به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 906
بازدید دیروز: 1,814
بازدید هفته: 5,335
بازدید ماه: 5,953
بازدید کل: 28,552,731
افراد آنلاین: 35
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰۶ خرداد ۱٤۰۵
Wednesday , 27 May 2026
الأربعاء ، ۱۰ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۲۱۷ - به بهانه 47 سال ترور علیه انقلاب: شناسنامه‌دارترین تروریست‌های تاریخ معاصر ۱۴۰۵/۰۲/۱۶
به بهانه 47 سال ترور علیه انقلاب: 
 شناسنامه‌دارترین تروریست‌های تاریخ معاصر
۱۴۰۵/۰۲/۱۶
 
Image result for ‫گل لاله‬‎
 
«... دلیل عجز شماست که در سیاهی‏‎ ‎‏شب، متفکران ما را می‌کشید. برای اینکه منطق ندارید... منطق شما ترور است! منطق اسلام ترور‏‎ ‎‏را باطل می‌داند. اسلام منطق دارد.‏..»
این جملات بخشی از متن سخنرانی حضرت امام خمینی(رحمه‌الله‌علیه) در مراسم بزرگداشت استاد شهید مطهری در مدرسه فیضیه قم به تاریخ 14 اردیبهشت 1358 (3 روز پس از ترور استاد) و در جمع اقشار مختلف مردم بود. 
ترور استاد مطهری، نخستین ترور در دوران انقلاب اسلامی نبود، یک هفته قبل از آن، صبح دوشنبه سوم اردیبهشت 1358، پادوهای آمریکا یعنی تروریست‌های گروهک فرقان به خانه سپهبد محمدولی قرنی مراجعه کرده و با شلیک دو گلوله، اولین رئیس ستاد ارتش انقلاب را به خون غلتاندند و به این صورت اولین شهید تروریسم تقدیم انقلاب گردید. 
اما با شهادت قرنی، کار ارتش انقلاب به پایان نرسید، زیرا او با شناختی که پیش از پیروزی انقلاب از نیروهای متعهد و متدین ارتش داشت، جمع کثیری از آنها را در پست‌های مختلف به‌کار گمارده و ساختار طاغوتی آن را متحول ساخته بود. پس از شهید قرنی و استاد مطهری، همچنان ترور یاران و فرماندهان و سران انقلاب و نظام اسلامی ادامه یافت. از امام جمعه‌ها گرفته که اولین آنها آیت‌الله قاضی طباطبایی بود تا دکتر مفتح و مهدی عراقی و... 
کاخ‌سفید و الیزه در جریان بودند
... و ‌تروریست‌ها در سال‌های بعد وحشیانه‌تر به جنایت دست زدند. تروریست‌هایی که نام خود را مجاهدین خلق گذارده بودند ولی اقشار مختلف همان خلق را از دم تیغ خود می‌گذراندند. سال‌ها پس از آن ‌ترورهای وحشتناک، ‌تروریست‌ها اعتراف کردند که اربابان‌شان در جریان تمامی اعمال ‌تروریستی آنها قرار داشته‌اند. مسعود رجوی (سرکرده گروهک ‌تروریستی مجاهدین خلق) در ملاقات با ژنرال بعثی، حبوش (رئیس‌ سازمان امنیت صدام)، در سال 1378 علنا اعتراف کرد: 
«... کاخ‌سفید و کاخ‌الیزه خیلی خوب از انفجار هفتم‌تیر در دفتر حزب جمهوری اسلامی و همچنین انفجار نخست‌وزیری در 8 شهریور 1360 اطلاع داشته و در جریان کار بودند...»
براساس آمار نشریات و کتاب جمع‌بندی مقاومت یک‌ساله مجاهدین خلق (منافقین) 116630 نفر از هموطنان ما توسط ‌تروریست‌های این گروهک ‌ترور شده‌اند. اما اسنادی که «کانون ‌‌هابیلیان» در کتابی قطور تحت عنوان «دائره‌المعارف شهدای ‌ترور» با مشخصات کامل و نحوه و مکان و زمان ‌ترور انتشار داده، حاکی از شهادت 17159 نفر از هموطنان ما توسط گروه‌های ‌تروریستی است که حدود 12هزار نفر آنها قربانیان ‌تروریسم مجاهدین خلق بوده و بقیه توسط گروه‌های ‌تروریستی دیگر مانند فداییان خلق، پیکار، حزب دموکرات کردستان، فرقان، اتحادیه کمونیست‌ها، خلق عرب، کومله، پژاک، الاحوازیه، انجمن پادشاهی، سلفی‌ها و گروه‌های موسوم به جندالله و جیش‌العدل به شهادت رسیدند.
