به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,999
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 19,096
بازدید ماه: 158,268
بازدید کل: 25,145,172
افراد آنلاین: 202
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
سرلشکر باقری: غربی‌ها در جنگ تحمیلی سلاح‌های شیمیایی ممنوعه را روی ما تست می‌کردند  ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
سرلشکر باقری:
غربی‌ها در جنگ تحمیلی سلاح‌های شیمیایی ممنوعه
را روی ما تست می‌کردند 
  ۱۴۰۱/۰۹/۱۵

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس‌ستاد کل نیروهای مسلح در همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس که صبح دیروز در سالن همایش‌های خلیج‌فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع این همایش، اظهار داشت: ما در دوران دفاع مقدس با مظلومیت جنگیدیم؛ به لحاظ تجهیزاتی در تحریم بودیم و باید موازنه قوا را با تلاش در حوزه علم و فناوری و قطعه‌‌سازی ایجاد می‌کردیم.
سردار باقری افزود: دشمن بعثی در همان زمان از نظر منابع انسانی به طور کامل از مجموعه کشورش استفاده می‌کرد؛ کشور آنها در جنگ کاملاً تعطیل بود و از ظرفیت‌های انسانی‌اش در جبهه‌ها علیه ملت ایران استفاده می‌شد. همچنین رژیم بعثی از عده‌ای مزدور که از دیگر کشور‌ها برای مبارزه آورده بود، نیز بهره می‌برد و به لحاظ تجهیزاتی نیز مورد حمایت بلوک شرق و غرب بود.
رئیس‌ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: در چنین شرایطی ما در صحنه جنگ باید کمبود‌های خود را با تلاش و ممارست ساماندهی می‌کردیم که این کار را با تمام توان انجام دادیم و امروز در این همایش باید این مسائل را برای نسل جوان تبیین کنیم.
وی یادآور شد: ارتش ما هیچ‌گونه پشتیبانی قطعاتی نداشت و همواره عنوان می‌شد که چگونه می‌توان در صورت ادامه جنگ، هواپیما‌ها و ناو‌های جنگی را پای کار نگه داشت. ارتش جمهوری اسلامی در همان دوران با تلاش و همت مضاعف از تجهیزات نگهداری کرد؛ تعمیر آنها را بر عهده گرفت و در راستای ارتقا و به‌روزرسانی تجهیزات تلاش کرد.
سردار باقری تأکید کرد: دشمن از همان دوران با تبلیغات و دروغ‌پردازی‌ها به دنبال القای این است که ایران بدون طرح و برنامه و تدبیر، انبوهی از نوجوانان و جوانان را بر روی میادین مین می‌فرستاده و می‌فرستد در صورتی که هیچ‌گاه در دوران دفاع مقدس چنین اتفاقی نیفتاده و حتی یک مورد نمی‌توان یافت که فرماندهی چنین دستوری داده باشد.
وی با بیان اینکه این همایش خاص و مهم است، گفت: بعد از انقلاب اسلامی از یک طرف با یک تهاجم همه‌جانبه مواجه شدند و قطع مسیرهای پشتیبانی قطعاتی بود و سپاه یک نیروی عمدتاً امنیتی بود و از طریق نخبگان جبران می‌شد و باید بازخوانی و استخراج شود و این همایش امروز مأموریت دارد تا فعالیت‌های علمی و فناورانه و بهره‌گیری از علوم مختلف در طراحی‌های جامع عملیاتی را مورد بررسی و تبیین قرار دهد.
سرلشکر باقری عنوان کرد: در ظاهر ما با ارتش رژیم بعثی می‌جنگیدیم اما در حقیقت بیش از 35 کشور از آنها حمایت می‌کردند و یافته‌های روز علمی دنیا به همراه تجهیزات و فناوری را در اختیار آنها قرار داده بودند. در عرصه جنگ 8 ساله سلاح‌های روز و در حال پژوهش دنیا بر روی ما تست می‌شد و سپس تولید انبوه و به‌کارگیری می‌شد، که می‌توان به میراژها، موشک‌های اگزوسه، سوخو 24 و سوخو 25 و میگ 29 روز شوروی، موشک‌های ضد راداری و لیزری و تصاویر ماهواره‌های آمریکایی و اروپایی اشاره کرد.
تجربه 39ساله در ساخت پهپاد داریم
رئیس‌ستاد کل نیروهای مسلح در در همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس افزود:غربی‌ها در زمان جنگ سلاح‌های شیمیایی ممنوعه را روی ما تست می‌کردند و صدام در آخر جنگ 12 هزار تن مواد شیمیایی داشت. امروز ساخت پهپاد از طراحی تا پرواز همه در داخل انجام شده و می‌شود و دانشجویان و دانشمندان از دانشگاه‌های صنعتی کشور وارد میدان طراحی پهپاد شدند.
باقری با بیان اینکه آیا کسی می‌تواند ادعا کند عملیاتی در جنگ طراحی نداشت یا طراحی ناقص داشت تصریح کرد: شهادت می‌دهیم هر میزان در کشور علم وجود داشت در زمان جنگ استفاده شد؛ دفاع مقدس سبب رشد علم در کشور شد و با دستگاه‌‌های علمی کشور قوی‌ترین ارتباط را داریم.
سرلشکر سلامی: به همه فناوری‌های نظامی روز دنیا مسلط هستیم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما تجهیزات و ‌فناوری‌های تسلیحاتی را برای شکست دادن قدرت‌های استکباری انباشته کرده‌ایم و ‌مطمئنیم این‌ ملت به برکت داشتن رهبری عظیم‌الشأن، مکتب اسلامی، مردم و جوانان، عزیز و سرافراز خواهد ماند.
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس گفت: جنگ ‌بخش ‌واقعی و حیاتی یک ‌جامعه است که ‌می‌تواند نقطه ابتلای یک ‌ملت یا گسست ملت‌ها باشد.
به گزارش فارس، وی اظهار داشت: جنگ نقطه فروپاشی یک ‌ملت ‌تلقی می‌شود و ‌می‌‌توان آن را ‌پیچیده‌‌ترین و علمی‌‌ترین ‌رخداد بشر دانست زیرا تمام ‌علوم اعم ‌از علوم سیاسی و بین‌الملل برای شناخت آرایش‌های سیاسی صحنه، دانستن علم ‌ژئوپولیتیک، جغرافیای سیاسی، جامعه‌شناسی، حقوق، روانشناسی و روانشناسی سیاسی، در مدیریت جنگ نقش بسیار مهمی دارد.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: واقعیت این است ‌که نمی‌توان جنگ ‌را با علوم از قبل دانسته شده اداره کرد؛ نمی‌توان با کلیشه‌ها جنگ را در هیچ سطحی اداره کرد؛ جنگ محل تکرار‌ نوآوری‌ها و خلاقیت‌ها و دانش‌ها نیست اما آنچه باعث می‌شود غافلگیری تکرار شود، ظهور نوآوری‌هایی است ‌که دشمن ‌تاکنون آنها را تجربه نکرده است.
سرلشکر سلامی با بیان‌ اینکه جنگ، ترکیبی از ایمان، خلاقیت، دانش و فناوری است، تصریح کرد: وقتی ‌ما در طریق‌القدس می‌توانیم ‌مسیری را برای ‌دور‌زدن دشمن آن هم زیر دید اطلاعاتی آنها ایجاد کنیم، تا به‌واسطه آن عقبه دشمن مورد حمله قرار گیرد، این یعنی فروپاشی ‌نظام ‌مدیریت و فرماندهی دشمن؛ این مهم ‌زمانی‌ روی‌ می‌دهد که دانش جنگ همراه با ایمان باشد.
وی بیان داشت: چنان‌که قلب‌ها نلرزد، گام‌ها تثبیت‌ می‌شود که تثبیت آن باعث می‌شود طراحان، ‌عملیات‌هایی ‌مانند بیت‌المقدس، کربلای پنج و والفجر هشت را طراحی کنند؛ اکنون ‌فناوری‌های تسلیحاتی ‌و‌ روز‌ دنیا در یگان‌ها و نیروهای ما بر پایه دانش، بینش ‌و انگیزه فرزندان این ‌سرزمین ‌بزرگ ‌که به پرچم کشورمان وفادارند، توسعه‌یافته که درخشش آنها را در عرصه‌های ‌مختلف می‌‌بینید.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: ما این تجهیزات را برای شکست دادن قدرت‌های استکباری انباشته کرده‌ایم و ‌مطمئن هستیم این‌ ملت به برکت داشتن رهبری عظیم‌الشأن، مکتب اسلامی، مردم و جوانان، بزرگ‌ عزیز و سرافراز خواهد ماند.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۰۹/۱۷، ۱۸:۱٤:۳۶       بازدیدها: 119