رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه معادله جدید تنگه هرمز در حال تثبیت است، تاکید کرد: استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است و شرشان کم خواهد شد.
محمدباقر قالیباف، رئیسمجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: «معادله جدید تنگه هرمز در حال تثبیت است. امنیت کشتیرانی و ترانزیت انرژی به دست آمریکا و متحدانش با نقض آتشبس و اعمال محاصره به خطر افتاده است؛ البته شرّشان کم خواهد شد. خوب میدانیم که استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است؛ درحالی که ما هنوز حتی شروع هم نکردهایم».
دستاوردهای شهید خطیب ثمره قابل توجهی برای سربازان میدان به ارمغان آورد
قالیباف همچنین طی پیامی به مناسبت چهلمین روز شهادت حجتالاسلام سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات کشورمان در جنگ تحمیلی اخیر، تصریح کرد: بخشی از دستاوردهای سیدالشهدای جامعه اطلاعاتی امروز دستاوردهای قابل توجهی برای سربازان میدان به ارمغان آورده است.
به گزارش مهر متن کامل پیام رئیسمجلس به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
چهل روز از شهادت وزیر مجاهد و دلسوز اطلاعات جمهوری اسلامی ایران میگذرد، اما هنوز آثار این شهید سعید بر میدان قابل مشاهده است و کشورمان از اقدامات شبانهروزی آن بزرگمرد بهرهمند میشود.
شهید حجتالاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب، مجاهدی سرافراز بود که شبانهروز خود را برای امنیت این خاک صرف کرد و با نوشیدن شهد شیرین شهادت به پایان ماموریت خود در پاسداری از امنیت ملت سرافراز ایران رسید. ایشان بههمراه خانواده به قربانگاه آمد و این ترور ناجوانمردانه بیش از پیش چهره پلید دشمن را نمایان ساخت.
این شهید بزرگ که آثار و خدمات درخشانی از خود به جای گذاشته است، شجاعانه در صحنه حضور داشت و امروز بخشی از دستاوردهای سیدالشهدای جامعه اطلاعاتی دستاوردهای قابل توجهی برای سربازان میدان به ارمغان آورده است.
به نوبه خود یاد و خاطره این شهید متخصص، دلسوز و شجاع را گرامی میدارم و از خداوند متعال، صبر و شکیبایی برای بازماندگان گرامی و تداوم خدمت را برای همکاران صدیق و متعهد ایشان مسئلت دارم.
محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی»