به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,486
بازدید دیروز: 9,605
بازدید هفته: 45,673
بازدید ماه: 220,303
بازدید کل: 28,139,818
افراد آنلاین: 22
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۶ آذر ۱٤۰٤
Wednesday , 17 December 2025
الأربعاء ، ۲۶ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
6450 - شریعتی: لوایح FATF تنها با تحقق دو شرط اجرائی شوند ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
شریعتی: لوایح FATF تنها با تحقق دو شرط اجرائی شوند
   ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
‫شریعتی: لوایح پالرمو و CFT، تنها با تحقق دو شرط اجرایی شوند - شهرآٰرا نیوز  | خبر فارسی‬‎
مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی گفت:  اقدامات لازم برای لوایح پالرمو و CFT قبلاً در مجلس انجام شده و به مجمع رفته است. 
وی در ادامه خواستار این شد که در مرحله تقدیم اسناد، شرط‌هایی برای تضمین منافع اقتصادی مردم در نظر گرفته شود. 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمی‌توانیم به این معاهدات بپیوندیم بدون اینکه نتیجه اقتصادی برای ما داشته باشند و در عوض، نتیجه سیاسی آن به نفع دشمنان ما باشد. رئیس‌جمهور آمریکا به ‌صراحت اعلام کرده که از دستورالعمل‌های FATF علیه منافع اقتصادی ملت ایران استفاده خواهد کرد.
بنابراین، اگر به این لوایح بپیوندیم، احتمالاً ما را از لیست سیاه خارج نخواهند کرد. 
شریعتی از اعضای مجمع خواست که دو شرط را برای تقدیم اسناد این دو معاهده در نظر بگیرند؛ اول اینکه این تقدیم اسناد انجام نشود مگر اینکه ایران از لیست سیاه FATF خارج شود و دوم اینکه تحریم‌های ظالمانه علیه منافع اقتصادی ملت ایران طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها لغو گردد. 
نماینده مردم تهران تأکید کرد: در ماده ۷ قانون اقدام راهبردی، انواع تحریم‌ها شامل تحریم‌های هسته‌ای، حقوق بشری و دارویی برشمرده شده است.