به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,639
بازدید دیروز: 14,882
بازدید هفته: 36,978
بازدید ماه: 143,866
بازدید کل: 27,074,356
افراد آنلاین: 103
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۰ شهریور ۱٤۰٤
Monday , 1 September 2025
الاثنين ، ۹ ربيع الأول ۱٤٤۷
شهریور 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
313029
آخرین اخبار
سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
سخنگوی وزارت دفاع:
آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است
  ۱۴۰۴/۰۶/۰۸

‫سخنگوی وزارت دفاع: محموله ای برای کاربرد نظامی در بندرشهید رجایی وجود ندارد  - ایرنا‬‎

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: آمادگی دفاعی، عملیاتی و لجستیکی نیروهای مسلح کشورمان نسبت به قبل از جنگ ۱۲ روزه، بیشتر شده است. 
سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی روز شنبه (8 مرداد) در یادواره شهدای دولت و خدمت در سنندج اظهار کرد: در جنگ ۱۲روزه آسیب‌هایی به بخش‌های نظامی کشورمان وارد شد اما با قاطعیت اعلام می‌کنم که امروز آمادگی عملیاتی، رزمی و دفاعی نیروهای مسلح ایران افزایش قابل توجهی دارد که ناشی از تجربیات به‌دست آمده در این جنگ بود. وی با بیان اینکه وزارت دفاع به دنبال مردمی کردن دفاع از کشور است، افزود: ۶۰ درصد تسلیحات، تجهیزات و مهمات نیروهای مسلح، توسط بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شود. 
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امروز ایران از لحاظ قدرت موشکی جزو ۱۰ کشور دنیا محسوب می‌شود که نشان از عدم وابستگی کشورمان به خارج در بحث تسلیحات است.
سردار طلایی‌نیک وجود رهبری بابصیرت، مجاهدت نیروهای مسلح و تلاش دولت و آگاهی و وحدت بین مردم، را عوامل اصلی پیروزی در جنگ ۱۲ روزه دانست. 
وی تاکید کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته و مستند، ۶۰ درصد مردم کشورهای مختلف، ایران را پیروز و مردم کشورمان هم برخلاف سناریوی دشمن، رژیم صهیونی را شکست خورده این جنگ ۱۲ روزه می‌دانند. 
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: امروز دفاع و امنیت ابعاد ویژه‌ای پیدا کرده و ترکیبی از ماهیت سخت و نرم است.  سردار طلایی‌نیک اذعان کرد: وزارت دفاع هم در جریان جنگ 
۱۲ روزه به طور روزانه نیروهای مسلح را پشتیبانی می‌کرد و هفته دوم جنگ دشمن روند تزلزل را با سرعت طی می‌کرد و چندین واسطه خواستار پایان جنگ و آتش‌بس بودند. 
وی ادامه داد: هدف دشمن صهیونی از حمله به ایران، تضعیف کشورمان، وادار کردن به تسلیم و در نهایت ساقط کردن نظام بود که البته محقق نشد و باز هم دچار اشتباه محاسباتی شدند. 
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران متذکر شد: دشمنان از اوایل انقلاب تاکنون، ۱۰۰ توطئه داخلی و خارجی را به سلامت طی کرد و دشمنان ناکام ماندند. سردار طلایی‌نیک افزود: طبق اطلاعات به‌دست آمده، ۵۰ هزار نفر غیردولتی در سرزمین‌های اشغالی، درخواست جبران خسارت جنگ ۱۲روزه کرده‌اند، ضمن اینکه در بعد سیاسی نیز نفرت مردم دنیا از این رژیم بیشتر شده است. وی در ادامه سخناتش به وجود وحدت در کردستان اشاره و خاطرنشان کرد: وحدت دینی و اجتماعی بین مردم استان حاکم است و این استان اسوه وحدت در جهان اسلام است که برخاسته از دیانت، بصیرت و روحیه انقلابی مردم استان دارد. 
سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از دولت، افزود: همه ما افتخار می‌کنیم که رئیس‌جمهوری با رویکردی جهادی و مردمی داریم.
سردار طلایی‌نیک ادامه داد: یکی از ویژگی‌های نظام اسلامی، خدمت به مردم و تلاش برای پیشرفت کشور با تکیه بر کسب رضایت الهی انجام می‌شود. سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: درسی که از شهدا می‌گیریم، خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم و تلاش برای حرکت به سمت توسعه است.
به گزارش ایرنا، سردار طلایی‌نیک از شهدای خدمت از جمله شهید رئیسی به عنوان فردی دلسوز و پایبند به انقلاب و نظام و خدمتگزار واقعی مردم نام برد. 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۶/۰۹، ۰۶:۲۳:۵۰       بازدیدها: 64