به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 920
بازدید دیروز: 62
بازدید هفته: 1,131
بازدید ماه: 1,247
بازدید کل: 28,369,288
افراد آنلاین: 34
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۸ بهمن ۱٤۰٤
Wednesday , 28 January 2026
الأربعاء ، ۹ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۳۳۰۷ - تداوم دستگیری عوامل اغتشاشات اخیر در نقاط مختلف کشور ۱۴۰۴/۱۱/۰۳

تداوم دستگیری عوامل اغتشاشات اخیر در نقاط مختلف کشور 

 ۱۴۰۴/۱۱/۰۳

با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی، روند شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاشات اخیر در نقاط مختلف کشور ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری روز پنجشنبه 2 بهمن‌ماه اظهار داشت: با رصدهای دقیق و اطلاعاتی توسط پلیس اطلاعات و همکاری مردم، ۱۰۰ نفر از عوامل لیدرهای اصلی اغتشاشات در شهرستان ری دستگیر شدند.
 اغتشاشگر قمه به‌دست در استان ایلام دستگیر شد
همچنین به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع آگاه، اغتشاشگری که تصویر او در فضای مجازی در حالی که قمه به‌دست گرفته بود منتشر شده بود، توسط نیروهای امنیتی در ایلام دستگیر شد. طبق این گزارش، با اشراف نیروهای امنیتی استان ایلام، این فرد که با قمه چنین تصویری را در شهر لومار استان ایلام ثبت کرده بود دستگیر شد.
 عوامل اغتشاش در مرودشت در دام پلیس امنیت 
از سوی دیگر به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ علیرضا نوشاد، فرمانده انتظامی مرودشت اظهار داشت: با رصد اطلاعاتی و اشراف کامل ماموران بر تحرکات عوامل اصلی اغتشاش در شهرستان مرودشت، ۱۰ نفر از آنان که با اعمال خشونت‌آمیز، اقدام به ایجاد ناامنی، سلب آرامش و آسایش شهروندان و تخریب اموال عمومی و دولتی کرده بودند، شناسایی و در عملیات ضربتی از سوی پلیس امنیت عمومی دستگیر شدند. وی با بیان اینکه از این متهمان ۳ قبضه اسلحه کلت کمری شکاری و ساچمه‌زنی به همراه ۱۶۱ تیر مربوطه، ۱۰ قبضه قمه و چاقو، کشف شد، افزود: در این خصوص ضمن توقیف یک دستگاه وانت پراید که اقدام به حمل لاستیک به هسته تجمع می‌‌کردند، توقیف شد.
 عامل آتش‌زدن موتورسیکلت پلیس در اسلامشهر دستگیر شد 
همچنین، پلیس غرب استان تهران اعلام کرد: با پیگیری ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان اسلامشهر، فردی که پس از درگیری با ماموران یگان‌امداد، اقدام به حریق عمدی موتورسیکلت پلیس در محدوده زرافشان اسلامشهر کرده بود دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد.