به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,008
بازدید دیروز: 1,298
بازدید هفته: 2,517
بازدید ماه: 2,633
بازدید کل: 28,370,674
افراد آنلاین: 26
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۹ بهمن ۱٤۰٤
Thursday , 29 January 2026
الخميس ، ۱۰ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۳۲۵۸ - سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است ایران همه تحولات را زیر نظر دارد ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
سردار وحیدی:
تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است
ایران همه تحولات را زیر نظر دارد 
۱۴۰۴/۱۰/۰۱

‫سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است/ ایران همه تحولات را زیر  نظر دارد - ایرنا‬‎

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران تاکید کرد که اسرائیل با مشکلات جدی روبه‌روست و تهدیداتش نشانه آشفتگی و ضعف این رژیم است و تهران تمامی تحولات را با دقت زیر نظر دارد.
سردار احمد وحیدی، جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با شبکه المیادین درباره سفر قریب‌الوقوع «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به ایالات متحده و تهدیدات مکرر این رژیم علیه ایران اظهار داشت: رژیم اسرائیل با مشکلات عظیمی مواجه است و این امر برای همه آشکار شده است.
وی با بیان اینکه این رژیم هیچ ‌یک از اهداف خود را در جنگ علیه ایران محقق نکرد، افزود: تهران تمامی تحولات را از نزدیک رصد می‌کند و همه مسائل را با دقت زیر نظر دارد.
جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین گفت: رژیم اسرائیل تلاش می‌کند تصویری متفاوت از واقعیت نشان دهد و ضعف خود را پنهان کند و این اقدام از طریق جنگ رسانه‌ای و روانی علیه ایران صورت می‌گیرد.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به شکست‌های اخیر رژیم صهیونیستی، اظهار داشت:‌ رژیم اسرائیل تلاش دارد تا با تهدیدات و تحرکات اخیر، شکست سنگینی را که در جنگ ۱۲ روزه متحمل شد، پنهان کند.
سردار وحیدی با بیان اینکه ادعاها و تبلیغات اسرائیل هیچ دستاوردی برای این رژیم به همراه نخواهد داشت، افزود: امروز رژیم اسرائیل تنها و منزوی است و در تلاش‌های بیهوده برای نجات خود دست‌وپا می‌زند.