به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 8,967
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 13,396
بازدید ماه: 14,014
بازدید کل: 28,560,771
افراد آنلاین: 27
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۳۴۲۲ - در موج ممتد ۸۵ : چهار صنعت سنگین دشمن آمریکایی صهیونی هدف قرار گرفت ۱۴۰۵/۰۱/۰۸
در موج ممتد ۸۵ : 
چهار صنعت سنگین دشمن آمریکایی صهیونی هدف قرار گرفت
  ۱۴۰۵/۰۱/۰۸

هدف قرار گرفتن چند صنعت سنگین دشمن آمریکایی صهیونی در موج ممتد ۸۵

در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز در سرزمین‌های اشغالی و سایر نقاط، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار گرفت.
به گزارش مهر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه جدیدی صادر کرد. 
متن اطلاعیه به شرح ذیل است:
فمن اعتدی علیکم فعتدوا علیه به مثل معتدی علیکم
مردم مؤمن شجاع حماسه ساز ایران روز گذشته دشمن آمریکای صهیونیی از مبارزه با فرزندان رزمنده شما در زمین و دریا عاجز است بار دیگر رذیلانه صنایع غیرنظامی ایران را هدف قرار داد.
در پاسداشت ایستادگی و اتحاد مقدس شما شریف‌ترین و وفادارترین ملت‌ها و دفاع از عزت و کرامت ایران اسلامی رزمندگان غیور نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا رسول‌الله و هدیه به شهدای صنایع کشور و تمام صنعتگران و تولید‌کننده‌های کشور در عملیاتی، چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز را در سرزمین‌های اشغالی و سایر نقاط، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار دادند و بخشی‌هایی از آن را منهدم نمودند.
در حین این عملیات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوائی دشمن با اعزام جنگنده‌ها و پهپادهایی تلاش کرد سکوهای پرتاب ما را هدف قرار دهد که با آتش پدافند هوائی سپاه یک فروند هواپیمای راهبردی بدون سرنشین ۹ MQ آمریکا در آسمان شیراز سرنگون شد و همچنین یک جنگنده ۱۶ Fآمریکایی در جنوب استان فارس مورد اصابت قرار گرفت و قبل از فرود در یکی از فرودگاه‌های عربستان، منهدم شد. فرماندهی مرکزی آمریکا طی بیانیه‌ای به اصابت و خسارت کلی به این جنگنده اعتراف نمود.
به حکمرانان بی‌تدبیر آمریکا هشدار داده بودیم که حمله به اهداف صنعتی را تلافی خواهیم کرد. این حمله فقط یک اخطار بود؛ اگر حمله به صنایع تکرار شود، پاسخ بعدی ما فراتر از تصور شما خواهد بود.
و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
مخفیگاه 400 تروریست آمریکایی با موشک و پهپادهای نقطه‌زن هدف قرار گرفت
سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری، سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) روز شنبه (۸ فروردین ۱۴۰۵) گفت: بامداد امروز یک فروند شناور پشتیبانی ارتش متجاوز آمریکا با فاصله قابل توجهی از بندر صلاله کشور عمان هدف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
وی تاکید کرد: همان‌طور که قبلا اعلام کرده بودیم حاکمیت ملی کشور برادر و دوست عمان، مورد احترام ایران اسلامی است.
سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) همچنین در ادامه گفت: در تداوم عملیات موفق شب گذشته یک فروند هواپیمای سوخت رسان دیگر آمریکا در پایگاه الخرج محل استقرار نیروهای آمریکایی هدف عملیات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و به طور کامل منهدم شد. بدید ترتیب از شب گذشته تاکنون از مجموع پنج هواپیمای سوخت رسان آمریکایی دو فروند به طور کامل منهدم و سه فروند دیگر آسیب جدی دیده‌اند و از دور عملیاتی خارج شدند.
به گزارش ایرنا، وی در ادامه گفت: قبلا هشدار داده بودیم که ارتش متجاوز آمریکا به‌دلیل هجوم مقتدرانه نیروهای مسلح و نابودی پایگاه‌های خود در منطقه، فراری شده و در خارج از پایگاه‌های خود مخفی شده‌اند. سرهنگ ذوالفقاری افزود: در ساعات گذشته دو مخفیگاه آن‌ها، به‌ترتیب در مخفیگاه اول بیش از ۴۰۰ نفر و در مخفیگاه دوم بیش از ۱۰۰ نفر در دبی پنهان شده بودند که هر دو مکان شناسایی و مورد هجوم موشک‌ها و پهپادهای نقطه‌زن دلاورمردان نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفتند که تلفات بسیار سنگینی بر آن‌ها وارد گردید.
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) ادامه داد: ساعت‌ها است که آمبولانس‌ها مشغول انتقال کشته‌ها و مجروحان فرماندهان و سربازان آمریکایی هستند. وی یادآور شد: ترامپ و فرماندهان ارتش آمریکا باید به‌خوبی درک کرده باشند که منطقه، به گورستان سربازان آمریکایی تبدیل خواهد شد و راهی جز تسلیم در برابر اراده الهی مردم قهرمان و رزمندگان شجاع اسلام نخواهند داشت.
سپاه از غرق شدن شناورهای تاکتیکی و هلاکت تعداد زیادی از تروریست‌های آمریکایی خبر داد
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرد: در ادامه موج ۸۴ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مبارک «یامَن هو شَدیدُ العِقاب» و تقدیم به هنرمندان و سلبریتیهای پای کار انقلاب در این شبها، نیروی دریایی سپاه طی یک حمله ترکیبی، علیه تروریست‌های صهیونی- آمریکایی در بندر الشُّیوخ و سواحل و بندر دبی، سربازان افسرده آمریکایی و تجهیزات تاکتیکی آنها را مورد اصابت دقیق قرار داد.
به گزارش ایرنا، در این عملیات که با استفاده از موشکهای بالستیک و کروز قدر ۳۸۰ انجام پذیرفت، ۶ فروند لندینگرافت رزمی LCU آمریکا در بندر» الشیوخ «، مورد اصابت قرار گرفت که طبق گزارش میدانی ۳ فروند از این کشتی‌های رزمی بعد از اصابت غرق شده و مابقی در آتش در حال سوختن است. همزمان عملیات پهپادی علیه مراکز تجمع افسرانِ تروریست یگان پهپادی آمریکا در ساحل و یکی از هتل‌های دبی، با استفاده از پهپادهای انهدامی اجرا و این مراکز مورد اصابت دقیق قرار گرفت.
طی این عملیات، علاوه‌بر غرق شدن شناورهای تاکتیکی تعداد زیادی از تروریست‌های آمریکایی نیز به هلاکت رسیدند. قبلا هم گفته بودیم در هرکجا بروید به دنبالتان می‌آییم، بیچاره خواهید شد.
نیروی دریایی سپاه باذن الله با تسلط و اشرافیت کامل و به‌صورت کوبنده جواب شرارتهای دشمن را می‌دهد.