به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,481
بازدید دیروز: 12,254
بازدید هفته: 28,241
بازدید ماه: 226,016
بازدید کل: 25,836,385
افراد آنلاین: 49
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲۷ فروردین ۱٤۰٤
Wednesday , 16 April 2025
الأربعاء ، ۱۸ شوّال ۱٤٤۶
فروردین 1404
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
۱۲۷ - پیام روز قدس ۱۴۰۴: آرمان فلسطین زنده‌ و جهانی‌تر از همیشه است ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
پیام روز قدس ۱۴۰۴:
 آرمان فلسطین زنده‌ و جهانی‌تر از همیشه است
  ۱۴۰۴/۰۱/۱۷

‫ادعای ابراهیم یزدی درباره روز قدس /سطل آبی که روی اسراییل ریخته  نشد/بازخوانی پیام روز قدس امام خمینی - خبرآنلاین‬‎

 کامران پورعباس
 
شرایط روز قدس 1404 با سال‌های قبل بسیار متفاوت بود و در اوج تنش‌های بین‌المللی قرار داشت. شرایط خاص منطقه و درگیری شدید لشکریان کفر و ایمان در چندین جبهه و از سر گرفته‌شدن جنایات صهیونیست‌های غاصب و تروریست و کودک‌کش در غزه و کرانه باختری و سوریه و لبنان و بمباران‌های مکرر یمن توسط آمریکا از یکسو و تهدیدهای متعدد دشمنان نسبت به جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت، عواملی بودند که اهمیت روز قدس امسال را مضاعف کرده بودند. نسل‌کشی‌های خونین و کشتار بی‌سابقه زنان و کودکان و مردم عادی و غیرنظامی و به شهادت رساندن بیش از پنجاه هزار نفر در فلسطین و هزاران نفر در سایر کشورهای محور مقاومت و به شهادت رساندنِ عده زیادی از رهبران و فرماندهان محور مقاومت همچون شهیدان سید حسن نصرالله، سید ‌هاشم صفی‌الدین، سردار زاهدی، سردار نیلفروشان، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، محمد الضیف و... از سوی باند تبهکار صهیونیستی، که بزرگ‌ترین و سیاه‌ترین و خونین‌ترین جنایت تاریخ معاصر را پدید آورده بود، بر حساسیت و اهمیت روز قدس امسال افزوده و آن را جایگاهی ویژه و استثنایی قرار داده بود.  
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی تلویزیونی و ویژه و بی‌سابقه در شبِ پیش از روز قدس، اهمیت راهپیمایی امسال روز قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و ابراز امیدواری کردند تا راهپیمایی روز قدس یکی از بهترین و پُرشکوه‌ترین و باعزّت‌ترین راهپیمایی‌های این چند سال باشد.
 جمعه هشتم فروردین 1404، راهپیمایی روز جهانی قدس در تمامی شهرها، شهرستان‌ها و روستا‌های ایران (صدها شهر و هزاران روستا) با حضور پرشور و طوفانی و میلیونی مردم و همزمان در سایر کشور‌های جهان با شعار محوری مراسم امسال، «علی‌العهد یا قدس»، برگزار شد. 
مطابق اخبار و ارزیابی‌ها و اظهارنظرها، راهپیمایی روز قدس1404 در جمهوری اسلامی ایران پرجمعیت‌تر از سال‌های قبل برگزار شد و ایران اسلامی شاهد جوش و خروش بی‌سابقۀ مردم در پشتیبانی از ملت مظلوم فلسطین و اصرار بر آزادی قدس بود. بر اساس گزارش رسانه‌ها، مراسم راهپیمایی روز قدس در سال جاری، در 40 سال گذشته بی‌نظیر بوده است. 
