به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,640
بازدید دیروز: 1,099
بازدید هفته: 4,256
بازدید ماه: 4,874
بازدید کل: 28,551,656
افراد آنلاین: 45
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۰۵ خرداد ۱٤۰۵
Tuesday , 26 May 2026
الثلاثاء ، ۹ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
14 - رهبر انصارالله یمن: حمله به ایران حمله به تمام امت اسلام است ۱۴۰۵/۰۱/۱۴

رهبر انصارالله یمن:

حمله به ایران حمله به تمام امت اسلام است

  ۱۴۰۵/۰۱/۱۴

الحوثی: مردم سدی محکم در برابر دشمنان هستند/معادله تسلیم از بین رفت

رهبر انصارالله یمن در سخنانی تصریح کرد: «هدف قرار دادن جمهوری اسلامی ایران به دلیل نقش بسیار مهم آن در مقابله با نقشه صهیونیستی است که تمام امت را هدف گرفته است.»
سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در سخنان خود به تاریخ ۱۳ فروردین (۲‌آوریل ۲۰۲۶)، به بررسی آخرین تحولات میدانی و سیاسی جنگ و مواضع یمن در قبال آن پرداخت. او با تأکید بر استواری و توانمندی ایران در مقابله با دشمنان، اظهار داشت که جمهوری اسلامی ایران با تمام قدرت در برابر تجاوزات آمریکایی و اسرائیلی ایستادگی می‌کند. این توانمندی با عملیات‌های وسیع و مستمر موشکی و پهپادی ایران که منجر به انهدام پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و تنبیه دشمن اسرائیلی شده، آشکار است. الحوثی همچنین به سرنگونی تعداد زیادی از پهپادهای آمریکایی و اسرائیلی و تخریب عظیم توانایی‌های نظامی آمریکا اشاره کرد که حتی خود آمریکایی‌ها نیز به آن اذعان داشته‌اند.
الحوثی همچنین پیروزی ایران و محور جهاد و مقاومت را موجب ناکامی دشمنان در اجرای نقشه صهیونیستی دانست و گفت: «این مرحله از مقابله اهمیت بسیار زیادی دارد و انگیزه‌های آن روشن است و تمام امت را هدف قرار می‌دهد.»
وی افزود: «هدف قرار دادن جمهوری اسلامی ایران به دلیل نقش بسیار مهم آن در مقابله با نقشه صهیونیستی است که تمام امت را هدف گرفته است.»
رهبر انقلاب یمن در ادامه بر اهمیت پایداری و قدرت ایران و محور مقاومت تاکید کرد و گفت: قدرت موضع ایران و محور، مایه افتخار تمام امت و سود واقعی برای کل امت است، و مسئله فلسطین در صدر این موضوع قرار دارد.»
رهبر انصارالله با اشاره به اسناد اپستین و اقدامات مرتبط با گروه صهیونیستی، بیان کرد: «این تحرک در این مرحله پس از انتشار اسناد اپستین انجام شد و کسانی که دست به تجاوز زده‌اند، همان گروه صهیونیستی مرتبط با این رسوایی‌ها هستند.»
الحوثی در ادامه گفت: «نقشه صهیونیستی برای جوامع انسانی به طور کلی خطرناک است و مسلمانان در صدر آن قرار دارند.»
تلفات انسانی و پایداری مردمی
رهبر انصارالله یمن بیان کرد که عملیات‌های ایران، علاوه‌بر نتایج مهم نظامی، تلفات انسانی زیادی در میان نیروهای دشمن آمریکایی و اسرائیلی، شامل افسران و سربازان، به همراه داشته است. این تلفات به وضوح نشان‌دهنده توانمندی بالای ایران در مقابله با تجاوز است. وی افزود که این توانمندی بالا با ثبات موضع سیاسی و پایداری مردمی نیز همراه است و حضور گسترده مردم ایران در حمایت از نظام اسلامی و نهادهای رسمی آن، سدی محکم در برابر اهداف دشمنان است.
نقشه صهیونیستی و وحدت میادین
