به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,851
بازدید دیروز: 7,460
بازدید هفته: 17,402
بازدید ماه: 10,311
بازدید کل: 25,877,056
افراد آنلاین: 69
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Tuesday , 22 April 2025
الثلاثاء ، ۲٤ شوّال ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
5051 - رئیس سازمان انرژی اتمی: سازمان انرژی اتمی برای ارائه خدمت و پشتیبانی فراگیر حوزه پرتودهی در سراسر کشور آماده ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
رئیس سازمان انرژی اتمی:
 سازمان انرژی اتمی برای ارائه خدمت و پشتیبانی
فراگیر حوزه پرتودهی در سراسر کشور آماده است 
۱۴۰۳/۱۱/۰۱

‫انتصاب مهندس محمد اسلامی به ریاست سازمان انرژی اتمی‬‎

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دومین همایش دوسالانه صنعت سیم، کابل و صنایع وابسته در تهران گفت: صنعت هسته‌ای کشور در حوزه پرتودهی آماده خدمت به صنعت سیم و کابل ایران بوده و ظرفیت ایجاد شده در سایت پرتودهی استان قزوین کمک شایانی به این بخش خواهد داشت. 
به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران؛ دومین همایش دوسالانه صنعت سیم، کابل و صنایع وابسته، اول بهمن ماه 1403 با حضور تعداد فراوانی از کارآفرینان، تولیدکنندگان و شرکت‌های بخش خصوصی صنعتی فعال در این حوزه در تهران برگزار شد.
محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان یکی از مدعوین و سخنرانان این مراسم در حاشیه برگزاری این رویداد درخصوص نقش‌آفرینی صنعت هسته‌ای در صنعت سیم و کابل و راه‌اندازی مجموعه پرتو فرآیند استان قزوین در این زمینه، اظهار کرد: بر اساس سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای کشور، سازمان انرژی اتمی ایران برای توسعه خدمات خود و بردن این فناوری در همه بخش‌های مختلف جامعه، تلاش ویژه‌ای را آغاز کرده است.
وی افزود: در این مسیر یکی از محورهای مهم استفاده از پرتوها محسوب می‌شود که در پزشکی، سلامت، محیط زیست، صنعت، کشاورزی و دیگر بخش‌های جامعه نقش ویژه‌ای در دنیا دارد که صنعت سیم و کابل نیز یکی از این بخش‌ها به شمار می‌آید.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه در صنایع و فناوری‌های پیشرفته به سیم و کابل‌های خاص‌تری نیاز است؛ گفت: استفاده از پرتوها می‌تواند کمک فراوانی به صنعت تولید سیم و کابل‌ کند و محصولات آنان را به درجه‌ای از استاندارد برساند که در بخش‌های گوناگون و مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته مورد استفاده قرار گیرند.
وی افزود: با پرتودهی سیم و کابل‌ها، شاهد ایجاد ارزش افزوده خواهیم بود.
این عضو کابینه دولت چهاردهم تصریح کرد: سرمایه‌گذاری را در این بخش و فناوری آغاز کردیم و خدمات‌دهی و پشتیبانی ما از این بخش با دعوت جامعه فعال در این حوزه و همچنین انجمن سیم و کابل کشور شروع شد.
وی ادامه داد: در مسیر راه‌اندازی مرکز پرتودهی استان قزوین، برنامه‌ریزی به شکلی انجام گرفت که هم بخش‌هایی به شکل آزمایشی برای مشاهده تفاوت‌ها از آن استفاده کنند و همچنین بخش‌های پیش‌رو که مشتریانی در این زمینه داشتند، محصولات خود را در این مرکز پرتودهی کنند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه صنعت هسته‌ای کشور آماده خدمات‌رسانی به صنعت سیم و کابل ایران است، گفت: ظرفیت ایجاد شده می‌تواند به گسترش خدمات پرتودهی به این بخش کمک کند.
وی افزود: در این مسیر در کنار صنعت سیم و کابل کشور هستیم و به هر میزانی که آن‌ها نیاز به دریافت خدمات باشند؛ از امکان گسترش خدمات پرتودهی و پشتیبانی برخورداریم.
اسلامی در ادامه گفت: یکی از خدماتی که این حوزه می‌تواند به صنعت سیم و کابل ارائه دهد مربوط به بخش ساختمان‌سازی است. موضوعی که در مسیر توسعه یافتگی در کشورهای مختلف دنیا از سیم‌ و کابل‌های پرتودهی شده استفاده می‌کنند که طعمه حریق نمی‌شوند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه حوزه پرتودهی سیم و کابل در صنایع گوناگون از جمله خودروسازی، کشتی‌سازی و هوائی نیز قابلیت استفاده را دارد، گفت: این ظرفیت منجر به سبکی  و ارتقای ایمنی در این بخش‌ها می‌شود و ارزش افزوده به همراه دارد.
معاون رئیس‌جمهور در ادامه درخصوص ظرفیت مرکز پرتودهی قزوین برای ارائه خدمت به صنایع مختلف، گفت: درخصوص ظرفیت پرتودهی مرکز پرتو فرآیند قزوین از طریق یک شتابدهنده الکترون پرتوان، سعی در پوشش و ارائه خدمات حداکثری خواهیم داشت.
وی در پایان گفت: با این حال اگر تقاضایی وجود داشته باشد امکان افزایش ظرفیت وجود دارد زیرا هدف ما ایجاد چتری است که پوششی فراگیر داشته باشد و در صورت نیاز به عنوان پشتیبان کنار صنایع مختلف در این بخش و در حوزه پرتودهی باشیم.
 
 
کمالوندی:صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد
 
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: کشوری که در حوزه‌های مختلف صنعت هسته‌ای حرفی برای گفتن داشته باشد، در واقع یک کشور معمولی نبوده و به همین دلیل نیز دشمنان نمی‌خواهند ایران این صنعت را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.
بهروز کمالوندی روز دوشنبه یکم بهمن ماه ۱۴۰۳ در همایش سیاسی فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه امروز قدرت در دنیای بین‌الملل بر مبنای توازن قوا و واقع‌گرایی توزیع شده است، اظهار کرد: دین مبین اسلام خیلی پیش‌تر به موضوع توازن قوا توجه کرده بود و قدرت را مبنا و عاملی برای ایجاد بازدارندگی دانسته است.
وی با بیان اینکه در جهانی که ما در آن قرار داریم، همواره شاهد مبارزه دائمی میان حق و باطل هستیم، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران مفهوم خودباوری را در بین ایرانیان ایجاد کرد و اگر ما به این خودباوری ایمان داشته باشیم، می‌توانیم بسیاری از مشکلات کشورمان را حل کنیم. سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به مؤلفه‌های قدرت، خاطرنشان کرد: صنعت هسته‌ای، جزو معدود حوزه‌هایی است که از ظرفیت همه مؤلفه‌های قدرت برخوردار است.
کمالوندی با اشاره به دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه صنعت هسته‌ای آبروی کشور بوده و موجب اقتدار برای کشور می‌شود، گفت: پیشرفت در صنعت هسته‌ای به عنوان یک فناوری مهم و میان‌رشته‌ای، زمینه‌ساز پیشرفت در علوم گوناگون است. وی اضافه کرد: این صنعت دارای تأثیرات فراوانی در زندگی مردم است که می‌توان به نقش آن در عرصه انرژی و تولید برق، پزشکی، کشاورزی، حفاظت از محیط زیست و... اشاره کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، معاون امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه صنعت هسته‌ای قابلیت ایجاد قدرت و بازدارندگی در سطح بین‌المللی را دارد، گفت: با عنایت به این موضوع، صنعت هسته‌ای از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است، در سال‌های گذشته دشمنان سعی کرده‌اند که ایران را در این حوزه تضعیف کرده و کشور را درگیر مسائل بین‌المللی کنند؛ اما کشوری که بتواند در حوزه‌های مختلف این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشد، در واقع یک کشور معمولی نبوده و به همین دلیل نیز دشمنان نمی‌خواهند ایران این صنعت را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد.