به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 314
بازدید دیروز: 11,173
بازدید هفته: 58,868
بازدید ماه: 193,497
بازدید کل: 25,803,880
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۲۲ فروردین ۱٤۰٤
Friday , 11 April 2025
الجمعة ، ۱۳ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۳۰۸ - رئیس قوه قضائیه: باید در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم ۱۴۰۳/۱۲/۰۳
رئیس قوه قضائیه:
 باید در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم
۱۴۰۳/۱۲/۰۳
‫نکات مهم رئیس قوه قضاییه در باب عدالت - مشرق نیوز‬‎
رئیس قوه قضائیه گفت: باید در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم؛ اگرچه تحقق و توسعه عدالت اجتماعی لوازم و ملزوماتی دارد که همه آنها به قوه قضائیه مربوط نمی‌شود.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در نشست با طلاب و روحانیون ستاد قوه قضائیه به مناسبت سالروز صدور منشور روحانیت حضرت امام خمینی(ره)، با اشاره به مقوله توسعه عدالت اجتماعی و مسئولیت نظام اسلامی و قوه قضائیه در این امر خطیر، اظهارداشت: باید در زمینه گسترش عدالت اجتماعی بیشتر تلاش کنیم؛ اگرچه تحقق و توسعه عدالت اجتماعی لوازم و ملزوماتی دارد که همه آنها به قوه قضائیه مربوط نمی‌شود، اما به هر حال جامعه و مردم به‌حق از ما انتظار گسترش عدالت اجتماعی را دارند. در همین راستا، شما کارگزاران و روحانیون شاغل در دستگاه قضا به شیوه و شکل منسجم‌تری نهضت گسترش عدالت اجتماعی را کلید بزنید.
محسنی اژه‌ای با اشاره به سه گام از اهداف عالی انقلاب اسلامی، بیان داشت: هدف انقلاب اسلامی تحقق نظام اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی بود. نظام اسلامی را شکل دادیم و در مسیر تکامل آن هستیم؛ در ساخت جامعه اسلامی نیز در نیمه‌های راه و چه بسا قبل‌تر از آن هستیم. پس از تحقق جامعه اسلامی باید تمدن نوین اسلامی را محقق سازیم. پیش زمینه و نرم‌افزار همه اینها، خودسازی و اخلاص و پرهیز از زخارف دنیوی است.
آنچه اثر گفته ما را بیشتر می‌کند عمل ماست
وی ادامه داد: همه کارگزاران نظام و به طور ویژه کارگزاران روحانی نظام و به‌طور ویژه‌تر کارگزاران روحانی نظام که در منصب قضا و قضاوت هستند، باید با جهد و همت مضاعف در مسیر خودسازی و اخلاص و پرهیز از زخارف دنیوی باشند. همه ما موظف و مکلف به دوری از تجملات و تشریفات و دنیاطلبی هستیم. توجه کنید که عمل ما از حرف ما مهم‌تر است. در عمل ثابت کنیم که اعتنایی به تجملات و زخارف دنیوی نداریم.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به توطئه‌های دشمنان در راستای مخدوش کردن و تخطئه عوامل مُحدثه و مُبقیه انقلاب اسلامی از جمله سلسله روحانیت، گفت: دشمنان در این تصور هستند که در کشور و جامعه ما گسست نسلی به وقوع پیوسته است، بنابراین درصدد هستند تا نسل جدید و جوان را از عوامل و مؤلفه‌های انقلاب اسلامی که روحانیت از جمله آنهاست، دور سازند. دشمنان درصددند شأن و جایگاه روحانیت را در نزد نسل جدید مخدوش سازند. در این‌جا هوشیاری ما باید دوچندان باشد و هرچه بیشتر و پایدارتر در مسیر خودسازی، اخلاص و پرهیز از تجملات و دنیاطلبی باشیم.
محسنی اژه‌ای اظهار داشت: بهره‌مندی از روحیه جهادی و انقلابی از خصیصه‌ها و مؤلفه‌های اصلی یک روحانی تراز است. راحت‌طلبی، عافیت‌طلبی و کم‌کاری سمّ مهلک است و ما را به اهداف و مقاصد عالی نمی‌رساند. انقلابی‌گری یعنی حرکت و تلاش پیوسته و درجا نزدن. تمام تلاش دشمن زمین‌گیر کردن ماست. نسخه خنثی‌گر این توطئه دشمن، انقلابی‌گری و حرکت بی‌وقفه در مسیر آرمان‌ها است.
وی با اشاره به اهمیت انسجام و وحدت در عین وجود افکار و سلایق مختلف و متنوع گفت: سلیقه‌ها و افکار، مختلف و متنوع است؛ باید یکدیگر را تحمل کنیم؛ تفرقه و افتراق ما را به جایی نمی‌رساند. امامین انقلاب بر انسجام و وحدت عمل کارگزاران نظام تاکید داشته و دارند و به کرات و در مقاطع مختلف کارگزاران را از تفرقه و جدایی و نزاع بر حذر داشته‌اند.
رئیس دستگاه قضا افزود: ما روحانیون برای حفظ وحدت و انسجام در جامعه و دوری جامعه از تفرّق و جدایی، باید جلودار و طلایه‌دار باشیم و خون‌دل بخوریم و جهد کنیم تا هرچه بیشتر وحدت در جامعه گسترش یابد.
محسنی اژه‌ای گفت: عده‌ای با تعابیری نظیر تندرو و افراطی و عده‌ای نیز به اسم و عنوان انقلابی‌گری، بعضاً به تخریب و منکوب کردن دیگران مشغول می‌شوند. یک عده به اسم دفاع از ارزش‌ها و اصول با هرگونه نوگرایی و پیشرفت به مخالفت می‌پردازند و از آن سو، عده‌ای با عنوان دفاع از پیشرفت، توسعه و نوگرایی، دیگران را محکوم و منکوب می‌سازند؛ اینجاست که شیطان و شیطان‌صفتان نفوذ می‌کنند. مگر ما نمی‌گوییم که ممکن است منشأ برخی از مسائل، «نفوذ» باشد؛ خب نفوذ از دل همین اختلافات صورت می‌گیرد.
وی با ذکر مثالی از تلاش دشمنان برای اختلاف‌افکنی در دوران اوایل انقلاب اوایل انقلاب، بیان داشت: دوگانه‌ای جعل کرده بودند به اسم «تخصص بهتر است یا تعهد؟» یک عده به اسم طرفداری از متخصصین، متعهد‌ها را منکوب می‌کردند و یک عده برعکس؛ این در حالی بود که تنافی و مغایرتی میان تخصص و تعهد وجود ندارد. 
رئیس قوه قضائیه با اشاره به تنوع شگرد‌ها و حربه‌های دشمنان و استفاده آنها از ابزار‌های نوین برای پیشبرد توطئه‌های‌شان خاطرنشان کرد: شما روحانیون خود را هرچه بیشتر به سلاح علم و آگاهی و شناخت مجهز سازید. دوست و دشمن و ترفند‌ها و حربه‌های شیطان‌صفتان را بشناسید.