به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,705
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 18,802
بازدید ماه: 157,974
بازدید کل: 25,144,880
افراد آنلاین: 134
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۹۰۴ - آیت الله رئیسی در دومین جلسه رفع مشکلات خاص تولیدکنندگان: مدیران 5 شرکت تولیدی،‌ صنعتی و تعاونی مشکلات ۱۴۰۲/۰۵/۲۷
در دومین جلسه رفع مشکلات خاص تولیدکنندگان:
مدیران 5 شرکت تولیدی،‌ صنعتی و تعاونی
مشکلات خود را با رئیس‌جمهور مطرح کردند 
  ۱۴۰۲/۰۵/۲۷

دیدار چهره به چهره رئیسی با تولیدکنندگان و صدور دستورات لازم جهت رفع موانع  تولید - مشرق نیوز

 در دومین جلسه رفع مشکلات خاص تولیدکنندگان در راستای تحقق شعار سال، دکتر رئیسی ضمن پیگیری اجرای دستورات جلسه قبلی،‌ با مدیران 5 شرکت تولیدی، صنعتی و تعاونی کشور به صورت جداگانه دیدار و دستور رفع مشکلات آنان را صادر کرد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی ظهر پنج‌شنبه در قالب «دومین جلسه رفع مشکلات خاص تولیدکنندگان» و به فاصله دو هفته از برگزاری جلسه اول،‌ میزبان مدیران 5 شرکت تولیدی، صنعتی و تعاونی کشور بود و در نشست‌هایی جداگانه با مدیران این شرکت‌ها در جریان مشکلات این واحدهای تولیدی، صنعتی و تعاونی قرار گرفت.
در این جلسه مدیران شرکت‌های «هلدینگ پیشران الکتریک شریف (توسن خودرو)»، «کارخانجات صنایع کاغذی زاگرس»، «پروژه مسکن سبحان قرچک»، «شرکت سرجین بافت بهبهانی» و «شرکت ایران ترانسفو» در حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، راه و شهر‌سازی و نیرو، معاون اجرائی رئیس‌جمهور، رئیس‌کل بانک مرکزی،‌ رئیس‌سازمان استاندارد و رئیس‌سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با دکتر رئیسی به بیان مسائل و مشکلات شرکت‌های تولیدی و صنعتی خود پرداختند.
در این جلسه مدیر «هلدینگ پیشران الکتریک شریف (توسن خودرو) مشکلات خود در زمینه عدم اجرای ماده 12 قانون رفع موانع تولید دانش بنیان، عدم توسعه زیر ساخت ایستگاه شارژ و تعویض باتری موتورسیکلت و وجود استانداردهای سختگیرانه را در حضور رئیس‌جمهور مطرح کرد.
مدیر «کارخانجات صنایع کاغذی زاگرس» با ظرفیت ‌اشتغال 1500 نفری و توان جلوگیری از خروج ارز و صرفه‌جویی اقتصادی از مشکل دریافت تسهیلات جهت اتمام پروژه این کارخانه سخن گفت.
«پروژه مسکن سبحان قرچک» با مسئله مقاوم‌‌سازی ساختمان‌های پروژه، اجرای سیستم دفع فاضلاب واحدهای احداثی و تجهیز بلوک‌ها به آسانسور مواجه بود.
مدیر «شرکت سرجین بافت بهبهانی» در دیدار با رئیس‌جمهور مشکل مسدود شدن حساب‌های تجاری و کارت بازرگانی این شرکت به ‌دلیل پرونده‌های مختلف تعزیراتی و تعطیلی 90 درصد ظرفیت شرکت را مطرح کرد و مدیر «شرکت ایران ترانسفو» نیز ضمن گلایه از انباشت مطالبات این شرکت از شرکت توانیر، در زمینه مساعدت برای امکان ترخیص کالاهای غیر گمرکی خریداری شده و تجدید نظر درخصوص تهاتر بدهی ارزی شرکت توانیر با این شرکت درخواست داشت. 
