به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 27
بازدید دیروز: 2,468
بازدید هفته: 7,118
بازدید ماه: 27
بازدید کل: 25,866,773
افراد آنلاین: 9
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۳۱ فروردین ۱٤۰٤
Monday , 21 April 2025
الاثنين ، ۲۳ شوّال ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
6056 - دکتر جمیله علم‌الهدی: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
دکتر جمیله علم‌الهدی:
 مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است
۱۴۰۳/۱۱/۲۸

‫مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و  جهان | Mehr News Agency‬‎

استاد دانشگاه شهید بهشتی در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت زنان غزه نتیجه هویت‌سازی مادران است و اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد.
جمیله علم‌الهدی، استاد دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، با اشاره به دیدگاه فلسفی ابن‌سینا، هویت را به عنوان مهم‌ترین اصل زندگی انسان‌ها معرفی کرد. وی گفت: متأسفانه از وجه فلسفی ابن‌سینا غفلت کرده‌ایم. اگر به مبانی فلسفی او توجه می‌کردیم، امروز در حوزه علوم انسانی رشد بسیار بیشتری داشتیم.
نقش زنان در پرورش هویت اسلامی
علم‌الهدی با تأکید بر نقش زنان در خانواده، افزود: هویت همه ساحت‌های زندگی ما را دربر گرفته و پرورش آن در بنیان خانواده، حاصل زحمات مادران است. این هویت پرورش‌یافته است که به استقامت در غزه کمک می‌کند. وی مقاومت زنان غزه و لبنان را نماد هویت‌سازی دانست و گفت: حتی یک کودک در غزه با قرائت قرآن می‌تواند به سمبل مقاومت در جهان تبدیل شود.
مقاومت زنان غزه؛ نماد ایستادگی در برابر سیاست‌های شیطانی
وی با اشاره به سیاست‌های شیطانی ترس و فریب که از دوران پیامبر تا امروز وجود داشته، گفت: امروز نیز شاهد این سیاست‌ها هستیم، اما مقاومت زنان غزه و لبنان نشان می‌دهد که می‌توان در برابر این سیاست‌ها ایستادگی کرد. علم‌الهدی حضور خانواده شهیده کلباسی در این نشست را نمادی از مقاومت و ایستادگی دانست. استاد دانشگاه شهید بهشتی، مقاومت زنان غزه را نتیجه هویت‌سازی مادران دانست و تأکید کرد: اسلام به زن نگاهی تعالی‌بخش دارد، در حالی که فمینیسم او را به یک ابزار تقلیل می‌دهد.
 اسلام و نگاه تعالی‌بخش به زن
به گزارش مهر، علم‌الهدی در پایان با انتقاد از نگاه فمنیستی به زن، گفت: فمینیسم زنان را به یک کارخانه تولید انسانی تقلیل می‌دهد، در حالی که اسلام به زن هویت و نگاهی تعالی‌بخش دارد. این نگاه است که می‌تواند زنان را به سمبل مقاومت و هویت‌سازی تبدیل کند. وی ابراز امیدواری کرد که با کمک بسیج اساتید و قشر بانوان، رسالت‌های زنان در این زمینه به‌خوبی ایفا شود.