به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 11,594
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 16,023
بازدید ماه: 16,641
بازدید کل: 28,563,374
افراد آنلاین: 29
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
1682 - از سرگیری حملات یمن به بنادر و زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی ۱۴۰۵/۰۱/۰۹

از سرگیری حملات یمن به بنادر و زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی

  ۱۴۰۵/۰۱/۰۹

اولین بیانیه عملیاتی نیروهای مسلح یمن صادر شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی هدف حمله پهپادی از سوی نیروهای مسلح یمن قرار گرفته است. همچنین سخنگوی نیروهای مسلح یمن به تشریح جزئیات دومین عملیات این کشور علیه رژیم صهیونیستی پرداخت.
«یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، بیانیه مهمی را قرائت کرد که متن آن به این شرح است: «به یاری خداوند، دومین عملیات نظامی در «نبرد جهاد مقدس» را با انبوهی از پهپادها و موشکهای بالدار انجام دادیم. دومین عملیات علیه تعدادی از اهداف حیاتی و نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی انجام شد. این عملیات نظامی با عملیات نظامی ایران و حزب‌الله لبنان همزمان انجام شد و اهداف خود را به لطف خداوند با موفقیت محقق کرد. عملیات ما در راستای حمایت و پشتیبانی از جبهه‌های مقاومت در فلسطین، عراق، لبنان و ایران و مقابله با نقشه‌ها و طرحهای صهیونیستی انجام شد. به یاری خداوند تعالی به عملیات نظامی خود طی روزهای آینده تا زمانی که دشمن جنایتکار به تجاوزات خود پایان دهد، ادامه خواهیم داد.»
به گزارش «مهر» به نقل از «الجزیره»، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیر خطر در بندر ایلات در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داد. بر اساس این گزارش، پس از به صدا درآمدن آژیر خطر حمله پهپادی به ایلات، صدای انفجارهایی در اطراف این بندر اشغالی شنیده شد. سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارزیابی‌های امنیتی نشان می‌دهد که این حمله پهپادی از طرف یمن انجام شده است. نیروهای مسلح یمن اعلام کردند که به صورت رسمی به جبهه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران وارد شده‌اند و اهدافی را در جنوب سرزمین‌های اشغالی هدف حملات موشکی قرار داده است.
خبر دیگر از یمن آن‌که یک مقام ارشد انصارالله یمن بر حمایت از ایران و لبنان در جنگ و تجاوز رژیم صهیونیستی تأکید کرد. «محمد البخیتی» در گفت‌وگو با شبکه المیادین تأکید کرد: «تصمیم برای ایستادن در کنار ایران و لبنان از پیش اتخاذ شده بود، اما در انتظار برخی تحولات برای اجرای آن بودیم. کشورهای عربی و اسلامی باید در کنار هر کشوری که در معرض تجاوز آمریکا و اسرائیل قرار گیرند.» البخیتی همچنین اعلام کرد: «وارد معادلات جدیدی برای اعمال فشار بر دشمن خواهیم شد و پاسخ‌مان به‌صورت تدریجی انجام شده است.»