به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 20,113
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 51,446
بازدید ماه: 60,232
بازدید کل: 26,420,995
افراد آنلاین: 108
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
‌ ۲۸۷۷ - مدیرعامل سازمان صنایع هوائی ایران: صنعت هوائی ایران تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
مدیرعامل سازمان صنایع هوائی ایران:
 صنعت هوائی ایران تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است
  ۱۴۰۴/۰۲/۳۰

‫امیر خواجه فرد: سازمان صنایع هوایی شبکه گسترده‌ای از دانش بنیان‌ها را به  کار گرفته است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency‬‎

مدیرعامل سازمان صنایع هوائی ایران بر توسعه صنعت هوائی کشور با تکیه بر دانش بومی و عبور موفق از گلوگاه‌های فناوری تاکید کرد و گفت: این صنعت اکنون آماده ورود به مرحله‌ای جدید از تولید و طراحی تجهیزات پیشرفته هوائی است و می‌تواند در بازار جهانی سهم قابل‌توجهی کسب کند.
به گزارش ایرنا، «امیر خواجه فرد» دیروز در بیست‌وسومین کنفرانس بین‌المللی هوافضای ایران که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: ما امروز محصولاتی در اختیار داریم که با اتکا بر دانش بومی و کار مشترک متخصصان و دانشگاهیان طراحی شده و می‌توانند در کنار ناوگان نظامی و تجاری، تاب‌آوری و قدرت صنعت هوائی ایران را تضمین کنند.
مدیرعامل سازمان صنایع هوائی ایران تاکید کرد: ما طی این سال‌ها در گلوگاه‌های فناوری، از جمله موتورهای هوایی، پرنده‌های بدون سرنشین و سامانه‌های الکترونیکی پیشرفته، به توانایی کامل دست یافته‌ایم. امروز در طراحی و ساخت هواپیما، بالگرد، و دیگر تجهیزات هوایی، به سطحی رسیده‌ایم که هیچ موتوری به‌ دلیل ناتوانی فناوری در ایران زمین‌گیر نمی‌شود.
وی با اشاره به تاثیر تحریم‌ها بر صنعت هوائی کشور خاطرنشان کرد: تحریم‌ها نه‌ تنها مانع نشده‌اند، بلکه ایران را وادار به اتکا بر قابلیت‌های دانش‌بنیان و خلق ظرفیت‌های بومی کرده‌اند. این صنعت اکنون آماده ورود به مرحله‌ای جدید از تولید و طراحی تجهیزات پیشرفته هوائی است و می‌تواند در بازار جهانی سهم قابل‌توجهی کسب کند.
خواجه فرد ادامه داد: ساخت هواپیماهای ترابری و برخی موتورهای پیشرفته، به رغم محدودیت‌های تحریم، نشان‌دهنده توانایی ایران در رقابت با محصولات جهانی است. ما اکنون وارد مرحله دانش‌بنیان شدن هستیم و باید از این تجربه برای جهش به نسل‌های نوین فناوری استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوائی ایران همچنین با اشاره به پیش‌بینی بازار جهانی صنعت هوائی گفت: تا سال ۲۰۳۲ میلادی، حدود پنج تریلیون دلار سرمایه‌گذاری در صنعت هوائی جهان خواهد شد و ایران می‌تواند حداقل یک درصد از این بازار را تصاحب کند؛ این امر نه‌تنها برای توسعه اقتصادی اهمیت دارد، بلکه فرصت‌های زیادی برای اشتغال‌زایی ایجاد می‌کند.
وی افزود: هر یک هزار مسافر هوایی، حدود 20 شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند و این نشان‌دهنده اهمیت توسعه این صنعت است.
خواجه فرد ضمن تشکر از تیم‌های دانش‌بنیان و پژوهشگران گفت: برخلاف گذشته، اکنون صنعت هوائی ایران از تحریم عبور کرده و آماده ورود به رقابت‌های جهانی است. صنعت هوائی ایران امروز نه‌تنها محدود به بازار داخلی، بلکه آماده ورود به عرصه‌های جهانی است.