به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 7,250
بازدید دیروز: 5,828
بازدید هفته: 19,463
بازدید ماه: 256,271
بازدید کل: 27,882,379
افراد آنلاین: 31
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۶ آبان ۱٤۰٤
Monday , 17 November 2025
الاثنين ، ۲۶ جمادى الأول ۱٤٤۷
آبان 1404
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
آخرین اخبار
خطیب: حفظ امنیت ملی و اتحاد مقدس باید مبنای هر قانون و سیاست باشد ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
خطیب:
حفظ امنیت ملی و اتحاد مقدس باید مبنای هر قانون و سیاست باشد
   ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
‫زندگینامه: سید اسماعیل خطیب (۱۳۴۰-) - همشهری آنلاین‬‎

وزیر اطلاعات تاکید کرد: باید به این نکته توجه کرد که ما در هر طرح و لایحه، قانون‌، سیاست، تصمیم، راهبرد و اقدامی بر حفظ امنیت، انسجام و اتحاد مقدس مورد اشاره رهبر معظم انقلاب، تاکید داریم.
حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در گفت وگویی با اشاره به اهمیت طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور»، گفت: نفوذ یکی از ابزارهای کار و فعالیت دشمن محسوب می‌شود، بنابراین تصویب قانون در این زمینه کمک‌کننده دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی است.
به گزارش مهر، خطیب تاکید کرد: باید به این نکته توجه کرد که ما در هر طرح و لایحه، قانون‌، سیاست، تصمیم، راهبرد و اقدامی بر حفظ امنیت، انسجام و اتحاد مقدس مورد اشاره رهبر معظم انقلاب، تاکید داریم.

وزیر اطلاعات: طرح مقابله با نفوذ می‌تواند کمک دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باشد
حجت‌الاسلام سیداسماعیل خطیب، همچنین در گفت‌وگویی با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اهمیت طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» که در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی است، گفت: استکبار و نظام سلطه می‌خواهد مسئله نفوذ را با هجمه و جنگ ترکیبی بر کشورمان تحمیل کند و هدفشان براندازی است.
به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه نفوذ یکی از ابزارهای کار و فعالیت دشمن محسوب می‌شود، اظهار کرد: در واقع دشمنان این اصل قدیمی را در کشورهای مختلف عملیاتی کرده و بعضا نیز به نتیجه رساندند که در زمان‌هایی از آن به عنوان انقلاب‌های رنگی یاد می‌شود.
خطیب افزود: این مهم در حالی‌است که موضوع یاد شده به لطف وفاق، انسجام، همراهی، تعصب، اعتقاد و غیرت مردم به کشور ایران و سرزمین‌شان، موفق نبوده و موفق هم نخواهد بود اما دشمن در شرایط و دوره‌های مختلف مانند فتنه ۸۸ تلاش کرده از نفوذ بهره‌برداری کند.
وزیر اطلاعات در این زمینه، خاطرنشان کرد: بنابراین طرح مذکور می‌تواند در چارچوبی که برای جامعه قابل مشاهده باشد، کمک و یاور دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باشد؛ یادآور می‌شود ما در هر طرح و لایحه‌، سیاست، تصمیم، راهبرد و اقدامی بر حفظ امنیت، انسجام و اتحاد مقدس مورد اشاره رهبر معظم انقلاب، تاکید داریم.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۸/۲۶، ۰۶:٤۵:۵۲       بازدیدها: 83