به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 819
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 5,248
بازدید ماه: 5,866
بازدید کل: 28,552,644
افراد آنلاین: 43
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۶۸ - آیت‌الله نوری همدانی: از هرگونه سخن یا عملی که موجب تضعیف جبهه داخلی یا تخریب مذاکره‌کنندگان شود، پرهیز کنید ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
آیت‌الله نوری همدانی:
از هرگونه سخن یا عملی که موجب تضعیف جبهه داخلی
یا تخریب مذاکره‌کنندگان شود، پرهیز کنید
  ۱۴۰۵/۰۲/۰۲

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر حفظ وحدت و حمایت از تیم مذاکره‌کننده

استاد برجسته درس خارج حوزه تصریح کردند: از همه دلسوزان کشور انتظار می‌رود از هرگونه سخن یا عملی که موجب تضعیف جبهه داخلی و یا خدای ناکرده تخریب مذاکره‌کنندگان شود، پرهیز کنند.
آیت‌الله نوری همدانی از مراجع تقلید در پیامی با اشاره شرایط فعلی کشور تأکید کردند: آنچه در چنین شرایطی می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی سازد، حفظ وحدت، انسجام حول محور رهبری و هوشیاری و اعتماد به فرزندان ملت در میدان دفاع، اجرا و دیپلماسی است.
به گزارش خبرگزاری حوزه، پیام آیت‌الله نوری همدانی به این شرح است:
بسم‌ الله الرحمن الرحیم
این روزهایی که در آن قرار داریم، از مهم‌ترین و حساس‌ترین مقاطع دوران جمهوری اسلامی است. دشمنان این ملت و کشور، در رأس آن‌ها آمریکا، رژیم صهیونیستی و ایادی منطقه‌ای آنان با همه توان در پی ضربه زدن به ایران اسلامی هستند و از هیچ توطئه و دشمنی فروگذار نمی‌کنند.
آنچه در چنین شرایطی می‌تواند نقشه‌های دشمن را خنثی سازد، حفظ وحدت، انسجام حول محور رهبری و هوشیاری و اعتماد به فرزندان ملت در میدان دفاع، اجرا و دیپلماسی است.
ملت عزیز ایران بدانند که در این ایام نیروهای مسلح و مسئولان اجرائی کشور، با توجه به شرایط حساس موجود، در کنار یکدیگر و با تمام توان مشغول خدمت و صیانت از منافع ملی هستند. بدون تردید، حضور آگاهانه و همراه با بصیرت مردم که ان‌شاءالله تا رفع فتنه ادامه خواهد یافت، موجب ناامیدی دشمن خواهد شد.
بر این اساس، از همه دلسوزان کشور انتظار می‌رود از هرگونه سخن یا عملی که موجب تضعیف جبهه داخلی و یا خدای ناکرده تخریب مذاکره‌کنندگان شود، پرهیز کنند. بدیهی است این عزیزان خصوصاً جناب آقای دکتر قالیباف، با آگاهی کامل از مکر، بدعهدی و سوابق طرف مقابل و با در نظر گرفتن نگرانی‌ها و مطالبات مردم، در این عرصه گام برمی‌دارند.
ان‌شاءالله با تمسک به رهنمودهای امام راحل، رهبر شهید «رضوان‌الله تعالی علیهما» و مقام معظم رهبری «دامت برکاته»، مبنی بر حفظ وحدت، همبستگی و پرهیز از هرگونه اختلاف، از این مرحله حساس نیز با عزت و سربلندی عبور خواهیم کرد و دشمنان این ملت مأیوس و ناکام خواهند ماند.
۱  اردیبهشت ۱۴۰۵
حسین نوری همدانی