به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,503
بازدید دیروز: 16,448
بازدید هفته: 21,951
بازدید ماه: 162,903
بازدید کل: 28,709,504
افراد آنلاین: 58
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۷ خرداد ۱٤۰۵
Sunday , 7 June 2026
الأحد ، ۲۱ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
مردم مبعوث‌شده، قریب به ۱۰۰ شب است که خیابان را ترک نکرده‌اند: پیام مردم ایستاده در سنگر خیابان را در این پلاکاردها بخوانید ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
مردم مبعوث‌شده، قریب به ۱۰۰ شب است که خیابان را ترک نکرده‌اند: 
پیام مردم ایستاده در سنگر خیابان را در این پلاکاردها بخوانید
۱۴۰۵/۰۳/۱۶

پیام‌های راهبردی مردم بعثت‌یافته که در قالب پلاکاردها در تجمعات طنین‌انداز می‌شود، سیاست، راهبرد و نقشه راه هستند. مسئولان توجه کنند. ملت با هیچ نیرویی عقب‌نشینی نمی‌کند. شعاری که در خیابان‌ها طنین‌انداز شده، آینده را مشخص می‌کند؛ «غم عشقت خیابان پرورم کرد... تا قیامت هم شده در خیابان می‌مانیم تا رسم امام‌کشی باب نشود».
مردم مبعوث، حقایق را می‌نویسند و در خیابان فریاد می‌زنند تا با ایستادگی خود اجازه ندهند نااهلان و نامحرمان وحدت حول محور ولایت‌فقیه را نابود کنند. قریب به ۱۰۰ شب است که ملت ایران با پرورش و هدایت امام شهید به مقام بعثت رسیده و پیام‌های راهبردی خود را در تجمعات به مسئولان منتقل می‌کند.
محتوای پلاکاردها تکان‌دهنده است. مردم بر «شروط ۱۰گانه رهبری» به شدت تأکید می‌کنند. ایستادن پای شروط ۱۰گانه رهبری را صیانت از خون امام شهید می‌دانند که پیامی واضح برای مسئولان است. نباید اجازه داد همان بلایی که بر سر خطوط قرمز در برجام آمد، دوباره بر سر این شروط بیاید. پیام مردم ایستاده در سنگر خیابان را در این پلاکاردها بخوانید؛
«ایستادن پای شروط 10 ‌گانه رهبری؛ صیانت از خون امام شهید»، «نگویید همه چیز با رهبری هم‌آهنگ است. آهنگ امام از موسیقی بیانات و مواضع آشکارشان مشخص است»، «به آمریکا بگویید دو راه بیشتر ندارد؛ یا پذیرش کامل شروط رهبر یا تن دادن به جنگ فرامنطقه‌ای»، «ملاک وحدت ما شروط رهبر ما»، «الله اکبر یعنی به خدا اعتماد کنیم نه کدخدا»، «مردم نگذارید همان بلایی که بر سر خطوط قرمز رهبر شهید در برجام آمد، بر سر شروط 10 گانه بیاید»، «غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ماست، 5/1 میلیون بیمار در سال از رادیوداروها استفاده می‌کنند، تولید 70 نوع رادیودارو در کشور، ایران جزو 10 تولید‌کننده برتر رادیودارو در کشور»، «بعد از 25 سال مذاکره و دو بار جنگ در حین مذاکره هسته‌ای، هنوز در NPT مانده‌ایم با چه منطقی؟» «امام شهید 1/1/1402: یکی از مشکلات اقتصاد ما وابستگی به دلار است. بعضی از کشورهایی که تحریم شدند، وابستگی خودشان را به دلار قطع کردند، وضعشان بهتر شد... با پول‌های محلّی معامله کردند و صادرات و واردات انجام دادند... این کار را ما هم باید بکنیم»، «ایران و لبنان؛ قلبٌ واحد»، «خیابان با مردم، میدان با نیروهای مسلح، عدم شفافیت با مسئولان!، اخبار مذاکرات با دشمن!»، «ما با آمریکا پدرکشتگی داریم نه اختلاف سیاسی؛ انتقام انتقام»، «غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ماست»، «غم عشقت خیابان پرورم کرد... تا قیامت هم شده در خیابان می‌مانیم تا رسم امام‌کشی باب نشود».
مردم حتی در مورد نحوه تحلیل بیانات هم دقیق هستند. تأکید می‌کنند: نگویید همه چیز با رهبری هم‌آهنگ است. آهنگ امام از موسیقی بیانات و مواضع آشکارشان مشخص است». آن‌ها می‌خواهند دقیقاً همان چیزی اجرا شود که حضرت آیت‌الله العظمی امام سید مجتبی خامنه‌ای می‌خواهند.
بحث «امنیت ملی» و «فناوری» هم بسیار پررنگ است. مردم تصریح می‌کنند: «غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ماست». مردم پشت این حق ایستاده‌اند. پلاکاردها یادآوری می‌کنند: «۵/۱ میلیون بیمار در سال از رادیوداروها استفاده می‌کنند، تولید ۷۰ نوع رادیودارو در کشور، ایران جزو ۱۰ تولیدکننده برتر رادیودارو در جهان است».
مردم در مورد مذاکرات هم سؤال می‌پرسند: «بعد از ۲۵ سال مذاکره و دو بار جنگ در حین مذاکره هسته‌ای، هنوز در NPT مانده‌ایم با چه منطقی؟».
پیام به آمریکا صریح است: «به آمریکا بگویید دو راه بیشتر ندارد؛ یا پذیرش کامل شروط رهبر یا تن دادن به جنگ فرامنطقه‌ای».
مردم می‌خواهند اقتصاد، از دست دلار رها شود. آنها به کلام امام شهید مبنی بر لزوم قطع وابستگی به دلار استناد می‌کنند. 
مردم با تمام وجود مسیر امام شهید را با تبعیت از رهنمودهای امام حاضر ادامه می‌دهند. آنها پیوند با دوستان را هم فراموش نکرده‌اند: «ایران و لبنان؛ قلبٌ واحد».
مردم شفافیت می‌خواهند: «خیابان با مردم، میدان با نیروهای مسلح، عدم شفافیت با مسئولان! اخبار مذاکرات با دشمن!».
مردم می‌گویند: ملاک وحدت ما شروط رهبر ماست. این‌ها سیاست، راهبرد و نقشه راه هستند. مسئولان توجه کنند. مردم به خدا اعتماد دارند، می‌گویند: «الله اکبر یعنی به خدا اعتماد کنیم نه کدخدا».
ملت خیابان را ترک نکرد و با هیچ نیرویی عقب‌نشینی نمی‌کند. شعاری که در خیابان‌ها طنین‌انداز شده، آینده را مشخص می‌کند؛ «غم عشقت خیابان پرورم کرد... تا قیامت هم شده در خیابان می‌مانیم تا رسم امام‌کشی باب نشود».

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۳/۱۷، ۰۶:۲٤:۵۸       بازدیدها: 91