در میان قربانیان این ‌تروریست‌ها از رئیس‌جمهوری و نخست‌وزیر و رئیس دیوان عالی کشور وجود دارد تا وزیر و نماینده مجلس و امام جمعه تا دانشمند و استاد دانشگاه و معلم مدرسه و روحانی مسجد تا کارمند و کاسب و دستفروش و کارگر و کشاورز و راننده و تا زن و پیرمرد و نوزاد و کودک و نوجوان و... به شهادت رسیدند و نتیجه آن، علی‌رغم همه فقدان جان‌های عزیز و دوستان و یاران انقلاب اما به فرموده حضرت امام خمینی(رحمه‌الله‌علیه) و امام شهید آیت‌الله سید علی حسینی خامنه‌ای، انقلاب را پرتوان‌تر ساخت و خون آن شهیدان، نهال نوپای نظام جمهوری اسلامی را به درختی تناور بدل ساخت.
شلیک به قلب دانش
در سال‌های بعد ترورها اگرچه همچنان شخصیت‌های سیاسی و نظامی مانند سپهبد شهید علی صیادشیرازی و شهید سید اسدالله لاجوردی را شامل می‌گردید اما بعد از آن به سوی ترور دانشمندان تغییر جهت داد. و شگفت آن‌که این‌بار و در سال‌های اخیر خود اربابان ‌تروریست‌ها هم به جنایات ‌تروریستی خود علنا اعتراف کردند. 
اگرچه بنا به اظهار رونن برگمن اسرائیلی، ژنرال هیدن (از برجسته‌ترین عناصر اطلاعاتی و نظامی چند دهه اخیر آمریکا) به اوباما گفته بود، در برنامه و تاسیسات هسته‌ای ایران، خبری از بمب اتمی نیست بلکه در آنجا فقط می‌توانید تولید علم و دانش را ببینید و ثبت ‌نمایید. 
اما آمریکایی‌ها برای جلب رضایت اسرائیلی‌ها زمینه‌های اقدامات تروریستی آنان را برای ترور دانشمندان و به قول برگمن، برای کشتن علم و دانش فراهم کردند. چراکه با هرگونه پیشرفت علمی در ایران (و البته کشورهای اسلامی) مخالف بودند، چنان‌که در جریان اشغال عراق، بی‌سر و صدا بیش از 300 دانشمند عراقی را ترور کردند! و پس از عراق هم در ایران به این ترورها ادامه دادند.
ابتدا ترور دکتر اردشیر حسین‌پور استاد فیزیک دانشگاه شیراز به دست موساد (سرویس جاسوسی اسرائیل) انجام گرفت و سپس دکتر مسعود علی‌محمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران، دکتر مجید شهریاری از استادان فیزیک دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رضایی‌نژاد دانشجوی دکترای مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و مصطفی احمدی‌روشن مهندس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف توسط تیم‌های ترور اسرائیلی و گروهک تروریستی منافقین هدف قرار گرفتند. 
و بعد از اینها و پس از چندین و چند سال تلاش همه‌جانبه سرویس‌های جاسوسی اسرائیل و آمریکا و انگلیس، دکتر محسن فخری‌زاده، ‌استاد فیزیک دانشگاه و جزو پنج ایرانی لیست پانصد نفره قدرتمندترین افراد جهان در نشریه فارن‌پالیسی، به وسیله مسلسل، از راه دور و با کنترل ماهواره‌ای ترور شد و به شهادت رسید.
ترور دسته‌جمعی دانشمندان 
نخستین هدف‌های اسرائیل در جنگ 12روزه، در کنار فرماندهان نظامی، دانشمندان ایرانی بودند. در سحرگاه 23 خرداد 1404 و در تاریکی شب، این‌بار خود صهیونیست‌ها افزون بر فرماندهان ارشد نظامی به منازل مسکونی دانشمندان نیز حمله کردند و بدون رعایت هیچ‌گونه قانون و ضابطه حقوقی بین‌المللی، آنها را به همراه خانواده‌شان به شهادت رساندند. 