رئیس‌جمهور پس از شنیدن صحبت‌های مدیران این شرکت‌ها، از وزرا و مقامات مربوطه توضیحات هر یک از این پرونده‌ها را اخذ کرده و با جمع‌بندی نظرات مطرح شده، دستورات لازم را با تعیین زمان اقدام صادر و مسئولان مربوطه را به پیگیری و رفع مشکلات آنان و همچنین گزارش اقدامات صورت گرفته به دولت مکلف کرد.
در اولین جلسه رفع مشکلات خاص تولیدکنندگان نیز مدیران شرکتهای «کاله»، «بهیارصنعت اصفهان»، «مجتمع آهن و فولاد بافق»، « خودرو‌سازی زامیاد»، «شیشه کاوه» و «آی تی آی شیراز» با رئیس‌جمهور دیدار کرده بودند که در ابتدای نشست امروز، مهندس محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور گزارشی از آخرین پیگیری‌ها نسبت به وضعیت آنها ارائه کرد.
دکتر رئیسی: بروکراسی اداری یکی از موانع جدی بر سر راه تولید است
دکتر رئیسی همچنین طی سخنانی در پایان این جلسه، بروکراسی اداری را یکی از موانع جدی بر سر راه تولید در کشور عنوان کرد و برگزاری نشست‌های مشترک، تعاملی و مستمر برای رفع این مشکلات را از مسئولیت‌های مدیران دستگاه‌های اجرائی کشور دانست.
یکی از ملزومات حل مسائل کشور اکتفا نکردن به بیان مشکل و مواجهه میدانی برای حل آنهاست
رئیس‌جمهور با بیان اینکه مشکلات شرکت‌های تولیدی و صنعتی کشور قابل حل است و راه‌حل آن نیز نه در خارج از مرزها بلکه در دستان مدیران توانمند و جهادی کشور است، تصریح کرد: یکی از ملزومات حل مسائل کشور اکتفا نکردن به بیان مشکل و مواجهه میدانی برای حل آنهاست. دکتر رئیسی در ادامه با ضروری دانستن مباشرت همه دستگاه‌های اجرای برای رفع موانع تولید و حل مشکل تولیدکنندگان، رشد تولید را نیازمند کار مداوم و مجاهدانه دانست و افزود: بنده به عنوان رئیس‌جمهور هرگز مدیر پشت میزنشین نبوده و نخواهم بود و مشکلات و مسائل کشور را تا حصول نتیجه در میدان پیگیری خواهم کرد. مدیران دستگاههای اجرائی و مدیران شرکتهای تولیدی و صنعتی نیز باید مجاهدانه و پیگیرانه مسائل، وظایف و ماموریتهای خود در امر رونق تولید در کشور دنبال کنند.
دکتر رئیسی: «سرمایه معنوی» و «سرمایه اجتماعی» دو ‌اندوخته گرانسنگ و ارزشمند سپاه هستند
دکتر رئیسی همچنین صبح جمعه در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در دانشگاه امام حسین‌(ع) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، حرکت در مسیر خدای متعال و اجرای دستورات الهی را از ویژگی‌های سپاه پاسداران دانست که آن را از همه نیروهای مسلح جهان ممتاز کرده و به آن قدسیت می‌بخشد.
حضور سپاه، در ناامنی‌ها و حوادث طبیعی همواره برای مردم آرامش‌بخش بوده است
رئیس‌جمهور «وجود نایب امام عصر (عج) در رأس فرماندهی سپاه»، «مأموریت داشتن برای حفاظت و حراست از ارزش‌های دینی و انقلابی کشور» و «نوع عملکرد مخلصانه و مجاهدانه پاسداران سپاه» را عناصر مهم در تأیید قدسیت این نهاد ارزشمند عنوان کرد و افزود: سپاه پاسداران مولود انقلاب اسلامی است و این مولود با برکت، به‌رغم همه تهدیدها و توطئه‌ها، در تحقق اهداف و مأموریت‌های مهم خود از جمله حفظ و حراست از نظام و انقلاب اسلامی و آب و خاک این کشور بسیار درخشان و موفق عمل کرده است.
