به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 20,038
بازدید دیروز: 19,553
بازدید هفته: 79,104
بازدید ماه: 303,279
بازدید کل: 28,849,204
افراد آنلاین: 18
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۸ خرداد ۱٤۰۵
Thursday , 18 June 2026
الخميس ، ۳ محرّم ۱٤٤۸
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
خانواده شهدای میناب میهمان حرم امام علی(ع) شدند ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

خانواده شهدای میناب میهمان حرم امام علی(ع) شدند

  ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

‫تشرف خانواده شهدای میناب به حرم امام علی(ع) - تسنیم‬‎ابنا - تصاویر | زیارت خانواده شهدای مدرسه میناب در حرم حضرت ابوالفضل العباس( ع)

پس از ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه، حضور خادمان عتبات در ایران و میزبانی حرم‌های کربلا، این بار خانواده شهدای میناب به دعوت حرم امام علی(ع) راهی نجف شدند تا سومین دعوت اعتاب مقدسه عراق را تجربه کنند.
در حالی که تصاویر فرزندان شهیدشان را در آغوش گرفته بودند، خانواده شهدای دانش‌آموز میناب وارد فرودگاه نجف شدند تا میهمان حرم امیرالمؤمنین(ع) باشند. این سفر به دعوت متولیان حرم علوی و همزمان با آغاز ماه محرم انجام شد. شیخ حسین، یکی از خادمان حرم علوی می‌گوید که «این دعوت برای التیام حال خانواده شهدایی است که ما هم خود را در داغ آنها شریک می‌دانیم».
به گزارش فارس، در ماه‌های گذشته پس از فرمایش آیت‌الله سیستانی مبنی بر کمک به مردم ایران در جنگ رمضان، حرم‌های کربلا علاوه‌ بر حضور در ایران و ارسال کمک‌های انسان دوستانه و حتی کلنگ زنی برای ساخت مدرسه مجهز در نزدیکی مدرسه شجره طیبه میناب، از خانواده شهدای دانش‌آموز میناب هم دعوت کردند. حالا پس از آن همدلی‌ها و در ادامه حمایت‌های مردم و مراجع عراق از ایران، سومین دعوت از سوی اعتاب مقدسه عراق از خانواده شهدای میناب صورت گرفت و خانواده این عزیزان در نخستین شب‌ محرم میهمان حرم علوی شدند. آنها در این سفر به کربلا هم مشرف خواهند شد.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۳/۲۷، ۰۶:۵۲:۳۲       بازدیدها: 77