به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,217
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 34,550
بازدید ماه: 43,336
بازدید کل: 26,404,609
افراد آنلاین: 23
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۱۳۲۷ - مسافران بهشت در آخرین روز اردیبهشت یک‌سال از فراق مردان صداقت و کار گذشت ۱۴۰۴/۰۲/۲۹

مسافران بهشت در آخرین روز اردیبهشت 

یک‌سال از فراق مردان صداقت و کار گذشت

۱۴۰۴/۰۲/۲۹

جنگلی صعب العبور با هوایی مه آلود مرکز توجه تمام ایران و جهان شده است. زمین گِل‌آلود است و دسترسی به محل حادثه بسیار دشوار. عملیات جست‌وجو به همین دلیل با کندی پیش می‌‎رود. بعدازظهر یکشنبه سی‌ام اردیبهشت 1403 رئیس‌جمهور و همراهانش پس از افتتاح سد 
قیز قلعه‌سی در استان آذربایجان‌شرقی، با چند بالگرد در حال بازگشت به تبریز برای گشایش یک پروژه نفتی بودند که از حدود ساعت 13:30 ارتباط با هلی‌کوپتر حامل آیت‌الله رئیسی قطع شد. ملت برای خادم خود دست به دعا برداشته‌اند. ظرفیت دستگاه‌های امدادی پای کار آمده است. تیم‌های امداد کوهستان در حال جست‌وجو هستند. نیروهای امداد هنوز به نقطه حادثه نرسیده‌اند. با یکی از سرنشینان بالگرد و یکی از کادر پرواز ارتباط برقرار می‌شود و جرقه‌هایی از امید نمایان. آیت الله آل هاشم، امام جمعه تبریز در ابتدا فرموده بودند؛ من حالم کمی بد است و صدای آمبولانس‌ها را می‌شنوم.
محل سانحه هوایی، منطقه جنگلی دیزمار، محدوده میان ورزقان و جلفای استان آذربایجان شرقی است. حدود ساعت 5:30 صبح دوشنبه 31 اردیبهشت ماه اعلام شد که لاشه بالگرد با رصد پهپاد ایرانی پیدا شده است. نیروهای امدادی، مردمی و نظامی که فاصله 2 کیلومتری با بالگرد داشتند و در شرایط سخت آب و هوائی بی‌وقفه تلاش می‌کردند، به سمت آن حرکت کردند. با رسیدن نیروها به بالگرد، گفته شد که اثری از زنده بودن سرنشینان بالگرد مشاهده نمی‌شود. بخش خبری ساعت 8 صدا و سیما به صورت رسمی خبر شهادت آیت‌الله رئیسی و همه همراهانش را اعلام کرد. ملت ایران در سوگ خادم با اخلاص خود عزادار و در ماتم غرق شد. مقتدای انقلاب با صدور پیام تسلیتی «درگذشتِ شهادت‌گونه‌ عالم مجاهد، رئیس‌جمهور مردمی و باکفایت و پرتلاش، خادم‌الرضا علیه‌السلام جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم» را تسلیت گفتند و 5 روز عزای عمومی اعلام کردند. 
ایشان ابراز داشتند که «رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت.» و «برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگی‌هایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه‌روزی‌اش برای پیشرفت و اصلاح امور نمی‌شد.»
خادم الرضا (علیه‌السلام)، مسافر بهشت آیت‌الله رئیسی که روز ولادت امام رضا (علیه‌السلام) هشتمین رئیس جمهور ایران شدند، همزمان با شب ولادت امام رضا (علیه‌السلام) در سانحه بالگرد به شهادت رسیدند و به مأمن رضای الهی بار یافتند.
در این سانحه جانسوز، به همراه آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور؛ آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار تبریز، سردار سیدمهدی موسوی رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهوری، سرهنگ خلبان سید طاهر مصطفوی، سرهنگ خلبان محسن دریانوش و سرگرد فنی بهروز قدیمی نیز به شهادت رسیدند.
امروز یک سال از فراق آن مردان صداقت، کار و مجاهدت می‌گذرد. شهدای پرواز اردیبهشت هنگام خدمت و جهاد به جوار حق شتافتند و اراده سترگ خود در راستای پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی را به یادگار گذاشتند. نگاهی به راه و مجاهدت شهدای خدمت می‌اندازیم تا توشه‌ای باشد برای ادامه مسیر نورانی‌شان.