دکتر رئیسی «سرمایه معنوی» و «سرمایه اجتماعی» را دو ‌اندوخته گرانسنگ و ارزشمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست و با تأکید بر لزوم حفظ و پاسداری از این ‌اندوخته‌ها تصریح کرد: امروز سپاه ملجأ و پناه مردم، بدون دسته‌بندی‌های قومی، نژادی و مذهبی است و حضور سپاه، نه فقط در ناامنی‌ها، بلکه در حوادث طبیعی نیز همواره برای مردم آرامش‌بخش بوده است.
اگر حضور سپاه در منطقه نبود، امروز تروریسم تکفیری کل اروپا را فرا گرفته بود
رئیس‌جمهور حضور سپاه در منطقه را برخلاف حضور نگران‌کننده و وحشت‌آفرین نیروهای بیگانه، برای ملت‌های منطقه امیدبخش و امنیت‌ساز دانست و اظهار داشت: اگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه حضور نمی‌داشت و اگر نبود اقدام سپاه در ایجاد انسجام و همگرایی بین نیروهای مردمی در سوریه و عراق و افغانستان و ایستادگی در مقابل داعش دست‌ساخته آمریکایی‌ها، امروز تروریسم تکفیری کل اروپا را فرا گرفته بود.
قدرت روزافزون کشور و کرنش دشمنان مرهون خون شهدا و مجاهدت نیروهای مسلح است
دکتر رئیسی با نکوهش رفتار برخی کشورهای غربی در مواجهه با این نیروی امنیت‌ساز و امیدآفرین، تصریح کرد: سؤالی که امروز افکار عمومی دنیا باید از سردمداران برخی کشورهای غربی بپرسد آن است که چرا از این فداکاری و خطرپذیری قدردانی نمی‌کنید؟ چرا قهرمان مبارزه با تروریسم را ترور کردید و چرا این نیروی امنیت‌ساز را در فهرست گروهک‌های تروریستی قرار داده و حامیان تروریسم را مدافع حقوق بشر معرفی می‌کنید؟
رئیس‌جمهور قدرت روزافزون جمهوری اسلامی و کرنش دشمنان و بدخواهان ملت ایران را مرهون خون مطهر شهدا و مجاهدت پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش و بسیج دانست و گفت: برخی ادعا کردند که اگر ما بر سر کار بیاییم سایه جنگ را از سر کشور دور خواهیم کرد، در حالی که سایه جنگ را نیروی قدرت‌آفرین و امنیت‌ساز سپاه، ارتش، بسیج و خون مطهر شهدا از سر کشور دور کرده است.
دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به اظهارات اخیر وزیر خارجه اسبق انگلیس مبنی بر اعتراف به دست داشتن کشورش در کودتای 28 مرداد ‌اشاره کرد و با بیان اینکه چنین اظهاراتی پیام حمایت از اغتشاشات و اغتشاشگران است، خطاب به وزیر خارجه اسبق انگلیس و سایر دولتمردان این کشور، گفت: اگر در 28 مرداد 1332 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود شما هرگز جرأت چنین خیانتی نداشتید. جامعه امروز ما متشکل از مردمی مؤمن، باامید، مستحکم و خطرپذیر و رهبری مقاوم و استوار است و تا زمانی که چنین ملتی در صحنه باشد، کاری از دست شما ساخته نیست.
در این مراسم همچنین با حضور رئیس‌جمهور از خانواده‌های معظم سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، ‌شهید ابومهدی المهندس و 16 شهید دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت تجلیل شد.