در سایر کشورها نیز راهپیمایی‌ها و تجمعات گسترده‌ای در حمایت از آرمان فلسطین و محکومیت جنایات صهیونیست‌های غاصب برگزار شد و سرتاسر جهان شاهد خروش ضدصهیونیستیِ مردم دنیا بود و این در حالی است که در اکثریت این کشورها سفارت اسرائیل برپاست و دولتمردان‌شان روابط علنی با صهیونیست‌ها دارند و در برخی کشورها نیز با مشت آهنین با تجمعات ضدصهیونیستی برخورد می‌شود و تا به حال عده زیادی را ضرب‌و‌شتمِ وحشیانه، دستگیر، محاکمه، زندان و یا از شغل‌های‌شان برکنار کرده‌اند. 
در این گزارش دامنه و ابعاد راهپیمایی روز قدس در سرتاسر جهان و همچنین بازتاب و دستاوردهای حماسه روز قدسِ ملت ایران را بررسی می‌کنیم.
روز قدس در محور مقاومت
کمیته‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس، این روز را روز فریاد در برابر استکبار و ظلم و تأکید بر مرکزیت مسئله فلسطین دانستند.
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصار‌الله یمن شامگاه پنجشنبه و در آستانه روز قدس، سخنرانی تصویری داشت و در سخنانش خاطرنشان کرد: امام خمینی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز بیت‌المقدس به عنوان روز بیداری مردم اعلام کرد. روز قدس مسئولیت ملت در قبال عتبات عالیات و بی‌عدالتی بزرگی که مردم فلسطین متحمل شده‌اند را یادآوری می‌کند.
مردم یمن در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان وفاداری خود را به آرمان فلسطین اعلام کردند. صنعا و بیشتر شهرهای یمن شاهد حضور میلیونی حمایت از فلسطین رود. تظاهرات در صنعا مطابق معمول پرشور و میلیونی بود. 
یکی از شرکت‌کنندگان در صنعا گفت: تظاهرات ما در این روز بزرگ پاسخ به دعوت امام خمینی است. ما به برادران خود در فلسطین می‌گوییم که تنها نیستید و خداوند و ملت یمن در کنار شما هستند.
سخنران تظاهرات مردم صنعا، شهید ابوحمزه سخنگوی گردان‌های قدس بود که اندکی قبل از روز قدس به شهادت رسیده بود. این سخنرانی پیش از شهادت ابوحمزه برای پخش در مراسم‌ روز قدس صنعا ضبط شده بود. شهید ابوحمزه در این سخنان خاطرنشان کرد: جبهه‌ای در مقابل پروژه صهیونیستی غربی توسط محور مقاومت از فلسطین تا لبنان، یمن، ایران و عراق تشکیل شده است. در عراق نیز، راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور گسترده مردم در مناطق مختلف عراق برگزار شد. هزاران نفر از مردم بغداد بعد از ظهر جمعه با تجمع در خیابان فلسطین، علیه رژیم صهیونیستی شعار نفرت سر دادند. در راهپیمائی بغداد، اقشار مختلف مردم، جوانان محور مقاومت و نمایندگان گروه‌های سیاسی حضور داشتند. شهر بصره نیز شاهد برگزاری راهپیمایی گسترده‌ای به مناسبت روز جهانی قدس بود که توسط حشدالشعبی برگزار شد و تمامی گروه‌های مقاومت در آن حضور داشتند. خلف لفته بدران فرمانده سپاه بدر در بصره در این راهپیمایی بزرگ گفت: محور مقاومت در تجدید عهد با امام راحل این‌جا جمع شدند. در بابل، کرکوک، واسط، نینوا، ذی‌قار، میسان، صلاح‌الدین، بلد، تکریت، حله و نجف اشرف، شهروندان عراقی با شرکت در راهپیمایی روز قدس، همبستگی خود را با مردم فلسطین ابراز داشتند. راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور چشمگیر مردم عراق و زائران ایرانی در کربلای معلی برگزار شد. مسئول و کارکنان دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق نیز با راهپیمایان روز جهانی قدس در کربلای معلی همگام شدند و جوانان ایرانی و عراقی متحد و پرشور، فریاد مرگ براسرائیل سر دادند. حضور زائران ایرانی عتبات عالیات در کربلا و نجف مشهود و چشمگیر بود. 
