به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,145
بازدید دیروز: 10,136
بازدید هفته: 72,029
بازدید ماه: 72,029
بازدید کل: 25,058,957
افراد آنلاین: 122
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۷ دی ۱٤۰۳
Friday , 27 December 2024
الجمعة ، ۲۵ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۲۷۳ - حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد خطیب جمعه تهران/ آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امام جمعه قم ‌۱۳۹۸/۰۲/۲۷
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد خطیب جمعه تهران:
مشکلات اقتصادی با جوانان انقلابی و پرکار حل می‌شود
 
    ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
 
 
امام‌ جمعه موقت تهران به‌کارگیری جوانان شجاع، انقلابی، باهوش، با انگیزه و پرکار برای حل مشکلات را ضروری دانست و گفت: پس از انتخاب باید به این جوانان اختیارات تفویض شود و نظارت و پیگیری هم وجود داشته باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد در خطبه‌های نماز جمعه تهران، حضرت یوسف(ع) را نماد ایستادگی در برابر شهوات دانست و خاطرنشان کرد: نگاه رهبر معظّم انقلاب در چلّه دوم انقلاب به جوانانی است که حضرت یوسف(ع) را الگوی خود قرار می‌دهند؛ در علم، احسان و تقوا و مهار شهوات و امیال و هوس‌ها. جوانانی که در رسیدن به ساحت مقدس اخلاص، قلّه را می‌بینند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه گاهی مدیران تراز اول رصد نمی‌شوند و به‌کار گرفته نمی‌شوند، اظهار داشت: اگر هم انتخاب شوند، تفویض اختیار نمی‌شود. یکی از آسیب‌های بوروکراسی عدم تفویض اختیار است. وی درباره توصیه مدیریتی مرحوم آیت‌الله بهجت، ابراز داشت: ایشان به من گفتند که هر کاری که دیگران می‌توانند انجام دهند را به دیگری بسپار و خودت کاری را بکن که دیگران نمی‌توانند انجام دهند. این یک دستور مدیریتی ویژه‌ است.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد لزوم به‌کارگیری جوانان شجاع، انقلابی، باهوش، با انگیزه و پرکار را ضروری دانست و گفت: پس از انتخاب باید به این جوانان اختیارات تفویض شود و نظارت و پیگیری هم وجود داشته باشد. امام جمعه موقت تهران بیان داشت: تفویض اختیار به معنای عدم نظارت نیست. اگر به کسی مسئولیت دادیم، باید پاسخگو باشیم. اگر اینطور عمل کنیم به سرعت همانطور که مشکلات دفاع مقدس حل شد، مشکلات اقتصادی و اجتماعی هم حل می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اینکه نزدیک دو دهه است، سکاندار انقلاب بر مدیریت اقتصادی کشور با ادبیات و شعارهای مختلف تأکید دارند که مسئله اصلی کشور اقتصاد است، به دلیل جایگاه آن است. اگر اقتصاد یک کشوری قدرتمند باشد، راه برای تحول هموار می‌شود. حضرت امیر(ع) هم در نامه به مالک‌اشتر پس از‌اشاره به جمع‌آوری مالیات، می‌نویسند اقتصاد سالم امکان به‌دست آوردن مالیات را فراهم می‌آورد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد اظهار داشت: شاخص‌های کلان بحث دیگری است. زیرساخت‌ها برای این است که این شاخص‌ها اصلاح شود که در این زمینه مشکل داریم و باید به طور جدی به آن بپردازیم.
امام جمعه موقت تهران به سابقه ارتباط خود با سه رئیس‌جمهور در مجلس شورای اسلامی‌اشاره کرد و گفت: گاهی می‌دیدیم درست در نقطه‌ای که درآمدها به دلیل تحریم در اوج کاهش است، آقای وزیر در روز اول، پیشنهادات پرهزینه‌ای را مطرح می‌کرد. معلوم می‌شد که اصلا نمی‌داند در چه شرایطی این کرسی را در دست گرفته است. یکی از مشکلات امروز هم همین هزینه‌هایی است که نباید در این دوران و سال‌ها خلق می‌شد و خلق شد. وی با بیان اینکه برنامه حضرت یوسف(ع) برای مدیریت اقتصاد مصر، مبتنی بر اطلاعات بود، اظهار داشت: اگر امروز را عصر اطلاعات می‌نامید، قرآن عصر یوسف(ع) را عصر اطلاعات و علم می‌نامد و می‌گوید حضرت یوسف(ع) با اطلاعات درست از فضای پیش روی کشور مصر با اطلاعات و علم، نقشه