به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,119
بازدید دیروز: 22,441
بازدید هفته: 56,893
بازدید ماه: 65,680
بازدید کل: 26,426,430
افراد آنلاین: 146
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱٤۰٤
Wednesday , 2 July 2025
الأربعاء ، ۷ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۳۱۶ - شیخ نعیم قاسم: فلسطین در قلب شهید رئیسی جای داشت ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
شیخ نعیم قاسم:
فلسطین در قلب شهید رئیسی جای داشت
۱۴۰۴/۰۲/۲۸

‫شیخ نعیم قاسم: ما پیروز از این نبرد بیرون خواهیم آمد‬‎

دبیرکل حزب‌الله با تاکید بر اینکه شهید سید ابراهیم رئیسی همواره پیگیر اوضاع مقاومت بود و دائما از شهید سید حسن نصرالله سؤال می‌کرد، گفت شهید رئیسی سرمایه بزرگی برای ایران بود و فلسطین در قلب ایشان جای داشت.
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان، در سخنانی به مناسبت اولین سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در پیامی برای همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت و گرامیداشت یاد شهدای خدمت اعلام کرد: ما یاد و خاطره این مرد بزرگ که در طول زندگی خود مناصب حساسی را بر عهده داشت، گرامی می‌داریم و به روح پاک ایشان درود می‌فرستیم.
وی افزود: شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در همه جایگاه‌هایی که داشت بدون تغییر باقی ماند. ایشان در طول زندگی خود مناصب مهمی از جمله تولیت آستان قدس رضوی، ریاست قوه قضائیه و سپس ریاست جمهوری ایران را قبل از شهادت خود برعهده داشت، اما در هیچ یک از این مناصب روحیه خود را تغییر نداد و همواره متواضع و بسیار نزدیک به مردم بود و تلاش زیادی برای ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران انجام داد.
دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد: شهید سید ابراهیم رئیسی همیشه پیگیر امور مقاومت بود و از مقاومت در منطقه و همچنین سید شهدای امت اسلامی، شهید سید حسن نصرالله سؤال می‌کرد و جزئیات را جویا می‌شد.
شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: شهید رئیسی سرمایه بزرگی برای ایران بود و فلسطین در قلب ایشان جایی داشت. کار شهید رئیسی نتیجه آموزه‌های 
امام خمینی(ره) و همچنین تحت رهبری امام خامنه‌ای بود.
دبیرکل حزب‌الله گفت: شهید سید ابراهیم رئیسی یکی از مهم‌ترین شخصیت‌هایی بود که از مقاومت در لبنان حمایت می‌کرد و ما مفتخریم که در جبهه عزت، جبهه مقاومت، کنار فلسطین، لبنان، جمهوری اسلامی ایران و همه مبارزان شریف مقاومت در منطقه هستیم.
صبح دیروز، همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت و گرامیداشت شهدای خدمت با هدف بزرگداشت یاد سرداران دیپلماسی انقلابی، شهید آیت‌الله «ابراهیم رئیسی» و شهید «حسین امیرعبداللهیان» و تبیین ابعاد گوناگون پشتیبانی آنها از جبهه مقاومت به همت «اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت» و با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور و حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه‌ای» رئیس قوه قضائیه در سالن اجلاس سران برگزار شد.