به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,224
بازدید دیروز: 9,059
بازدید هفته: 62,388
بازدید ماه: 173,446
بازدید کل: 26,533,770
افراد آنلاین: 20
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۹ تیر ۱٤۰٤
Thursday , 10 July 2025
الخميس ، ۱۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۳۹- درمکتب امام (ره) : اظهار خاکساری آیت‌الله اراکی در برابر امام ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
درمکتب امام (ره) :
 
اظهار خاکساری آیت‌الله اراکی در برابر امام

 


وقتی که من به عنوان عیادت به دیدن شیخ‌الفقهاء والمجتهدین آیت‌الله العظمی اراکی(ره) رفتم، به من فرمودند: به آقا بگویید یادتان هست هنگامی که در اراک بودیم، بزرگترین کاری که می‌کردیم این بود که در روز عاشورا یک دسته سینه‌زنی بیرون بیاوریم تا روحانیت بیاید و جلو بیفتد؟ حالا ببینید الحمدلله چقدر قدرت داریم؟!
به آقا بگویید دیدید که کار به کجا رسید و حکومت اسلامی برقرار شد و کار ما به کجا رسید؟ بگویید که این همه آوازها از شما بود. بعد اضافه کردند: می‌‌خواهم فردا به خدمت امام بیایم. من ماجرا را خدمت امام عرض کردم. وقتی که خبر آوردند آقای اراکی تشریف آورده‌اند، حضرت امام لباس معمول خانه را از تن بیرون کردند.
در اینجا بهتر است بگویم که حضرت امام همیشه در خانه یک پیراهن و یک جلیقه می‌پوشیدند و عرقچینی بر سر می‌گذاشتند. با شنیدن خبر تشریف‌فرمایی آیت‌الله اراکی، لباس به تن کردند و عمامه بر سر گذاشتند و عبا بر دوش انداختند و به استقبال آقای اراکی آمدند.
با دیدن حضرت امام، آقای اراکی فرمودند: «السلام علیک یابن رسول‌الله، السلام علیک یابن رسول‌الله، السلام علیک یابن رسول‌الله». امام زیر بغلشان را گرفتند و ایشان را در کنار خود نشاندند. آقای اراکی رو کردند به امام و گفتند: انا عبد من عبیدک، انا عبد من عبیدک(1). شما مجدد مذهبی.» امام فرمودند: شما بقیهًْ‌السلف هستید. شما یادگار گذشتگان ما هستید(2)
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. من بنده‌ای از بندگان شما هستم.
2. حجت‌الاسلام توسلی: پا به پای آفتاب، ج 1، ص 291