در لبنان روز قدس، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی چندین حمله مناطق متعددی در جنوب لبنان را بمباران کردند. حزب‌الله لبنان در پی این حملات، برای حفظ جان مردم مراسم روز قدس را لغو کرد. اما با این وجود، حزب‌الله لبنان در بطن روز قدس قرار داشت و اقدامات مهمی انجام داد.
سید زینب نصرالله دختر شهید سید حسن نصرالله شامگاه پنجشنبه در آستانه روز جهانی قدس، در یادواره شهدای مقاومت که به همت مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی قم برگزار شد، حضور پیدا کرد و سخنرانی نمود.
سید زینب نصرالله همچنین در سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران در روز قدس بیان کرد: هیچ‌یک از صهیونیست‌ها و اربابان‌شان فکر نکنند که کشتار رهبران و جوانان ما باعث تضعیف روند خواهد شد و یا باز‌شدن دری برای اشغال سرزمین و یا عادی‌سازی روابط با آنان خواهد شد. شهید سید حسن نصرالله گفتند لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد بود. فریب ریخته‌شدن خون‌ها را نخورند؛ خون همیشه پیروز بوده و خواهد بود. ما به وعده الهی اعتقاد داریم و سید ما وعده داده است که قطعاً پیروز هستیم.
سیده زینب نصرالله همچنین اعلام کرد: ما اهل تکلیف و ایمان هستیم با رهبرمان آیت‌الله خامنه‌ای، امام فقید حضرت امام خمینی(ره) و سید شهیدمان عهد می‌بندیم البته در مقام نخست با مولایمان امام زمان(عج) عهد می‌بندیم که این راه را ادامه دهیم و به هدف خواهیم رساند حتی اگر در این راه شهید شویم.
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز سخنرانی تلویزیونی مفصلی به مناسبت روز قدس در 9 فروردین 1404 انجام داد. ازجمله محورهای سخنرانی او عبارت بودند از: حزب‌الله به یک قدرت مهم در لبنان تبدیل شده است؛ پیروزی در نهایت از آن ملت فلسطین خواهد بود؛ آشکارا اعلام می‌کنیم: جانفشانی‌ها، دشواری‌ها و پیچیدگی‌ها هر اندازه که باشد، بر عهد خود با قدس استوار هستیم.
روز قدس در سایر کشورهای قاره آسیا
مردم بحرین به‌رغم استقرار نیروهای امنیتی برای جلوگیری از برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، بامداد جمعه در مناطق مختلف این کشور به خیابان‌ها آمدند و روز جهانی قدس را گرامی داشتند. آنها با سردادن شعارهایی عادی‌سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی را خیانت در حق مردم این کشور دانستند و ضمن محکوم کردن آن، خواستار بازنگری مقامات این کشور در روابط با تل‌آویو شدند. جوانان انقلاب ۱۴ فوریه نیز جمعه‌شب در برخی مناطق بحرین در مراسمی در حالی که تمثال امام خمینی و رهبر انقلاب اسلامی و رهبران مقاومت را در دست داشتند، با تأکید بر همبستگی با برادران جهادگر خود در محور مقاومت، به رژه انقلابی پرداختند.
اقشار مختلف مردم پاکستان نیز پس از اقامه نماز جمعه در شهرهای مختلف از جمله اسلام‌آباد پایتخت این کشور با هدف بزرگداشت روز جهانی قدس به خیابان‌ها آمدند و با ملت ستمدیده فلسطین تجدید عهد کردند.
در افغانستان، مراسمی تحت نام «بزرگداشت از شب قدر، روز قدس و مبارزه برحق مردم فلسطین»، با حضور مقامات امارت اسلامی، شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی از جمله حجت‌الاسلام سیدعیسی حسینی مزاری رئیس کل مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان آوا، اهل رسانه و جوانان از سوی مرکز فرهنگی و هماهنگی توانا در غرب کابل برگزار شد.
