استاد برجسته درس خارج حوزه در پیامی به هجدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردهاند که مسئولان باید در جهت حل مشکلات مردم گام بردارند، اما متاسفانه برخی از مسئولان به این ندای حوزه و رهبری بیتوجهی میکنند. مردم از مشکلات معیشتی و اقتصادی رنج میبرند و ما به عنوان مبلغان دینی باید در کنار مردم بوده و با سادهزیستی و همدلی به یاری آنان بشتابیم. لذا بر همه ما واجب است که خود را تهذیب کرده و ارتباطمان را با امام زمان (عج) مستحکمتر نماییم.
آیتالله نوری همدانی به هجدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پیامی صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، در این پیام آمده است: ماه مبارک رمضان فرصتی بینظیر برای تبلیغ معارف الهی و هدایت قلوب مؤمنان است. طلاب و مبلغان گرامی در این ماه شریف، مسئولیتی خطیر برعهده دارند تا با بهرهگیری از این ایام نورانی، به ترویج آموزههای دینی و تقویت ایمان مردم بپردازند. امروز، مردم علاوهبر شنیدن سخنان ما به اعمال و رفتار ما نیز توجه دارند. اگر گفتار و کردار ما همسو نباشد، دین مردم آسیب خواهد دید.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است. رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کردهاند که مسئولان باید در جهت حل مشکلات مردم گام بردارند، اما متاسفانه برخی از مسئولان به این ندای حوزه و رهبری بیتوجهی میکنند. مردم از مشکلات معیشتی و اقتصادی رنج میبرند و ما به عنوان مبلغان دینی باید در کنار مردم بوده و با سادهزیستی و همدلی به یاری آنان بشتابیم. لذا بر همه ما واجب است که خود را تهذیب کرده و ارتباطمان را با امام زمان (عج) مستحکمتر نماییم. در مواجهه با سختیها و مشکلات، ایشان را واسطه قرار داده و به درگاه الهی توسل جوییم؛ یقینا گشایش حاصل خواهد شد.
آیتالله نوری همدانی ابراز داشت: در عصر حاضر، شبهات فراوانی در فضای مجازی مطرح میشود. طلاب محترم باید نیازهای فکری جامعه را شناسایی کرده و بر اساس آنها، مطالب خود را ارائه دهند. امروز یکی از مشکلات بسیار مهم، بیان مطالب ضعیف توسط برخی از اهل منبر است. باید از بیان مطالب ضعیف پرهیز کرده و با استناد به منابع معتبر، به تبیین معارف دینی بپردازند.
در ادامه این پیام آمده است: منبر باید ناظر به مسائل روز باشد و نقش روشنگری نیز داشته باشد و جهاد تبیین یک اصل در تبلیغ در نظر گرفته شود، این که بگوییم ما یک منبری برویم و کاری به مسائل سیاسی نداشته باشیم صحیح نیست و به بهانه اینکه عدهای میگویند «رسانهها مسایل سیاسی را بیان میکنند، پس ما نباید به مسائل روز و سیاسی بپردازیم» توجیه غلطی است. هر کس باید به وظیفه روشنگری بپردازد و توانایی آشنایی مردم را با یک تحلیل مستقل نسبت به مسائل روز داشته باشد، آن هم با دلیل و مدرک و به دور از سیاستزدگی و طرفداری از جناح خاص و با در نظر گرفتن تقوای سیاسی باشد و اصل انقلاب را در نظر بگیرید، چون عدهای انقلابیگری را تندروی معرفی میکنند که معرفی غلطی است و در مقابل انقلابی بودن را با اهانتگری و توهین همراه میکنند که این هم صحیح نیست. یک فرد انقلابی باید ابتدا اخلاق اسلامی را رعایت کند نه اینکه اگر کسی مخالف عقیده من است را توهین نماید و تخریب کند و برای این کار خود هم توجیه درست کند. نقد هم باید منصفانه و همراه با تقوا باشد. روحانیت باید توجه کند که با دین مردم سروکار دارد، اگر اشتباهی مرتکب شود تبعات فراوان خواهد داشت. در نهایت از همه طلاب، مبلغان و اساتید عزیز میخواهم که با اخلاص، تقوا و توکل بر خداوند متعال، در این ماه مبارک به تبلیغ دین و خدمت به مردم بپردازند و از این فرصت ارزشمند برای ارتقای معنوی خود و جامعه بهرهبرداری نمایند.