فرمانده نیروی هوافضای سپاه: دشمن را در فاصله بیش از هزارکیلومتری با هوش مصنوعی از پای درآوردیم ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
درآوردیم ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
دشمن را در فاصله بیش از هزارکیلومتری با هوش مصنوعی از پای درآوردیم
۱۴۰۱/۰۶/۱۶
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید به اینکه دشمن را در فاصله بیش از هزار کیلومتری با هوش مصنوعی از پای درآوردیم، گفت: با توجه به واقعیتهای امروز جهان و افق پیشرو، محکوم به انجام کار و تحقیقات فضایی هستیم.
سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم بازدید رئیس، اساتید و نخبگان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از پارک ملی و فنآوری نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز دولت و مجلس انقلابی بر سر کار هستند و نگاههای مسئولین به داخل و ظرفیتهای داخلی معطوف شده است، گفت: اکنون موقع کار و اقدام است و در چنین فضایی هیچ توجیهی برای کوتاهی و ترک عمل قابل قبول نیست.
وی افزود: همکاری دانشگاه و حوزه دفاع در کشور از همان دوران دفاع مقدس شکل گرفته است بهطوری که اولین گروه نقشهبرداری در حوزه موشکی در دوران دفاع مقدس از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بوده است. در حوزههای همکاری دانشگاه و دفاع، به موفقیتهای خوبی رسیدهایم و به جرأت میتوان گفت: اگر ما از واردکننده سیم خاردار به صادرکننده فنآوری رسیدهایم و با طی مرزهای دانش، دشمن را در فاصله بیش از هزار کیلومتری با هوش مصنوعی از پای درآوردیم، از ارتباط با دانشگاه حاصل شده است، در عین حال با وجود روابط قوی سپاه با دانشگاهها باید بپذیریم ظرفیت بهرهبرداری نیروهای مسلح در مقابل اقیانوس توانمندهای دانشگاهی ناچیز است و باید کل کشور از این ظرفیت تعیینکننده و در دسترس استفاده کنند.
وی با بیان اینکه درصد زیادی از اتلاف سرمایههای کشور در برخی از برههها، ناشی از سوءمدیریت و یا پروژههای تحمیلی بوده است، گفت: باید در دانشگاه، پایاننامهها و پژوهشها به سمت رفع اینگونه مشکلات سوق پیدا کند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه راندمان پایین در برخی از عرصهها را از بیتدبیری و طرحهای تحمیلی دانست و به اساتید دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست کمک دولت و رئیسجمهور محترم از دانشگاهها علاوهبر بخشهای دانش بنیان، برای حل معضلات در عرصه مدیریتی کلان کشور نیز کمک فکری بدهید زیرا طرحها و ایدههای دانشگاهیان و نخبگان کشور، همواره دلسوزانه و فراجناحی تلقی میشود.
سردار حاجیزاده همچنین در این مراسم به سؤالات تعدادی از اساتید و نخبگان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پاسخ گفت.
وی در پاسخ به سؤالی پیرامون علوم فضایی تصریح کرد: با توجه به واقعیتهای امروز جهان و افق پیشرو، ما محکوم به انجام کار و تحقیقات فضایی هستیم و این یکی از مولفههای قدرت هر کشور است که پیامدهای آن در زمینههای مختلف کشاورزی، کنترل سیل و... راهگشا است.
تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۰۶/۱۷، ۲۲:۵۸:۰۱ بازدیدها: 152