همچنین مراسم روز قدس در جای‌جای هند برگزار شد. با وجود بارش برف، هزاران نفر در روز جهانی قدس در کارگیل هند شرکت کردند. در شهر بمبئی هند، صدها معترض در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند. به مناسبت روز جهانی قدس، کنفرانس بزرگی با عنوان کنفرانس قدس به همت شورای شیعه هند در ایوان غالب برگزار شد. این کنفرانس با حضور گسترده علما، اندیشمندان، مقامات سیاسی و اقشار مختلف مردم برگزار شد. همزمان با روز جهانی قدس، صدها نفر از ساکنان ماگام هند با راهپیمایی در خیابان‌های این شهر ضمن حمایت از آرمان فلسطین بر مقاومت تا رسیدن به آزادی سرزمین‌های اشغالی تأکید کردند. ماگام یک شهر در جامو و کشمیر است. اغلب این حامیان فلسطین، جوانان، نوجوانان به ویژه دانشجویان بودند.
هزاران نفر از مردم در شهر سرینگر مرکز کشمیر نیز با حضور در راهپیمایی روز قدس، جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کردند.
مراسم روز جهانی قدس در کویت نیز با حضور جمع کثیری از شخصیت‌های سیاسی و پارلمانی، سفرای کشورهای خارجی، محمد توتونچی سفیر کشورمان در کویت، اعضای انجمن دوستی ایران و کویت و گروهی از ایرانیان مقیم این کشور با شکوه خاصی در یکی از تالارهای مرکزی شهر برگزار شد. 
در مالزی، برنامه‌های گسترده‌ای برگزار شد. رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی اعلام کرد همزمان با هفته پایانی ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، دو رویداد فرهنگی و هنری با محوریت مقاومت و حمایت از فلسطین در مالزی برگزار می‌شود. این رویداد‌ها در قالب همکاری نزدیک میان رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، بنیاد Al-Quds مالزی، شهرداری کوالالامپور، سه دانشگاه بزرگ و مطرح مالزی و سینمای جوان ایران طراحی و اجرا شده‌اند. یکی از این برنامه‌ها، جشنواره سینمای جوان «مقاومت، غزه و فلسطین» و برنامه دوم نقاشی دیواری «مقاومت و نسل‌کشی در غزه و فلسطین» است. 
علاوه ‌بر آن، هزاران نفر در کوالالامپور پایتخت مالزی در روز قدس به خیابان‌ها آمدند. ماهاتیر محمد نخست‌وزیر پیشین مالزی نیز در تظاهرات روز قدس حاضر بود. این تجمع که در نزدیکی سفارت آمریکا انجام گرفت، با ارائه یادداشتی برای دونالد ترامپ خواستار به رسمیت شناختن حقوق فلسطینیان و حق تعیین سرنوشت آنها از سوی دولت واشنگتن شد.
مردم اندونزی در جاکارتا، پایتخت و سایر شهرهای این کشور علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از حقوق مردم فلسطین شعار سر دادند. تجمع در پایتخت اندونزی، در مقابل سفارت آمریکا برگزار شد و مردم این کشور خواستار پایان حمایت تسلیحاتی واشنگتن از رژیم صهیونیستی شدند.
مسلمانان و اندیشمندان و محققان چینی با حضور در مراسمی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، ضمن اعلام حمایت از ملت فلسطین، نسل‌کشی بیرحمانه و جنایات ضدبشری رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کردند. در این مراسم، استادان دانشگاه و حامیان آرمان‌های فلسطین به بیان نظرات خود پرداختند و بر لزوم دفاع از حقوق مردم فلسطین تأکید کردند. این گردهمایی به عنوان یک پلتفرم برای تبادل‌نظر و همبستگی در برابر ظلم و بی‌عدالتی برگزار شد.
روز قدس در قاره آفریقا
روز قدس در قلبِ مهم‌ترین پایگاه شیعیان آفریقا، نیجریه، همچون سال‌های گذشته توسط شاگردان شیخ زکزاکی که سه نفر از پسرانش هم در راهپیمایی روز قدس در سال‌های گذشته به شهادت رسیده‌اند، بسیار پرشور برگزار گردید. هزاران نفر در راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرها و روستاهای مختلف نیجریه شرکت کردند. شرکت‌کنندگان تصاویر قدس، امامین انقلاب، شیخ زکزاکی، فرزندان شهید شیخ زکزاکی، شهید سید حسن نصرالله و شهید سید‌هاشم صفی‌الدین را در دست داشتند.
