به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 17,928
بازدید دیروز: 15,487
بازدید هفته: 33,415
بازدید ماه: 71,050
بازدید کل: 29,218,046
افراد آنلاین: 32
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۱ تیر ۱٤۰۵
Sunday , 12 July 2026
الأحد ، ۲۷ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۳۲۵ - کشف 51 دستگاه ماهواره استارلينک در مرزهاي غربي قبل از ورود به کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
فرمانده مرزبانی فراجا خبر داد
کشف 51 دستگاه ماهواره استارلينک
در مرزهاي غربي قبل از ورود به کشور 
 ۱۴۰۴/۱۱/۱۰

فرمانده مرزباني فراجا از موفقيت مرزبانان و کشف 51 دستگاه ماهواره استارلينک قبل از ورود به کشور در مرزهاي شهرستان بانه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري پليس، سردار احمدعلي گودرزي گفت: در راستاي اجراي طرح سراسري تشديد مقابله با کالاي ممنوعه و قاچاق به داخل کشور، مرزبانان مستقر در مرزهاي شهرستان بانه با اشراف و رصد اطلاعاتي و استفاده از تجهيزات اپتيکي و الکترونيکي، تعدادي قاچاقچي که قصد ورود غيرمجاز به داخل کشور را داشتند، مشاهده کردند.
گودرزی با اشاره به آرايش تاکتيکي مرزبانان در منطقه براي مقابله با متجاوزان مرزي، افزود: قاچاقچيان که از توان رزمي و عملياتي مرزبانان غافلگير شده بودند، با رها کردن محموله همراه از محل متواري و به سمت خاک کشور مقابل متواري شدند.
وی ادامه داد: مرزبانان در پاکسازي منطقه، 51 دستگاه ماهواره استارلينک که قاچاقچيان با هدف تجهيز کردن عناصر تروريست و خودفروخته قصد ورود به کشور را داشتند، کشف کردند.
فرمانده مرزباني فراجا با بيان اينکه کارشناسان ارزش ريالي اين ماهوارهاي کشف را 204ميليارد ريال برآورد کردند، تأکيد کرد: تلاش اطلاعاتي براي شناسايي و دستگيري عوامل اين پرونده ادامه دارد.

 

کشف محل دپوي 10 قبضه سلاح جنگي در کرمانشاه

فرمانده مرزباني استان کرمانشاه از لو رفتن محل دپو و کشف هشت قبضه سلاح جنگي و دو قبضه سلاح شکاري توسط مرزباني این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري پليس، سردار کياست سپهري گفت: کارکنان استان کرمانشاه با اشراف اطلاعاتي و برنامه‌ريزي عملياتي، پس از شناسايي قاچاقچيان خريد و فروش سلاح و مهمات، طي يک عمليات هدفمند با شناسايي محل دپو، موفق به کشف 5 قبضه کلت کمري، 4 قبضه سلاح شکاري و يک قبضه سلاح کلاشنيکف به همراه 9 تيغه خشاب و 500 عدد فشنگ جنگي مربوطه شدند. وی با اشاره به دستگيري يک نفر قاچاقچي و اثرات سوءامنيتي قاچاق سلاح و خطرات ناشي از آن در سطح جامعه، افزود: امنيت مردم استان کرمانشاه از مهم‌ترين دغدغه‌هاي مرزداران است و مرزداران اين فرماندهي در سخت‌ترين شرايط خدمتي، همه توان خود را به کار مي‌گيرند تا امنيت را به مردم عزيز استان و ايران اسلامي هديه کنند.