الحوثی به اهداف دشمنان صهیونیستی اشاره کرد که به دنبال از بین بردن «بزرگ‌ترین مانع» در منطقه اسلامی و عربی هستند. او تأکید کرد که اقدامات خطرناک صهیونیسم، بیش از هر چیز دیگر کشورهای عربی را تهدید می‌کند. در همین راستا، محور جهاد و مقاومت در جبهه‌های مختلف با «وحدت میادین» فعال شده است، که این موضع متحد باید سرمشق تمام امت اسلامی باشد. به گفته او، نقشه صهیونیستی از ابتدا آشکار و روشن بوده و اکنون پس از آغاز تجاوز آمریکایی-اسرائیلی به ایران، شفاف‌تر از همیشه است.
سقوط معادله تسلیم و سلطه
رهبر انصارالله ادامه داد که یکی از نتایج موضع ایران، بازسازی معادله بازدارندگی و سقوط معادله تسلیم و سلطه است. او تأکید کرد که حرکت جدی و باثبات ایران نتایج مهمی در حفاظت از امت و بازدارندگی دشمن به همراه دارد. الحوثی همچنین به ضعف امت اسلامی در مسئولیت‌پذیری و کوتاهی آن در حرکت بر اساس تعالیم الهی اشاره کرد و گفت که بیماری امت، سستی و فقدان دیدگاه درست است.
جنگ روانی و تخریب محور مقاومت
الحوثی به جنگ روانی گسترده‌ای که توسط صهیونیست‌ها برای فریب مردم منطقه و تخریب موضع محور مقاومت در جریان است، پرداخت. او گفت که رسانه‌های وابسته به صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند تا موضع ایران و سایر جبهه‌های محور را تحریف کرده و آن را «تجاوز به کشورهای منطقه» معرفی کنند. او تأکید کرد که پاسخ ایران مشروع و بر اساس حق است و ایران حق دارد به پایگاه‌های آمریکایی و هر آنچه که به اجرای تجاوز آنها کمک می‌کند، پاسخ دهد. همچنین، تلاش می‌شود تا مبارزان غزه را بی‌هدف و صرفاً در جهت منافع ایران نشان دهند.
اعراب، هدف اصلی پروژه اسرائیل بزرگ
رهبر انصارالله یمن تصریح کرد که دشمن صهیونیستی از ابتدا اعراب را هدف قرار داده و سرزمین‌های آنها را اشغال کرده است. شعار «مرگ بر عرب‌ها» و پروژه «اسرائیل بزرگ» که بر پایه اشغال سرزمین‌های عربی است، گواه این مدعاست. الحوثی تأکید کرد که تمامی پروژه‌های تغییر خاورمیانه، همه اعراب را هدف قرار می‌دهد و نباید اعراب را بی‌ارتباط با مقابله با این دشمن نشان داد. او افزود که مردم باید آگاه باشند که جنگ تبلیغاتی بخشی از هدف‌گیری جامع علیه هر تحرکی است که به قضایای امت، به‌ویژه قضیه فلسطین، پایبند باشد.
حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
به گزارش خبرگزاری مهر و ایرنا، در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶)، پس از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران و به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب و تعدادی از مقامات و مردم، ایران در چارچوب دفاع مشروع، سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار داد و مانع عبور کشتی‌های وابسته به تل‌آویو و واشنگتن از تنگه هرمز شد. در حمایت از ایران، گروه‌های مقاومت عراق و لبنان نیز به مقابله با دشمن پرداختند. نیروهای مسلح یمن نیز به سرزمین‌های اشغالی، از جمله منطقه راهبردی «دیمونا» و یافا، حمله موشکی گسترده‌ای انجام دادند. «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که این عملیات در هماهنگی با نیروهای مقاومت در ایران و حزب‌الله لبنان انجام شده و با موفقیت به اهداف خود دست یافته است.