مطابق معمول راهپیمایی روز قدس در نیجریه با سرکوب خونین دولت نیجریه رو‌به‌رو گردید. شهادت مظلومانه 19 تن از مسلمانان مظلوم و روزه‌دار نیجریه در راهپیمایی روز قدس 1404 و تعدادی مجروح نشانگر هراس نظام سلطه از بیداری امت اسلامی و جایگاه راهبردی یوم‌الله روز قدس در معادلات مقاومت است. دولت نیجریه بزرگ‌ترین شریک تجاری‌ آفریقاییِ رژیم صهیونیستی است.
مسلمانان روزه دار باماکو پایتخت کشور مالی به مناسبت روز جهانی قدس مراسمی برای نمایش حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت ظالمان برگزار کردند. این مراسم در محل دانشگاه المصطفی در این کشور با حضور نماینده جامعهًْ‌المصطفی در مالی، جانشین سفیر جمهوری اسلامی و نمایندگان هلال‌احمر ایران و همچنین دیگر اساتید و مبلغین شیعه و دانشجویان و مسلمانان روزه‌دار برگزار شد.
در نیامی، پایتخت نیجر، راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور گسترده مسلمانان و حامیان فلسطین برگزار شد. همچنین مراسم روز جهانی قدس با همراهی سفارت جمهوری اسلامی ایران در نیجرو با حضور سفیر ایران، اساتید، دانشجویان و طلاب نیجری در جامعه المصطفی نیامی برگزار شد.
در گینه کوناکری مراسم روز قدس با حضور و سخنرانی جمشید پرویزی سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور برگزار شد.
هزاران نفر در تونس و مراکش عصر روز جمعه راهپیمایی‌هایی را به منظور بزرگداشت روز جهانی قدس برگزار کردند.
جمعه‌شب تظاهرات گسترده‌ای در رباط، پایتخت مراکش برگزار شد. در این تظاهرات چهره‌های حقوقی، سیاسی و اسلامی شرکت داشتند و شرکت‌کنندگان فریادهایی را در حمایت از غزه، مقاومت و پایداری ملت فلسطین و نیز محکومیت جنایت‌های ارتش اشغالگر و عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل سر دادند. در جریان این تظاهرات شرکت‌کنندگان پرچم‌های فلسطین و تصاویری از شهید سید حسن نصرالله و شهید اسماعیل هنیه و سایر شخصیت‌های مقاومت و همچنین پلاکاردهایی را در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود: مقاومت با رهبران شهید خود پیروز خواهد شد.
در روزهای یکشنبه و دوشنبه، همزمان با عید فطر نیز هزاران نفر در مصر و مغرب در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با سیاست‌های اشغالگران اسرائیلی دست به تظاهرات زدند.
در مصر، پس از نماز عید فطر، چندین شهر شاهد تجمعات مردمی گسترده‌ای بود که در آن شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و مصر، بر موضع یکپارچه ملت مصر در حمایت از فلسطین تأکید کردند. 
در مغرب نیز تظاهرات گسترده‌ای در شهرهای مختلف برگزار شد. تظاهرکنندگان از جامعه جهانی خواستند تا با فشار بر رژیم صهیونیستی، جنایات علیه فلسطینیان را متوقف کند. 
راهپیمایی روز قدس در آفریقای جنوبی، ماداگاسکار و‌تانزانیا نیز برگزار شد.
روز قدس در اروپا
پایتخت بوسنی و هرزگوین در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان شاهد حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس بود. این راهپیمایی پس از اقامه نماز جمعه از مقابل مسجد تاریخی غازی‌خسروبیگ آغاز و شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی مسیر خود را تا محل یادبود کودکان سارایوو ادامه دادند. علاوه‌بر راهپیمایی، مراسمی نیز در کالج فارسی بوسنیایی و بنیاد ملاصدرا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی برگزار شد.
