به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,289
بازدید دیروز: 6,581
بازدید هفته: 1,289
بازدید ماه: 36,167
بازدید کل: 28,582,867
افراد آنلاین: 68
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۰۹ خرداد ۱٤۰۵
Saturday , 30 May 2026
السبت ، ۱۳ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
7941 - حمله دشمنان به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی ۱۴۰۴/۱۲/۱۶

حمله دشمنان به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی

  ۱۴۰۴/۱۲/۱۶

رئیس جمعیت هلال احمر از حمله جنایتکارانه دشمنان آمریکایی ـ صهیونی به بیش از ۶۶۰۰ واحد غیرنظامی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر اظهارداشت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد بخش قابل‌توجهی از اهداف مورد حمله، اماکن غیرنظامی و زیرساخت‌های مرتبط با زندگی مردم بوده است.
وی افزود:در میان این اهداف ۵۵۳۵ واحد مسکونی، ۱۰۴۱ واحد تجاری، ۱۴ مرکز درمانی، ۶۵ مدرسه و ۱۳ مرکز وابسته به جمعیت هلال احمر قرار دارند که بیانگر ابعاد گسترده خسارات واردشده به زیرساخت‌های شهری و خدمات عمومی است.
کولیوند ادامه داد: در جریان این حملات، تعدادی از خودرو‌های امداد و نجات نیز آسیب دیده است و متأسفانه شماری از امدادگران جمعیت هلال احمر حین انجام مأموریت‌های امدادرسانی مصدوم شده‌اند.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: بر اساس کنوانسیون‌های ژنو، حمله به مراکز غیرنظامی از جمله منازل مسکونی، مراکز درمانی، مدارس و همچنین نیرو‌ها و تجهیزات امدادی به‌طور صریح ممنوع است و تمامی طرف‌های درگیر موظف به احترام و حفاظت از این اماکن و نیرو‌ها هستند. از نهاد‌های بین‌المللی، سازمان‌های بشردوستانه و مدافعان حقوق بشر انتظار می‌رود برای حفاظت از جان غیرنظامیان، تأمین امنیت امدادگران و تضمین احترام به قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه اقدامات فوری و مؤثر انجام دهند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با بسیج کامل ظرفیت‌های امدادی خود همچنان کنار مردم آسیب‌دیده حضور دارد و خدمات کمک رسانی، اسکان اضطراری و حمایت‌های بشردوستانه بدون وقفه در مناطق آسیب‌دیده ادامه
دارد.