رئیسی در جمع دانشآموزان اولین دوره اردوهای راهیان پیشرفت: ایران پیشرفتهای بسیاری دارد که حتی نخبگان اطلاعات دقیقی از آنها ندارند ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
رئیسی در جمع دانشآموزان اولین دوره اردوهای راهیان پیشرفت:
ایران پیشرفتهای بسیاری دارد
که حتی نخبگان اطلاعات دقیقی از آنها ندارند
۱۴۰۱/۰۸/۱۴
آیتالله سیدابراهیم رئیسی در نشستی ۴ساعته در جمع دانشآموزان شرکتکننده در اولین دوره «اردوهای راهیان پیشرفت»، با بیان اینکه جمهوری اسلامی پیشرفتهای بسیاری دارد که عموم مردم و حتی عده زیادی از نخبگان اطلاعات دقیق و کاملی از آنها ندارند، ابراز امیدواری کرد برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت، همانند اردوهای راهیان نور برکات زیادی برای کشور داشته باشد.
رئیسجمهور آشنایی دانشآموزان با پیشرفتها و دستاوردهای کشور را عاملی برای تقویت انگیزه و اراده آنان دانست و گفت: دانشآموزان با دیدن پیشرفتهای بهدست آمده خواهند دانست که هرجا بیشتر محدودیت و تحریم داشتیم، با اراده و عزم محققان بیشتر پیشرفت کردیم و همین پیشرفت و اراده برای قوی شدن است که دشمن را به تکاپو برای طراحی توطئههای جدید انداخته است.
رئیسی دانشآموزان و دانشجویان و بهویژه اعضای تیمهای المپیادی را نماد و نمود پیشرفت کشور دانست و بر شناسایی این استعدادها و فراهم کردن شرایط لازم برای تداوم رشد و تعالی آنها تاکید کرد و گفت: نخبگان باید با شناخت نظام مسائل کشور، توانمندیهایشان را در مسیر رفع این مسائل به کار گیرند. رئیسجمهور با اشاره به ضرورت مدیریت دانش، مدیریت صحیح دانش تولیدشده را موجب افزایش بهرهوری و بهرهمندی سایر بخشها از دانش تولید شده دانست.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حوادث اخیر کشور اظهار داشت: اغتشاش و تلاش برای بههم ریختن کشور با اعتراض فرق دارد و حتما باید با اغتشاشات و کسانی که ناامنی ایجاد میکنند، برخورد شود.
رئیسجمهور با بیان اینکه امروز ایران و شهرهای مختلف ما امن هستند، گفت: آمریکاییها و دشمنان ما دنبال این بودند که با پیاده کردن نمونه کارهای خود در لیبی و سوریه کشور را ناامن کنند اما جز شکست نصیبشان نشد.
دستور رئیسجمهور درباره کاهش هزینه دارو در سبد خانوار
آیتالله رئیسی دیروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با ابراز خرسندی از کاهش آمار ابتلاء و متوفیان این بیماری و بهبود وضعیت رنگبندی کرونایی کشور بر تداوم آموزش و رعایت کامل ضوابط بهداشتی برای عبور ایمن از سویههای جدید بیماری تأکید کرد.
رئیسجمهور با اشاره به شیوع آنفلوانزای فصلی در کنار بیماری کرونا گفت: کارشناسان تنها راه پیشگیری از بیماری و کاهش ابتلاء را استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی میدانند که انتظار میرود مردم بهویژه در اماکن عمومی پرتردد نسبت به این مسئله توجه کافی داشته باشند.
اتخاذ تدابیر لازم برای گسترش پوشش بیمهای اقلام دارویی به منظور کاهش هزینه داروها در سبد خانوار از دیگر تاکیدات رئیسجمهور در جلسه دیروز بود.
رئیسی با اشاره به نزدیک بودن روز پرستار، از زحمات پرستاران در خدمترسانی به بیماران و صیانت از جان مردم بهویژه در ایام شیوع بیماری کرونا قدردانی و بر تسریع در پرداخت معوقات تعرفهپرستاری تاکید کرد و آن را قدردانی عملی از این قشر زحمتکش دانست.
در این جلسه همچنین با توجه به برگزاری قریبالوقوع جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ و تردد هموطنان و گردشگران بین ایران و قطر، بر ضرورت انجام تست پی.سی.آر از مسافران در مبادی ورودی کشور در این ایام تاکید شد.
تلاش برای جبران عقبماندگیهای ۵ ساله در زمینه سلامت جسمی و روانی جامعه
آیتالله رئیسی همچنین روز گذشته در جلسه «شورای عالی سلامت و امنیت غذایی» که پس از ۵ سال وقفه، برگزار شد، با بیان اینکه «شورای عالی سلامت و امنیت غذایی» ماموریت بسیار خطیری در حفظ سلامت جامعه دارد بر تحقق کامل ماموریت این شورا با به میدان آوردن همه ظرفیتها بهخصوص ظرفیت مشارکت مردمی و بخش خصوصی تاکید کرد.
رئیسجمهور همه دستگاههای کشور را در حفظ سلامت مردم و جامعه مسئول دانست و تاکید کرد: شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با پرداختن به مهمترین مسائل مبتلا به سلامت جسمی و روانی جامعه راهبردهای لازم را در این زمینه ترسیم کند تا با اجرای آنها از سوی دستگاههای مربوط، عقبماندگیهای ۵ سال گذشته جبران شود. رئیسی در ادامه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در حوزه خدمات سلامت و امنیت غذایی را نیاز کشور دانست و گفت: مشارکت مردم و بخش خصوصی در حوزه خدمات سلامت و امنیت غذایی بسیاری از مشکلات و کمبودها را مرتفع خواهد کرد.
تأمین غذای سالم، خدمات جامع سلامت، بهرهمندی عادلانه مردم از سبد سلامت، سلامت روانی جامعه، سبک زندگی مطلوب و حمایت از خانواده و همچنین توجه به مسائلی که سلامت را تهدید میکند و علل آن از دیگر مواردی بود که رئیسجمهور بهعنوان اولویتهای دولت در حوزه سلامت برشمرد.
رئیسی همچنین حوادث ترافیکی و جادهای را از مشکلات آزاردهنده در حوزه سلامت عنوان کرد و با تأکید بر ضرورت تقویت سازمانهای امدادی از جمله اورژانس، افزود: دستگاههای مرتبط از جمله وزارت بهداشت و وزارت راه باید راهکارهای کاهش نرخ مرگ و میر جادهای را بررسی و به فوریت عملیاتی کنند تا ما هر ساله شاهد مرگ هزاران نفر از هموطنان و داغدار شدن خانوادههایشان در حوادث جادهای نباشیم.
بهکارگیری پرسنل کارآمد و متعهد در حوزه سلامت، اضافه شدن سالانه ۱۵ درصد به ظرفیت ناوگان اورژانس کشور، پیشبینی پایگاههای اورژانس در اتوبانها و بزرگراههای در حال احداث، گنجاندن آموزشهای کمکهای اولیه در کتب درسی و افزایش مراکز پیشگیری و درمان سلامت از جمله مصوبات این جلسه بود.
تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۰۸/۱۵، ۱۹:۰۵:۲۳ بازدیدها: 141