در جریان حملات جنگ 12‌روزه، محمدمهدی طهرانچی، فریدون عباسی، احمدرضا ذوالفقاری داریانی، عبدالحمید مینوچهر و امیرحسین فقهی؛ از استادان دانشگاه شهید بهشتی به همراه 24 شخصیت علمی و برجسته دیگر دانشگاه‌های کشور و دانشمندان علوم و فنون هسته‌ای توسط تروریست‌های اسرائیلی ترور شدند و به درجه رفیع شهادت، نائل آمدند.
این دانشمندان در کنار فرماندهان نظامی همچون سردار حسین سلامی (فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، سردار محمدحسین باقری (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح)، سردار امیرعلی حاجی‌زاده (فرمانده هوافضای سپاه)، سردار غلامعلی رشید‌، سردار علی شادمانی و30 فرمانده دیگر به شهادت رسیدند.
همه اینها در یک جنگ کلاسیک رو در رو و حتی بمباران مثلا مناطق نظامی به شهادت نرسیدند بلکه از طریق هدف‌گیری مستقیم توسط موشک‌ها و بمب‌های هدایت‌شونده و از طریق پهپادها و ریزپرنده‌ها و جنگنده‌ها ترور شدند و بعضا همراه با خانواده‌ها و همسران و کودکان خود به شهادت رسیدند.
ترورها انقلاب و نظام را متوقف نکرد
در جنگ رمضان این ترورها با حمله و تهاجم ناجوانمردانه و ناگهانی به دفتر کار و محل زندگی رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان آغاز شد که دختر و داماد و عروس و نوه امام شهید نیز به همراه ایشان ترور شدند. این رویه با ترور فرماندهان نظامی همچون وزیر دفاع، فرمانده کل سپاه، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، دبیر شورای دفاع‌، رئیس دفتر نظامی رهبر انقلاب و... ادامه یافت و به ترور و شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی و فرزند ایشان رسید. 
قابل ‌تامل اینکه روش ترور در جنگ از روش‌های ناجوانمردانه و جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل به‌شمار رفته است. در اسناد جنگ ویتنام آمده است که هنگام جنگ، نیروهای ویژه تروریستی همراه ارتش و گردان‌ها و تفنگداران دریایی آمریکا حرکت کرده و با شناسایی قبلی، برخی فرماندهان و افراد مؤثر ویت‌کنگ‌ها را با سلاح‌های دقیق، ترور می‌کردند. 
رژیم صهیونیستی نیز در بحبوحه جنگ‌هایش با لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها، دست به ترورهای فردی می‌زد که ترور فرماندهان و شخصیت‌هایی همچون ابوحسن سلامه، شیخ راغب حرب، سید عباس موسوی، فتحی شقاقی، شیخ احمد یاسین، اسماعیل هنیه‌، یحیی سنوار و... از آن جمله بود. 
ترور و تروریسم راه و منش تاریخی‌شان بوده و هست، همواره سعی داشتند از طریق نفوذ و توطئه، حتی در جنگ، به جای نبرد رودررو و جوانمردانه، دست به ترور شخصیت‌های اصلی جبهه مقابل زده و از این طریق به تضعیف روحیه جمعی و به هم ریختگی سازمان رزمی و تزلزل فرماندهی‌شان برسند.
آنچه علی‌رغم همه طرح و برنامه‌ها در جنگ رمضان برای ایران رخ نداد و علی‌رغم ترور و شهادت رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نظامی و با وجود اینکه تا انتخاب رهبر جدید نظام حدود 9 روز به طول انجامید اما کوچک‌ترین خللی در توانایی و سازمان رزمی و مدیریتی انقلاب و نظام به وجود نیامد. طرفه آن‌که نیروهای مسلح، ساعتی پس از حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی، با نخستین موج موشکی و پهپادی تحت عنوان عملیات وعده صادق 4، سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار دادند.
و تا زمان انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و در غیاب فرماندهان شهید نیروهای مسلح؛ 30 موج عملیاتی موشکی و پهپادی و هوائی علیه مواضع دشمنان صلیبی/ صهیونی انجام گرفت، نقشه‌های طراحی شده دشمن که قرار بود سه‌روزه کار جمهوری اسلامی را تمام کنند، با شکست مواجه شد و انقلاب و نظام با قدرت و ایستادگی مردمی مبعوث شده و در اختیار زعامت رهبر جدید انقلاب قرار گرفت که امروز همچنان با قوت تمام در حال زبون ساختن بیش از پیش دشمنان این سرزمین و مردمش هستند.