به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,191
بازدید دیروز: 4,017
بازدید هفته: 1,191
بازدید ماه: 140,363
بازدید کل: 25,127,273
افراد آنلاین: 22
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۲ دی ۱٤۰۳
Saturday , 11 January 2025
السبت ، ۱۱ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۸۸۲ - امیر دریادار خانزادی : افتتاح مرکز همکاری‌های بین‌المللی امنیت دریایی در چابهار ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
امیر دریادار خانزادی :
 
افتتاح مرکز همکاری‌های بین‌المللی امنیت دریایی در چابهار
 
  ۱۴۰۰/۰۴/۰۸


امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و رئیس ششمین دوره اجلاس آیونز، در هفتمین نشست فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند (عضو آیونز) که در جزیره ریونیون واقع در غرب جزیره ماداگاسکار در اقیانوس هند جنوبی برگزار شد، ضمن تشکر از برگزاری شایسته اجلاس، طی سخنانی گفت: اطمینان دارم با تبادل‌نظر و ارائه دیدگاه‌های سازنده و از طریق هم‌افزایی توانمندی‌های موجود، می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت تحقق اهداف همایش برداریم.
امیر خانزادی امنیت دریایی را مسئله‌ای جمعی و جهانی دانست و ادامه داد: امنیت دستاوردی ملی با تأثیرات متقابل جهانی است و در سایه آن چرخه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی شکل گرفته و با تأثیر متقابل جاری می‌شود؛ با این نگاه اقتصاد بدون امنیت مانند سراب است و امنیت بدون اقتصاد موضوعی دست‌نیافتنی است.
وی افزود: امنیت دریایی حاصل توجه همه کشورهای ساحلی به دریاهای پیرامونشان، حکمرانی خوب بر دریاهای تحت حاکمیت، آگاهی محیطی از دریا و تعامل‌های منطقه‌ای و جهانیِ هم‌افزا، برای جلوگیری از شکل‌گیری کانون‌های ناامنی در دریاهای آزاد است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با‌ اشاره به برگزاری شش دوره اجلاس آیونز، خاطرنشان کرد: فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای منطقه اقیانوس هند از سال ۲۰۰۸ با هدف افزایش آگاهی‌های محیطی و توسعه تعاملات جمعی گرد هم آمده‌اند تا امنیت دریایی را در منطقه اقیانوس هند تقویت نمایند. در شش دوره گذشته همه کشورهایی که ریاست اجلاس را برعهده گرفتند تلاش‌های جدی برای نزدیک شدن اجلاس به اهداف اجلاس را در دستور کار خود قرار داده‌اند.
امیر خانزادی برگزاری دو مرحله رزمایش مرکب دریایی بین ایران، روسیه و هند را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره از اجلاس برشمرد و تصریح کرد: در این دوره از اجلاس، دو عضو ناظر روسیه و چین تعامل سازنده‌ای را برای اقدامات عملی در موضوع دستیابی به امنیت جمعی در منطقه  شمال اقیانوس هند انجام داده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان رئیس کارگروه امنیت دریایی، تمام تلاش‌های خود را برای هموار کردن مسیر تعاملات منطقه‌ای خواهد کرد، ادامه داد: در این راستا طی ماه آینده مرکز هماهنگی همکاری‌های بین‌المللی امنیت دریایی با اهداف پایش محیط امنیتی اقیانوس هند، افزایش آگاهی‌های محیطی از طریق به ‌اشتراک‌گذاری اطلاعات دریانوردی سفید، به ‌اشتراک گذاشتن داده‌های هواشناسی و اقیانوس‌شناسی محلی و منطقه‌ای، ایجاد هماهنگی برای اقدامات امنیت‌آفرین در دریاهای آزاد مجاور، هدایت رزمایش‌های مرکب دریایی را در منطقه چابهار و در مجاورت اقیانوس هند افتتاح خواهد کرد.