راه را تعیین کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد ادامه داد: خواهران، برادران، جوانان، مسئولان و آحاد مردم؛ امروز هم این نقشه راه، راه نجات همه ملت‌هاست. راه رسیدن به قدرت است. ایران این راه را انتخاب کرده و به سرعت در این مسیر قدم برمی‌دارد. امام جمعه موقت تهران بیان داشت: یک مقام بنیاد واشنگتن که به کنگره و رئیس‌جمهور آمریکا درباره چگونگی تحریم ایران مشاوره می‌دهد، در نشستی می‌گوید اگر مسئولان ایران با شجاعت راه درست را انتخاب کنند، به سرعت بر مشکلات اقتصادی فائق می‌آیند. دشمن ما تصریح می‌کند. چون ظرفیت‌ها را می‌دانند. وی با تقدیر از اقدامات مثبت وزارت جهاد کشاورزی و وزیر آن، گفت: باید نقشه دقیق کشاورزی را برای جامعه کشاورزی تعریف کنند؛ اینکه چه محصولی در کدام نقطه و چگونه تولید شود. استفاده از بهترین بذر و نهال و نیز دانش و علم.
میزان برپایی مراسمات دینی بی‌سابقه است
حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی، پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران اظهار داشت: آیه 41 سوره مبارک حج، مطابق روایات به دوران آخر زمان‌اشاره کرده که اگر امام زمان(عج) در عالم حاکم شوند، چهار دستور الهی شامل نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر را در اولویت حکومت خود قرار می‌دهند.
به گزارش ایرنا، وی با‌اشاره به رواج دینداری در جامعه، گفت: در هیچ یک از دوران حکومت اسلامی این قدر شاهد برپایی مراسم دینی از قبیل شرکت مردم در اعتکاف، اربعین حسینی و نیمه شعبان در جمکران و قم نبودیم و اینها از برکت دینداری مردم است.
محقق و پژوهشگر دینی ابراز داشت: ما در بسیاری از زیارت نامه‌های ائمه(ع) می‌خوانیم که پدر و مادرم، خودم و مالم به فدای شما، باید در زندگی خود نگاه کنیم که چه مقدار از اینها را در راه ائمه(ع) هزینه کرده‌ایم.
نماز هزار «قل هو الله» استاد دانشگاه تهران
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد دانشگاه تهران را قله علمی دانست و گفت: دانشکده  کشاورزی، اولین دانشکده این دانشگاه است و علمای تراز اول دارد. یادی کنیم از مرحوم دکتر اسماعیلی استاد تراز اول قبل از انقلاب. با جمعی از اساتید شب عید فطر در مدینه بودیم. گفتم یکی از اعمال امشب نماز هزار «قل هو الله» است. آن شب بسیاری از اساتید نماز هزار «قل هوالله» خواندند. همسر استاد اسماعیلی پس از فوت ایشان به من گفت که دکتر آن شب برای اینکه کسی نبیند در هتل نماز هزار قل هوالله خواند. امام جمعه موقت تهران افزود: پردیس این دانشگاه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. این دانشگاه نماد آموزش عالی کشور است.
وی با انتقاد از اینکه تولید، مبدل به فرهنگ ما نشده است، تصریح کرد: فرهنگ ایرانی و اسلامی ما باید فرهنگ تولید دانش‌بنیان باشد. حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد با بیان اینکه روزانه حدود هشتصد میلیارد متر مکعب گاز در کشور استخراج می‌شود، اظهار داشت: تقریباً تمام این مقدار را مصرف می‌کنیم. قطعاً با نصف این مقدار به بهترین وجه می‌توانیم زندگی خود را اداره کنیم. سایر کشورهای دنیا با کمتر از یک چهارم این مقدار، زندگی خود را اداره می‌کنند. امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: ایران مقتدر است چون با قدرت در مسیر صحیح قدم برداشته و قدرت درونی‌اش استحکام یافته و ان‌شاءالله به قدرت بزرگ اقتصادی در آسیا تبدیل خواهد شد. وی تصریح کرد: در حوزه اصلاح سیاست‌های ساختاری، اصلاح سیاست مدیریت درآمدهای نفتی ضروری است. این درآمدها باید در این مقطع که دشمن این فرصت را فراهم کرده اصلاح شود. دولت و مجلس باید تصمیم بگیرند به هر میزان که در این مقطع ارتباط بودجه با نفت کاهش پیدا کرد، هرگز افزایش پیدا نکند و این پایه بشود. اگر فردا سیاست ما این شد که نفت بیشتری بفروشیم، تمام درآمد آن را به صندوق ذخیره ارزی واریز کنیم. این اتفاق است که کشور را متحول می‌کند.
 