3 فروردین 1404، هزاران تن از مسلمانان روزه‌دار، فعالان مدنی، گروه‌های مدافع حقوق بشر، ضد جنگ و همچنین یهودیان ضدصهیونیسم، در خیابان‌های لندن راهپیمایی کرده و حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند. شرکت‌کنندگان که از اقصی‌نقاط انگلیس در این حرکت اعتراضی حضور داشتند، با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهایی به زبان‌های انگلیسی و عربی، جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند. تظاهرات‌کنندگان ابتدا در میدان ماربل‌آرچ واقع در مرکز لندن تجمع کرده و پس از سردادن شعارهای ضداسرائیلی، به سمت ساختمان شبکه بی‌بی‌سی راهپیمایی کردند. 
خاخام‌های یهودی در صف اول تظاهرات، پرچم اسرائیل را به آتش کشیده و روی آن پا کوبیدند. آنها با حمل شعارنوشته‌هایی همچون «یهودیت از صهیونیسم جداست» و «اسرائیل باید از بین برود»، تأکید کردند که حمایت از رژیم صهیونیستی با اصول دینی یهودیت در تضاد است. در این تظاهرات سخنرانان با انتقاد از سیاست‌های دولت انگلیس، خواستار توقف کمک‌های تسلیحاتی و حمایت دیپلماتیک لندن از تل‌آویو شدند. آنها اعلام کردند که انگلیس به‌عنوان یکی از حامیان اصلی رژیم اسرائیل، باید به مسئولیت خود در قبال حقوق بشر پایبند باشد و از جنایات صهیونیست‌ها حمایت نکند.سخنرانان همچنین سیاست‌های سانسور رسانه‌ای را محکوم کرده و انتخاب ساختمان بی‌بی‌سی به‌عنوان مقصد پایانی این راهپیمایی را نشانه اعتراض به عملکرد رسانه‌های غربی در پوشش جانبدارانه جنگ غزه عنوان کردند. یک روز قبل از آن هم تظاهرات مشابهی در نزدیکی سفارت رژیم صهیونیستی در لندن برگزار شد و معترضان ضمن محکومیت جنایات اسرائیل، خواستار اخراج سفیر این رژیم از لندن، تعطیلی سفارت و برقراری آتش‌بس فوری در غزه شدند. شرکت‌کنندگان در تظاهرات این دو روز تأکید کردند که تا آزادی کامل فلسطین و پایان اشغالگری، به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.
در ایتالیا، کنفرانس روز جهانی قدس با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا و مرکز اسلامی المهدی(عج) برگزار شد. در این مراسم، محمدرضا صبوری سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا، شیخ عباس دی‌پالما رئیس مرکز اسلامی المهدی(عج) و پاتریشیا چککونی جامعه‌شناس ایتالیایی سخنرانی کردند.
کنفرانس دیگری نیز در شهر مودنا ایتالیا با حضور شماری از اندیشمندان و فعالان برگزار شد. دانیله پررا نویسنده کتابی درباره سردار شهید قاسم سلیمانی و نیروهای مقاومت، خانم موریجی نویسنده ایتالیایی،‌ هانیه ترکیان پژوهشگر ایرانی- ایتالیایی و جعفر رعد از مرکز المهدی(عج) رم از جمله سخنرانان این نشست بودند.
در فرانسه، ده‌ها نفر در شهر مارسی به خیابان‌ها آمده و با سر دادن شعارهایی در حمایت از مردم غزه، جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی را محکوم کردند.
