به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,086
بازدید دیروز: 19,824
بازدید هفته: 28,564
بازدید ماه: 28,564
بازدید کل: 25,015,703
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۰۳ دی ۱٤۰۳
Monday , 23 December 2024
الاثنين ، ۲۱ جمادى الآخر ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۲۵۹ - رهبر انقلاب در سخنرانی‌شان به کدام رئیس حوزه علمیه در تبریز اشاره کردند؟ ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
رهبر انقلاب در سخنرانی‌شان به کدام رئیس حوزه علمیه در تبریز اشاره کردند؟
 
   ۱۳۹۹/۰۱/۲۲
سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب به مناسبت ولادت حضرت امام زمان ...
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تقدیر از توجه مقام معظم رهبری به فعالیت‌های جهادی طلاب در استان، گفت: توجه مقام معظم رهبری مدال افتخاری برای حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی است.
پس از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور، علاوه بر اینکه تهدیدهایی برای کشور به وجود آمد، فرصت‌های زیادی از دل این بحران ایجاد شد که همدلی و همراهی مردم با یکدیگر و تلاش گروه‌های جهادی برای ضدعفونی معابر، تولید جهادی ماسک و کمک به معیشت مستضعفین، از جمله آنها بود.
مقام معظم رهبری در سخنرانی خود به مناسبت نیمه شعبان، ظرفیت‌های کشف‌شده و‌ مشارکت‌های مردمی جدید در مبارزه با کرونا را مورد اشاره قرار دادند و آنها را نشانه‌ عمق و رسوخ فرهنگ اسلامی میان مردم دانستند.
ایشان فرمودند: من چند مورد را به‌خصوص اسم می‌آورم؛ این به معنای این نیست که این چند مورد اختصاص دارند؛ نه، حالا اینها گزارش به بنده شده، اینها را من عرض می‌کنم. مثلاً در سبزوار طرح هر محلّه یک قربانی شروع شده؛ اهل محل جمع می‌شوند یک گوسفند قربانی می‌کنند، به نیازمندان همان محل گوشت می‌دهند؛ این خیلی چیز لازم و مهم و کار جالبی است که اینها برای اطعام نیازمندان انجام می‌دهند. یا در یزد، مادر شهیدی با همکاری جمعی از بانوان که همراه کرده با خود عدّه‌ای از بانوان را، خانه‌های خودشان را تبدیل کرده‌اند به خیّاط‌خانه، که در این خیّاط‌خانه‌ها ماسک تولید می‌کنند و مجّانی در اختیار مردم می‌گذارند.
مقام معظم رهبری ادامه دادند: یا در نهاوند گروهی از بانوان که در زمان دفاع مقدّس نان می‌پختند و برای جبهه می‌فرستادند، این‌ها فعّال شدند برای مهار بیماری و کمک می‌کنند؛ در خوزستان، طلّاب، قرارگاه تشکیل داده‌اند و حتّی داخل خانه‌های مردم را هم ضدّعفونی می‌کنند؛ در شیراز معتمدین محلّی با صاحبان املاک - صاحبان خانه‌ها و مغازه‌ها - صحبت می‌کنند که اجاره نگیرند، یا تخفیف بدهند، یا مهلت بدهند و کمک بشود به کاسب؛ در تبریز، رئیس حوزه‌ علمیّه خودش وارد شده و به شکل میدانی مشغول فعّالیّت است؛ در یکی از شهرها نماینده‌ نامزد حزب‌اللّهی‌ای که در انتخابات رأی نیاورده ستاد خودش را تعطیل نکرده و نگه داشته و فعّالان را در خدمت حرکت جهادی و مبارزه‌ با کرونا سازمان‌دهی کرده.
به گزارش تسنیم، این توجه و عنایت مقام معظم رهبری به برخی از فعالیت‌های جهادی، به ویژه فعالیت جهادی طلاب در تبریز باعث شد تا به سراغ حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز و رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان برویم و در مورد فعالیت‌های جهادی طلاب، گفت‌وگو کنیم.
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در گفت‌وگو با تسنیم در تبریز، با تبریک سالروز ولادت منجی عالم بشریت، حضرت بقیه‌ًْالله‌الاعظم(عج)؛ در مورد فعالیت حوزه‌های علمیه که مورد تقدیر و رضایت مقام معظم رهبری قرار گرفت، اظهار داشت: رضایت مقام معظم رهبری، ولی امر مسلمین از آحاد مردم ایران اسلامی و گروه‌های مختلف مردمی ایران اسلامی از بهداشت و درمان تا نیروهای مسلح و گروه‌های جهادی که به این امر کمک می‌کنند را به این گروه‌ها تبریک عرض می‌کنم.
وی با تاکید بر اینکه ما مفتخریم که در بیانات ولی امر مسلمین، امام خامنه‌ای عزیز نامی از حوزه علمیه تبریز برده شد، افزود: این را برای خود یک مدال افتخار می‌دانیم چراکه تمام حوزویان استان، بسیار خرسندند که مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفتند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه حوزه علمیه آذربایجان شرقی از همان اوایل شیوع کرونا، همگام با سایر گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های جهادی و بسیج، هم در ضدعفونی مناطق، خیابان‌ها و شهرها نقش بسزایی داشتند و هم در کنترل خودروهایی که در ورودی شهرها قرار داشتند، نقش فعالی ایفا کردند، ادامه داد: گروه‌هایی را از حوزه علمیه تبریز و مدرسه علمیه طالبیه تبریز فرستادم تا در برنامه‌های کفن و دفن اموات حضور یابند که بسیار مورد توجه مؤمنین در این موقعیت بحران کرونا قرار گرفت.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه ما مقید بودیم، به آن استفتائی که از مقام معظم رهبری در مورد نحوه کفن و دفن اموات کرونایی شد، عمل کنیم، ابراز داشت: باید اموات کرونا را غسل می‌دادیم، چرا که ولو با صرف هزینه نباید امورات شرعی را در صورتی که امکان دارد، کنار بگذاریم و اگر نشد، غسل ارتماسی و اگر آن هم ممکن نبود، تیمم صورت گیرد. در حالی که امکان هست، وظیفه داشتیم که وظایف شرعی را رعایت کنیم.
رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی با بیان اینکه بنده از حوزه علمیه تبریز و به ویژه مسئول حوزه علمیه طالبیه تبریز خواستم تا به آرامستان «وادی رحمت» تبریز اعزام شده و بر کفن و دفن شرعی اموات مؤمنین به ویژه درگذشتگان کرونایی نظارت کنند، خاطرنشان کرد: این گروه از طلاب حوزه‌های علمیه، هر روز با شاگردانشان برای نظارت شرعی و کفن و دفن اموات در وادی رحمت حضور یافتند و بر نماز میت و غسل و تدفین و... نظارت کردند.
وی ادامه داد: در شهرهایی هم که مشکل وجود داشت، این طلاب به شهرهای اطراف رفته و پس از تدفین درگذشتگان کرونایی به تبریز باز می‌گشتند.
حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با بیان اینکه این اقدامات جهادی به ویژه حضور رئیس حوزه علمیه در رأس گروه‌های جهادی مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت و این را افتخاری برای حوزه علمیه استان می‌دانیم، گفت: از طرف تمام طلاب حوزه‌های علمیه استان به عنوان رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی عرض می‌کنم که این رضایت مقام معظم رهبری به حوزویان انگیزه بیشتری داد تا با انگیزه مضاعف برای عمل کردن به اوامر مقام معظم رهبری تلاش کنیم.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی به فعالیت‌های ارزنده سایر گروه‌های جهادی در استان نیز اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های کادر درمانی و نیروهای مسلح و اقدامات جهادی گروه‌های مردمی مختلف، همگی مورد عنایات پروردگار و توجه مقام معظم رهبری بوده که ایشان فقط نمونه این اقدامات به موقع و جهادی مردم را یادآور شدند و قطعا خداوند اجر این تلاش‌ها را خواهد داد.