ضرورت اقدام عملی و موثر دستگاه‌های مربوط برای بهینه‌‌سازی مصرف انرژی
در جلسه شورای‌‌عالی انرژی که عصر پنجشنبه به ریاست دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، آخرین وضعیت ناترازی انرژی در بخش گاز، بنزین، گازوئیل و برق، موضوع تامین مالی برای طرح‌های افزایش ظرفیت تولید حامل‌های انرژی و همچنین حکمرانی در حوزه بهینه‌‌سازی مصرف انرژی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مکلف شدن همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی به بررسی و ارائه راهکارهای بهینه‌‌سازی به شورای‌عالی انرژی
رئیس‌جمهور در این جلسه در سخنان کوتاهی با تاکید بر اهمیت موضوع بهینه‌‌سازی مصرف انرژی،‌ همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی را به بررسی و ارائه راهکارهای بهینه‌‌سازی به شورای‌‌عالی انرژی مکلف کرد.
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه 
خبر دیگر اینکه، رؤسای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه عصر پنجشنبه در گفت‌وگویی تلفنی آخرین وضعیت همکاری‌ها میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.
آقای «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در این تماس تلفنی ضمن محکومیت حمله تروریستی اخیر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ‌(ع) در شیراز، با دولت و ملت ایران و همچنین خانواده قربانیان این اقدام تروریستی ابراز همدردی کرد.
پوتین: همکاری دوجانبه فی‌مابین به‌ویژه در حوزه انرژی، ترانزیت و تجارت پویا  و رو به رشد است
رئیس‌جمهور روسیه در ادامه همکاری دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و روسیه به‌ویژه در حوزه انرژی، ترانزیت و تجارت را پویا و رو به رشد توصیف و بر آمادگی و علاقه‌مندی کشورش برای ارتقای این همکاری‌ها به سطوح و چارچوب‌های منطقه‌ای تأکید کرد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی نیز در این گفت‌وگو ضمن تشکر از ابراز همدردی رئیس‌جمهور روسیه به خاطر حمله تروریستی اخیر، این‌گونه اقدامات جنایتکارانه را نشانه استیصال و شکست دشمنان و بدخواهان ملت ایران و موجب افزایش نفرت عمومی از تروریست‌ها و اربابان آنها عنوان کرد.
دکتر رئیسی با مرور روند همکاری‌های اقتصادی دو کشور بر اجرائی شدن طرح‌های مختلف به‌ویژه در بخش ترانزیت و انرژی تأکید کرد.
گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و هند
دکتر رئیسی: ایران خواهان تقویت همگرایی منطقه‌ای و توسعه ارتباطات اقتصادی خصوصا با کشورهای آسیایی است
 علاوه‌بر این، آقای «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند، عصر جمعه در گفت‌وگویی تلفنی با دکتر سید ابراهیم رئیسی، ضمن محکومیت حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ‌(ع)، با دولت و ملت ایران و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.
نخست‌وزیر هند در ادامه ضمن ابراز خرسندی از روند همکاری‌های دوجانبه و بلندمدت میان جمهوری اسلامی ایران و هند،‌ پروژه مشترک بندر چابهار و توسعه و تبدیل آن به ‌هاب مواصلاتی منطقه‌ای را فرصتی برای شکوفایی منطقه دانست و بر آمادگی برای نهایی کردن سند همکاری دو کشور در راستای تکمیل این پروژه تأکید کرد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تشکر از ابراز همدردی نخست‌وزیر هند در موضوع حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ‌(ع) گفت‌: جمهوری اسلامی ایران خواهان تقویت همگرایی منطقه‌ای و توسعه ارتباطات اقتصادی بوده و در این راستا به‌دنبال تعامل با همه کشورهای جهان خصوصا کشورهای آسیایی است.
رئیس‌جمهور توسعه تعاملات با هند به‌ویژه در زمینه‌های ترانزیت و امنیت انرژی و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و گسترش همکاری‌های مواصلاتی از جمله در کریدور شمال جنوب و تسریع در عملیاتی شدن تاسیسات بندری چابهار را خواستار شد.