به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 7,898
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 39,231
بازدید ماه: 48,017
بازدید کل: 26,409,144
افراد آنلاین: 126
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۴ - دکتر عبدالحمید مینوچهر در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به ایران در بامداد ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ به شهادت رسید ۱۴۰۴/۳/۲۳

دکتر عبدالحمید مینوچهر در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی

به ایران در بامداد ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ به شهادت رسید

۱۴۰۴/۳/۲۳

شهادت به جرم دانش/ با دانشمندان شهید هسته‌ای که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی آسمانی شدند آشنا شوید 

 در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به ایران در بامداد ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ جمعی از دانشمندان هسته‌ای کشور به شهادت رسیدند.
بنابر اعلام منابع رسمی، عبدالحمید مینوچهر، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، اکبر مطلبی‌زاده، محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی از دانشمندان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در حملات اخیر رژیم صهیونیستی ترور و به شهادت رسیدند که کارنامه علمی پنج تن از آنها منتشر شده است.

شهید عبدالحمید مینوچهر

وی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و سردبیر در فصلنامه فناوری و انرژی هسته ای بود و دارای ۴ مقاله کنفرانسی و ۶ مقاله ژورنالی در مجلات داخل کشور بود. طی ۱۱ سال با ۱ پژوهشگر مختلف همکاری مستقیم علمی داشته که بیشترین همکاری وی با احمدرضا ذوالفقاری در انتشار ۳ مقاله علمی بوده است.

مقالات منتشر شده ایشان بیشتر در موضوعات غلاف سوخت، آزمون غیرمخرب، جریان های گردابی و نرم افزارcst۱ studio suite تهیه شده است. در پی حمله اسرائیل به ایران، خانه عبدالحمید مینوچهر مورد اصابت قرار گرفت و ایشان به شهادت رسید.

این شهید ریاست دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی را بر عهده داشتند. 

 شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
عبدالحمید مینوچهر، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و سردبیر در فصلنامه فناوری و انرژی هسته‌ای بود. وی از سال ۱۴۰۱ ریاست دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی را برعهده داشت.
حوزه فعالیت علمی وی موضوعات غلاف سوخت، آزمون غیرمخرب، جریان‌های گردابی بود. وی همچنین سردبیر فصلنامه فناوری و انرژی هسته‌ای بود و مقالاتی در حوزه هسته‌ای منتشر کرده بود.
مقالاتی از جمله «ارزیابی ناپیوستگی‌های غلاف سوخت هسته‌ای با استفاده از شبیه‌سازی آزمون غیرمخرب جریان‌های گردابی»، «بررسی نوسانات زینان بر اثر ورود میله کنترل در قلب راکتور بوشهر»، «پیشنهاد معیاری برای انتخاب فرکانس آزمون جریان گردابی»، «محاسبه خواص ساختاری، مکانیکی و ترمودینامیکی فلز نیکل و بررسی تاثیر وجود نقص نقطه‌ای تهی جای بر این خواص به روش شبیه‌سازی دینامیک مولکولی»، «تحلیل عددی رفتار ترمومکانیکی میله سوخت (UO2) در حالت پایا با استفاده از روش المان محدود»، «بررسی اثر نانوذرات سیلیکون کربید بر خواص مکانیکی و گرمایی رزین اپوکسی آرالدایت با روش دینامیک مولکولی»، «بررسی برخی جنبه‌های مهم ایمنی ذاتی رآکتور برست-۳۰۰، رآکتور سریع نسل چهارم خنک شده با سرب»، «حل معادله پخش نوترون با استفاده از روش بدون مش بر پایه تابع‌های شعاعی وندلند در مختصات دوبعدی کارتزین»، «تعیین پارامترهای چشمه ناشناخته پخش جوی با استفاده از نرم‌افزار AERMOD و استنتاج بیزین همراه با زنجیره مارکوف مونت کارلو» و «تعیین وابستگی ضریب جداسازی سانتریفیوژ گازی به برخی از پارامترهای اصلی» از دکتر مینوچهر در مجلات علمی و کنفرانس‌های علمی منتشر شده‌اند.

Image result for ‫گل لاله‬‎