مردم ترکیه در شهرهای استانبول و ایغدیر در راهپیمایی روز قدس و حمایت از مقاومت به خیابان‌ها رفتند. دومین همایش بین‌المللی «روز جهانی قدس» نیز در پایتخت ترکیه برگزار شد و این شهر، میزبان شخصیت‌های برجسته کشوری و بین‌المللی از سراسر جهان بود. قبل از روز قدس نیز در 7 فروردین‌ماه، گردهمایی انجمن جوانان آناتولی تحت عنوان همایش روز جهانی قدس با سخنرانی مقامات ترکیه و ایران برگزار گردید. محمدحسن حبیب الله‌زاده سفیر ایران در ترکیه و همچنین رهبر حزب سعادت ترکیه در این برنامه سخنرانی کردند.
در روسیه، گردهمایی بزرگی با حضور سفیران ایران، ترکیه، سوریه، سودان، تشکیلات خودگردان فلسطین و اردن و همچنین دیپلمات‌هایی از الجزایر، لبنان، قرقیزستان و افغانستان در مسجد جامع مسکو برگزار شد. در این برنامه، مفتی اعظم و رئیس شورای مفتیان، جمعی از علمای اهل سنت و تشیع، برخی سفرا و دیپلمات‌ها از کشورهای اسلامی حضور داشتند.
شیخ راوبل عین‌الدین مفتی اعظم و رئیس اداره امور دینی مسلمانان روسیه در سخنانی در این آیین گفت: هیچ مسلمان و انسان آزاده‌ای نیاید در برابر توحش رژیم اسرائیل سکوت کند.عبدالحفیظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در روسیه هم در این آیین اظهار داشت: ما قدردان رهبری و ملت ایران هستیم که همواره حامی مردم فلسطین هستند.
بیش از 80 شهر در اسپانیا روز شنبه صحنه تظاهرات در حمایت از برقراری صلح دائمی در فلسطین و در محکومیت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بودند. هزاران شهروند اسپانیایی با تجمع در میادین اصلی شهرهای بزرگ در سراسر اسپانیا و به ویژه در مادرید، حمایت خود از فلسطین را اعلام کردند. در جریان این تظاهرات بیانیه جنبش «جنگ را متوقف کنید» که 100 سازمان مدنی اسپانیا را در خود جای داده است، قرائت شد.
علاوه‌بر اینها در اسپانیا، در آستانه روز جهانی قدس، سمینار «حمایت از مقاومت؛ بررسی ابعاد مختلف مسئله فلسطین» در مادرید با حضور جمعی از شهروندان اسپانیایی، ایرانیان مقیم و سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا برگزار شد. انریکه رفویو پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی در سخنان خود در این سمینار، سیاست‌های آمریکا را در قبال مسئله فلسطین مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد که حمایت‌های بی‌قیدوشرط دولت فعلی آمریکا از اسرائیل، به گسترش خشونت و سرکوب در منطقه دامن زده است. این نشست با رونمایی از کتاب «فلسطین؛ مقاومت ادامه دارد» که شامل دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب درباره مسئله فلسطین است، به پایان رسید.
تجمعی در روز قدس در مقابل تلویزیون سوئد در اعتراض به کشتار خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی، نشر یکجانبه اخبار و سانسور اخبار مرتبط با جنایات رژیم برگزار شد. برخی شرکت‌کنندگان در این تجمع پرچم فلسطین در دست داشتند و برخی دیگر در حالی که کفن پوشیده و چسب به دهان زده بودند، تصاویری از جنایات صهیونیست‌ها را در دست داشتند.
دوبلین پایتخت ایرلند، دانمارک، آتن پایتخت یونان هم روز قدس امسال صحنه تظاهرات ضدصهیونیستی بود.
روز قدس در قاره آمریکا
برای نخستین بار، صدها نفر در شهر ریودوژانیروی برزیل در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند. این گردهمایی که به ابتکار کارزار مشترک حمایت از فلسطین در برزیل برگزار شد، با استقبال گسترده فعالان حقوق بشر و گروه‌های فرهنگی روبه‌رو شد. برگزارکنندگان این رویداد تأکید کردند که انتخاب ریو به عنوان میزبان نخستین راهپیمایی روز قدس در برزیل، به دلیل جایگاه فرهنگی این شهر و نقش آن در پیشبرد گفتمان‌های آزادی‌خواهانه و ضدنژادپرستی بوده است. 
