به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,727
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 4,236
بازدید ماه: 4,352
بازدید کل: 28,372,389
افراد آنلاین: 26
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۳۷۳ - دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله قاطع با گرانفروشی، احتکار و مروجان ناهنجاری‌های اجتماعی ۱۴۰۴/۰۷/۱۴

دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله قاطع با گرانفروشی،

احتکار و مروجان ناهنجاری‌های اجتماعی

   ۱۴۰۴/۰۷/۱۴

‫دستور رئیس دستگاه قضا برای مقابله با مخدوش‌کنندگان امنیت روانی مردم‬‎

رئیس قوه قضائیه گفت: مقامات قضائی ذی‌صلاح در کنترل بازار، به مسئولان مربوطه در کشور یاری رسانند، همچنین در مقابله با عناصری که به ناهنجاری‌های اجتماعی دامن می‌زنند تردیدی به خود راه ندهند.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست دیروز شورای‌عالی قوه قضائیه، با اشاره به اهمیت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم بیان داشت: بار دیگر تاکید مؤکد دارم که مقامات قضائی ذی‌صلاح در کنترل بازار، به ویژه بازار مرتبط با اقلام ضروری زندگی مردم، به مسئولان مربوطه در کشور یاری و مساعدت رسانند و با احتکار، قاطعانه مقابله کنند؛ همچنین در مبارزه و مقابله با عناصری که امنیت روانی مردم را مخدوش می‌سازند و به ناهنجاری‌های اجتماعی دامن می‌زنند و این ناهنجاری‌ها را پدید می‌آورند، کوچک‌ترین تردیدی به خود راه ندهند و در این عرصه، قاطعانه و وفق قانون عمل کنند.
محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به شهادت روحانی انقلابی و خدوم، شهید ولی‌الله حیدری در محراب عبادت افزود: ضروری است مقامات قضائی مربوطه، هر چه سریع‌تر و در نهایت دقت، علل وقوع این حادثه تألم‌آور را ریشه‌یابی کرده و فرد قاتل را به سرعت و منطبق با قانون، محاکمه و مجازات کنند.