به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,851
بازدید دیروز: 9,397
بازدید هفته: 51,135
بازدید ماه: 107,270
بازدید کل: 28,027,011
افراد آنلاین: 29
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱٤ آذر ۱٤۰٤
Friday , 5 December 2025
الجمعة ، ۱٤ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
1547 - مجمع عمومی سازمان ملل با قاطعیت حضور اسرائیل در جولان را اشغالگری دانست ۱۴۰۴/۰۹/۱۲

مجمع عمومی سازمان ملل با قاطعیت

حضور اسرائیل در جولان را اشغالگری دانست 

 ۱۴۰۴/۰۹/۱۲

‫مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را در مورد فلسطین تصویب کرد که  خواستار پایان دادن به اشغالگری اسرائیل در سال ۱۹۶۷ و حمایت از راه‌حل دو  دولتی است. -مجمع عمومی سازمان‬‎

مجمع عمومی سازمان ملل با رأی مثبت ۱۲۳ کشور، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که اشغال و الحاق جولان سوریه توسط رژیم آپارتاید اسرائیل را غیرقانونی می‌داند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای مهم را تصویب کرد که در آن از رژیم آپارتاید اسرائیل خواسته می‌شود از بلندی‌های جولان سوریه عقب‌نشینی کند. طبق گزارش «روسیا الیوم»، این قطعنامه، اشغال و الحاق عملی جولان را اقدامی غیرقانونی و مغایر با قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت در سال ۱۹۸۱ می‌داند. در این رأی‌گیری، ۱۲۳ کشور به نفع قطعنامه رأی دادند، هفت طرف از جمله رژیم صهیونیستی و آمریکا با آن مخالفت کردند و ۴۱ کشور نیز رأی ممتنع دادند. میزان حمایت از این قطعنامه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و بیش از ۲۶ کشور موضع خود را تغییر داده‌اند. نماینده سوریه در سازمان ملل، تصویب این قطعنامه را «رویدادی مهم» توصیف کرد و گفت: «جولان اشغالی، سرزمینی سوری است و کشور ما حق کامل دارد آن را بازپس بگیرد.»