به گفته آنها، این اقدام گامی مهم در جهت آگاهی‌بخشی درباره مسئله فلسطین در آمریکای لاتین محسوب می‌شود. برگزارکنندگان اعلام کردند که این رویداد نقطه آغازی برای حضور گسترده‌تر برزیل در حمایت از مردم فلسطین خواهد بود و قصد دارند آن را به یک سنت سالانه در این کشور تبدیل کنند.
در ونزوئلا، تجمع روز قدس در کاراکاس با حضور شهروندان ونزوئلایی، لبنانی، فلسطینی‌ها و ایرانیان ساکن این کشور برگزار شد و سخنرانان متعددی از جوامع مختلف از جمله خاخام ویز از ایالات متحده آمریکا به ایراد سخنرانی پرداختند. 
در کلمبیا، مراسم روز جهانی قدس در محل سالن ملی آمفی تئاتر کولون واقع در بافت تاریخی شهر بوگوتا پایتخت کلمبیا برگزار گردید. در این مراسم که حدود ۶۰۰ نفر از مردم کلمبیا و حامیان فلسطین و غزه شرکت نمودند، دو خاخام یهودی آمریکایی، برخی کشیشان کلیسای کاتولیک و دکتر ویکتور کوررآ، تحلیلگر مسائل فلسطین سخنرانی کردند. بیانیه 11 ماده‌ای مراسم، توسط دکتر کوررآ قرائت شد.
روز قدس در کشور آمریکا
در آمریکا نیز شهرهای مختلف شاهد تجمعات ضدصهیونیستی بود؛ از جمله در شیکاگو گروهی از شهروندان با حضور در خیابان‌ها، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.
مراسم روز جهانی قدس در نیویورک در شرایطی برگزار شد که بعد از روی کار آمدن ترامپ در آمریکا فضای امنیتی شدیدی بر ضد حامیان فلسطین حاکم است. در این مراسم شماری از مردم نیویورک در دست‌نوشته‌ها و شعارهای‌شان جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند و توقف حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا را از این رژیم خواستار شدند.
معترضان در میدان تایمز تجمع کردند. شرکت‌کنندگان پرچم‌های فلسطین و ایران را برافراشته و همچنین پرچم رژیم اشغالگر صهیونیستی را به رنگ سرخ آغشته کردند، اقدامی نمادین که در انتقاد از جنایات رژیم کودک‌کش در غزه انجام شد.
یک خاخام یهودی اهل نیویورک در این مراسم گفت: نسل‌کشی در غزه متأسفانه به نام یهود و با حمایت دولت آمریکا انجام شده است و این مایه شرمساری ماست. همه باید بدانند که یهود یا مافیای صهیونیستی فرق دارد. ما هم از صهیونیسم متنفریم.
یک شهروند دیگر نیویورک گفت: همه ملت‌های دنیا از فلسطینیان حمایت می‌کنند، اما متأسفانه در دنیا عدالتی وجود ندارد و اسرائیل هرکاری می‌خواهد انجام می‌دهد. اما یقین دارم که روزی سرزمین فلسطین به طور کامل آزاد خواهد شد.
تظاهرات در سرزمین‌های اشغالی
از آغاز طوفان‌الاقصی تظاهرات‌ مکرر و گسترده ضدجنگ در سراسر سرزمین‌های اشغالی به ویژه در تل‌آویو برگزار شده است از جمله در آستانه روز قدس، ده‌ها هزار صهیونیست شامگاه پنجشنبه با تظاهرات در تل‌آویو، خواستار پایان جنگ غزه و از سرگیری توافق آتش‌بس با حماس شدند.
9 فروردین 1404 نیز شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که هزاران نفر در تل‌آویو با برگزاری راهپیمایی از مرکز شهر به سمت وزارت دفاع، خواستار بازگشت اسرا شدند. 
جدیدترین نظرسنجی شبکه 12 رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که 70درصد صهیونیست‌ها به کابینه نتانیاهو اعتماد ندارند.