فرمانده کل انتظامی با اشاره به اهداف دشمن در اغتشاشات اخیر، گفت: تلاشها برای ایجاد ناامنی و فاصله انداختن میان مردم و نظام، با حضور بابصیرت ملت و مجاهدت رزمندگان حافظ نظم و امنیت خنثی شد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار احمدرضا رادان در جلسه بصیرت و اخلاق روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی فراجا اظهار داشت: ما در اغتشاشات اخیر از یک گردنه بسیار خطرناک و پیچیده عبور کردیم و این مهم به لطف خداوند متعال، عنایت ائمهاطهار(ع)، رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب، مدد شهدای والامقام، حضور با بصیرت ملت شریف ایران اسلامی و مجاهدتهای رزمندگان حافظ نظم و امنیت حاصل شد.
رادان با اشاره به اتفاقات جنگ ۱۲روزه، افزود: در جنگ ۱۲روزه دشمن براساس نظام محاسباتی خودش دست به این جنگ زد و فکر کرد ایران اسلامی همانند رژیم جعلی خودشان است، اما نمیدانست که نظام امنیتی و دفاعی ما با تمام جهان فرق میکند.
وی با تاکید به اینکه مردم بنیان و اساس انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز همواره در تمامی ایام مردم و نقش آنان را تعیینکننده میدانند، ما در جمهوری اسلامی ایران ثروت بینظیری داریم که دیگران ندارند و آن هم این مردم شریف و بصیر است که در تمامی شرایط پای کار نظام اسلامی ایستادهاند.
فرمانده کل فراجا ضمن قدردانی از صبر و استقامت کارکنان انتظامی در اغتشاشات اخیر تاکید کرد: دشمن هدفش این بود که با کشتهسازی و آشوب بین مردم و نظام فاصله بیندازد، اما با بصیرت و هوشیاری مردم و فداکاری رزمندگان انتظامی و نیروهای مسلح در رسیدن به این هدف شوم ناکام ماند.