اقدامات ضدایرانی آلمان در روزهای اخیر
با مداخله در امور داخلی و احضار سفیر
۱۴۰۱/۱۰/۲۰
آلمان باز هم به خیال احیای اغتشاش در ایران، به مداخله در امور داخلی کشورمان پرداخت و سفیر ایران در آلمان را احضار کرد.
وزیر امور خارجه آلمان بار دیگر با دخالت در امور داخلی ایران اعلام کرد سفیر ایران را احضار کرده است.
صدراعظم آلمان و سایر مقامهای این کشور روز دوشنبه، ضمن دخالت آشکار در امور داخلی ایران از حمایت از آشوبگران و اقدامات جدید علیه تهران خبر دادند.
دوازدهم آبان شماری از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخالههای ساختمانی، اقدام به بستن آزادراه کرج- قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضربوجرح مأمورین کردند. در حوادث آن روز، «سید روحالله عجمیان» یکی از حافظان امنیت مظلومانه به شهادت رسید.
شهید عجمیان بدون هیچ سلاحی به همراه تعدادی از مردم که به جهت انسداد آزادراه در ترافیک مانده بودند در حال کمک جهت رفع انسداد بود و در این حین به صرف اینکه لباس بسیجی بر تن داشت مورد حمله اغتشاشگران قرار میگیرد و تعدادی از آنها با قساوت و بیرحمی وی را به شهادت میرسانند. محمدمهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، عوامل اصلی آن جنایت صبح شنبه به دار مجازات آویخته شدند.
براساس گزارشی که فارس به نقل از رویترز نوشته است، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز دوشنبه در توئیت خود بدون هیچگونه اشاره به کشته شدن نیروهای مدافع امنیت، مدعی شد که ایران از مجازات اعدام بهعنوان ابزاری جهت سرکوب استفاده میکند. شولتز با دخالت آشکار در امور قضایی ایران گفت، ایران باید از اعدامهای بعدی خودداری کند.
سخنگوی دولت آلمان نیز در نشست خبری گفت که برلین میخواهد با اقدامات بینالمللی جدید بر مقامات ایران فشار بیاورد.
سخنگوی دولت آلمان گفت: «به همراه شرکای بینالمللیمان، فشارها را بر ایران بیشتر خواهیم کرد.»
این گزارش حاکی است، شامگاه دوشنبه با تکرار اتهامات بیاساس و توهمات نخنماشده علیه ایران، در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما همچنان به افزایش فشار بر ایران بهویژه بر سپاه پاسداران ادامه میدهیم. از ماه اکتبر، ما تحریمهای اشخاص را علیه دهها نفر از سران این نهاد اعمال کردهایم.»
وی درباره ادعاهای خود ادامه داد: «پول شما مسدود شده، تجارت شما دشوار است و آزادی عمل شما محدود شده است. ما ابتکار عمل را با شرکای اتحادیه اروپا برای ایجاد فهرستهای جدید در نشست بعدی شورای خارجی در دست گرفتهایم.»
وزیر خارجه آلمان که با چشم بستن روی سرکوب وحشیانه تظاهرات و اعتراضات مسالمتآمیز مردم این کشور و دیگر کشورهای اروپایی طی ماههای اخیر، اظهار داشت: «این برای ما کافی نیست؛ قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی از نظر سیاسی مهم و منطقی است.»
بائربوک در توئیت دیگری نوشت: «موانع قانونی برای ایجاد این فهرست باید برطرف شود. به همین دلیل با اتحادیه اروپا تماس گرفتیم تا شرایط را روشن کنیم. سپاه پاسداران هماکنون نیز بهعنوان یک سازمان در اتحادیه اروپا تحریم شده است.»
سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز گفت که هدف برلین توافق با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سربسته چهارم تحریم ایران است.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به تازگی از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و گفت، برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند.