به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,110
بازدید دیروز: 6,185
بازدید هفته: 15,804
بازدید ماه: 15,920
بازدید کل: 28,383,908
افراد آنلاین: 20
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۰ بهمن ۱٤۰٤
Friday , 30 January 2026
الجمعة ، ۱۱ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
7277 - قالیباف: ایران بر سر تمامیت ارضی خود با احدی مماشات نمی‌کند ۱۴۰۴/۰۷/۱۶

قالیباف: ایران بر سر تمامیت ارضی خود با احدی مماشات نمی‌کند 

۱۴۰۴/۰۷/۱۶

‫ایلنا - ملت ایران بر سر جزایر سه گانه کوچکترین مماشاتی نمی‌کند - صاحب‌خبر‬‎

 محمدباقر قالیباف، رئیس‌مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور اظهار کرد: ادعاهای مداخله‌جویانه و بی‌اساس مطرح شده در بیانیه مشترک نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج‌فارس و اتحادیه اروپا از جمله تکرار ادعای پوچ راجع به جزایر همیشه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را به شدت محکوم می‌کنیم. 
وی بیان کرد: تمامیت ارضی ایران با خون صدها هزار جوان برومند این آب و خاک امضا و تثبیت شده است و ملت ایران بر سر آن با هر متوهمی کوچک‌ترین مماشاتی نمی‌کند. 
رئیس‌مجلس شورای اسلامی متذکر شد: در دومین سالگرد عملیات قهرمانانه‌ طوفان‌الاقصی که توسط فرزندان دلیر ملت فلسطین به رهبری حماس اجرا شد، نه تنها ضربه‌ای فنی ‌و راهبردی به رژیم غاصب صهیونیستی وارد کرد، بلکه جدول محاسبات استکبار جهانی را برهم زد و رژیم صهیونیستی را در باتلاقی از شکست فرو برد و نقشه‌های آنها برای آینده‌ خاورمیانه را نابود ساخت. 
نتانیاهوی کثیف نمی‌تواند خاک بر چهره‌ خورشید حقیقت بپاشد
رئیس قوه مقننه بیان کرد: نتانیاهوی کثیف هرقدر هم تلاش می‌کند تا با عملیات روانی، بر بحران بقای این رژیم سرپوش بگذارد، نمی‌تواند خاک بر چهره‌ خورشید حقیقت بپاشد.
قالیباف اظهار کرد: ما قدرت ‌و رشادت برادرانمان در حماس، جهاد اسلامی، حزب‌الله، هسته‌های ‌مقاومت سراسر منطقه، یمن، عراق و تمام جغرافیای فراگیر مقاومت را ارج می‌نهیم. مرزهای جغرافیای مقاومت امروز نه فقط تا غزه و صنعا و بیروت که تا سیدنی و برلین و بارسلون و مادرید و لندن و آمستردام و تورنتو و شهرها و دانشگاه‌های آمریکاست و کمپین‌های بایکوت رژیم صهیونیستی در دنیا فراگیر شده و ناوگان جهانی پرافتخار صمود نمادی از فراگیری مقاومت در کل دنیاست.