 

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری امام جمعه قم:
مدعیان ابرقدرت بودن از سرضعف به شایعه جنگ متوسل شده‌اند‌!
 
 
امام‌جمعه قم گفت: دلال‌بازی عرصه را بر معیشت مردم تنگ کرده است.
آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نمازجمعه قم که با حضور پرشور مردم انقلابی این شهر در مصلی قدس برگزار شد، افزود: دلال‌ها بدون هیچ زحمتی و با یک تلفن قیمت اجناس را تا چند برابر قیمت واقعی بالا می‌برند و از سوی دیگر با احتکار کالاهای موردنیاز مردم، معیشت آن‌ها را هدف قرار داده‌اند.
وی اظهار داشت: این وضعیت یأس را بر مردم تحمیل کرده و حس می‌کنند همه چیز رها شده؛ آیا این همراهی با دشمن برای شکستن اراده مردم در برابر فشارهای آمریکا نیست؟! از قوه قضائیه درخواست می‌شود قاطعانه با مسببین این وضعیت برخورد کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به تبلیغات پرحجم آمریکا و اذناب داخلی و منطقه‌ای‌اش در مورد وقوع جنگ علیه ایران، گفت: آن‌هایی که مدعی ابرقدرتی  هستند، نیازی به این همه تبلیغات و شایعه‌پراکنی ندارند مگر اینکه از سر ضعف به جنگ روانی و شایعه‌پراکنی متوسل شده باشند که البته مردم رشید ایران جنگ‌دیده هستند لذا از خود جنگ هم هراسی ندارند چه رسد به شایعه جنگ. وی با انتقاد از برخی روزنامه‌ها و رسانه‌ها که با جدی‌ نشان‌دادن شایعه جنگ می‌خواهند برخی را مرعوب دشمن کنند، تصریح کرد: اگر همراه با ملت و کشور در برابر زیاده‌خواهی دشمن نمی‌ایستید، لااقل دشمنان را بزرگ‌نمایی نکنید.
خطیب جمعه قم جنگ واقعی را جنگ اقتصادی عنوان کرد و گفت: متأسفانه دولت‌ها به توصیه رهبر انقلاب برای رهاشدن از اقتصاد نفتی عمل نکردند و همین وابستگی به نفت امروز به نقطه امید دشمن علیه کشور تبدیل شده است.
آیت‌الله حسینی بوشهری دولتی بودن اقتصاد را مشکل دیگر اقتصاد کشور دانست و بیان داشت: اگر در اجرای اصل 44 همت می‌شد و سریع و هدف‌مند بنگاه‌های اقتصادی دولتی به مردم واگذار می‌شد، بخش مهمی از معضلات اقتصاد حل می‌شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری مشکل دیگر اقتصاد کشور را حوزه پولی و بانکی عنوان کرد و با بیان اینکه مصرف بی‌رویه نیز نقطه سیاه دیگر اقتصاد است، تصریح کرد: تحریم‌ها فرصت مناسبی است تا با تصمیم‌های بزرگ و اقدامات جهادی، اقتصاد را جراحی کرد و از این معضلات نجات داد. در حال حاضر افکار عمومی نیز با این جراحی‌ها همراه است البته باید با برنامه‌ریزی اقشار مستضعف را مدد رساندکه آسیب نبینند.
امام‌جمعه قم با اشاره به دستاوردهای مهم و راهبردی نظام در بخش دفاعی و فناوری و پزشکی و مهندسی و.... تأکید کرد: به یقین قادریم با این توانایی‌ها مشکلات اقتصادی را نیز برطرف کنیم تا دشمن از این عرصه هم پشیمان گردد.