به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 7,408
بازدید دیروز: 14,133
بازدید هفته: 75,316
بازدید ماه: 84,102
بازدید کل: 26,444,689
افراد آنلاین: 57
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۲ تیر ۱٤۰٤
Thursday , 3 July 2025
الخميس ، ۸ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
6749 - رئیس دانشگاه شهید بهشتی: صد‌ها دانشمند جای شهدای هسته‌ای را پُر کرده‌اند ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
رئیس دانشگاه شهید بهشتی:
 صد‌ها دانشمند جای شهدای هسته‌ای را پُر کرده‌اند
  ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
‫آقامیری: صدها دانشمند جای شهدای هسته ای را پر کرده اند - تسنیم‬‎

رئیس دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد: به جامعه دانشگاهی این مژده را می‌دهم که به‌ازای هریک از دانشمندان شهید، صد‌ها نفر تربیت شده‌اند که هم‌اکنون در صنعت هسته‌ای کشور فعالیت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمودرضا آقامیری در مراسم گرامیداشت پنج دانشمند هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، گفت: دانشگاه ما امروز عزادار از دست دادن پنج دانشمند هسته‌ای خود است؛ دانشمندانی که هر یک در حوزه تخصصی خود از قدرت و تأثیرگذاری بالایی برخوردار بودند.
 آقامیری با اشاره به پیامد‌های این فقدان افزود: ما در دانشگاه شهید بهشتی دانشمندانی را از دست دادیم و این مسئله ناگزیر موجب ایجاد شکافی شده است که ترمیم آن نیاز به زمان دارد. شهیدان هسته‌ای ما در ایجاد اقتدار برای نظام، نقشی حیاتی و بازدارنده در برابر دشمنان ایفا می‌کردند. آنها مهره‌های کلیدی بودند که امروز از میان ما رفته‌اند؛ اما این به آن معنا نیست که نتوانیم جایگاهشان را پر کنیم، همان‌طور که خود شهید عباسی نیز گفته بودند، انسان‌هایی را تربیت کرده‌ایم و اکنون دیگر تقاضای شهادت داریم.
وی با تأکید بر ارتباط ۴۰ ساله خود با دانشمندان هسته‌ای بیان داشت: شهادت می‌دهم که این افراد انسان‌هایی بزرگ و مصمم بوده‌اند که در کار خود استادی‌ای کم‌نظیر داشتند، مثلاً شهید مینوچهر علاوه‌بر تبحر در ریاضیات و دانش رایانه، در عرصه هسته‌ای نیز دانشمند برجسته‌ای بود، همچنین ما به شهید ذوالفقاری و عملکردشان در حوزه هسته‌ای امید زیادی داشتیم و دیگر همکاران نیز به همان اندازه شایسته بودند، شهید فقهی که یادگار بزرگ شهید شهریاری بود، با همان قدرت و ذهنی نو مسیر ایشان را ادامه می‌داد؛ و شهید طهرانچی نه‌تنها در عرصه هسته‌ای بلکه در زمینه مدیریت نیز بی‌نظیر بود.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: به جامعه دانشگاهی این مژده را می‌دهم که به‌ازای هریک از این دانشمندان، صد‌ها نفر تربیت شده‌اند که هم‌اکنون در صنعت هسته‌ای کشور فعالیت دارند. ۲۲ سال پیش که تصمیم به تأسیس دانشکده هسته‌ای گرفتیم، نمی‌دانستیم چه کار بزرگی را آغاز کرده‌ایم؛ بنابراین اگر امروز در این زمینه شکافی ایجاد شده باشد، اما فرصت‌هایی نیز فراهم شده است که دشمن هرگز قادر به گرفتن آنها از ما نخواهد بود.
 آقامیری تأکید کرد: ما دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی جای خالی این عزیزان را پر خواهیم کرد؛ همان‌طور که تصور می‌کردیم پر کردن جای استاد شهریاری دشوار است، اما توانستیم راه او را ادامه دهیم و دانشگاه نیز به‌زودی این فقدان بزرگ را جبران خواهد کرد.
 

 

دانشگاه بهشتی  در سوگ ستارگان هسته‌ای نشست

آیین بزرگداشت ۵ شهید سرافراز هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان آموزش عالی، جمعی از مسئولان کشوری، اساتید و دانشجویان در مسجد الزهرا (سلام‌الله‌علیها) این دانشگاه برگزار شد. 
آیین بزرگداشت 5 شهید سرافراز هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی ظهر دیروز، با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان آموزش عالی، جمعی از مسئولان کشوری، اساتید و دانشجویان در مسجد الزهرا (سلام‌الله‌علیها) این دانشگاه برگزار شد.
این مراسم معنوی که همزمان با ایام سوگواری ماه محرم برگزار شد، از ساعت 8:30 صبح با تجمع دانشگاهیان در میدان مرکزی دانشگاه آغاز شد. شرکت‌کنندگان در قالب دسته عزاداری، مسیر میدان مرکزی تا دانشکده مهندسی هسته‌ای و سپس مسجد الزهرا را طی کردند و با قرائت زیارت عاشورا و مداحی، یاد و خاطره شهدای دانش، مقاومت و ایثار را گرامی داشتند.
این مراسم فرصتی بود تا جامعه دانشگاهی با ادای احترام به مقام شامخ دانشمندان شهیدی که در راه استقلال علمی و اقتدار ملی جان خود را فدا کردند، بر ادامه راه آنان تأکید کند. در این مراسم محمودرضا آقامیری و حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها به ایراد سخنرانی پرداختند.
5 شهید والامقام دانشگاه شهید بهشتی عبارتند از: احمدرضا ذوالفقاری به همراه همسرشان شهیده حاجیه خانم موسایی و فرزندشان شهید محمد ذوالفقاری؛ محمدمهدی طهرانچی و همسرشان شهیده خانم قراویری؛ عبدالحمید مینوچهر و همسرشان شهیده  حجاری؛ شهید  سید امیرحسین فقهی و شهید فریدون عباسی که صبحگاه جمعه 23 خرداد 1404 در حملات رژیم صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
این آیین با قرائت پیام تسلیت، سخنرانی مسئولان و مداحی اهل بیت‌(ع) ادامه یافت و در فضائی آکنده از اندوه و افتخار، یاد شهدای هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی برای همیشه در خاطره‌ها ماندگار شد.
این مراسم که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، دانشگاهیان و جمعی از مسئولان کشوری و آموزش عالی برگزار شد، فرصتی  برای ادای احترام به مقام شامخ دانشمندان شهیدی که در راه استقلال علمی و اقتدار ملی، جان خود را نثار کردند