به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 95
بازدید دیروز: 15,270
بازدید هفته: 15,364
بازدید ماه: 181,939
بازدید کل: 29,328,792
افراد آنلاین: 324
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۷ تیر ۱٤۰۵
Sunday , 19 July 2026
الأحد ، ۵ صفر ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
عراقچی: پول مالیات‌دهندگان آمریکایی خرج رؤیاهای اسرائیل می‌شود ۱۴۰۵/۰۴/۲۶
عراقچی:
پول مالیات‌دهندگان آمریکایی خرج رؤیاهای اسرائیل می‌شود
۱۴۰۵/۰۴/۲۶

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «اسرائیل از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی استفاده می‌کند تا هر صدای منتقدی را در داخل ایالات متحده خاموش کند». 
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ظهر جمعه ۲۶ تیر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به آمریکایی‌ها مرتبا درباره نفوذ خارجی هشدار داده می‌شود. پس در مورد کارزار گسترده اسرائیل برای فریب دادن دولت آمریکا و کشاندن آن به یک جنگ انتخابیِ بی‌فرجامی که حتما پیروزی در آن نخواهد بود، چه می‌توان گفت؟». 
عراقچی ادامه داد: «بدتر از آن، اسرائیل از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی استفاده می‌کند تا هر صدای منتقدی را در داخل ایالات متحده خاموش کند». 
وزیر امور خارجه در پایان نوشت: «اما همه این‌ها به‌زودی برملا خواهد شد». 
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصویری از گزارش نشریه تایم درخصوص پول‌پاشی اسرائیل برای تبلیغات جهت‌دار با هدف تحت تاثیر قرار دادن پایگاه رای دونالد ترامپ را منتشر کرده است.
بر اساس گزارش نشریه تایم، برد پارسکیل، مدیر سابق ستاد انتخاباتی ترامپ و متخصص کارزارهای دیجیتال، در چارچوب پروژه‌ای برای رژیم اسرائیل در حال ترغیب هواداران دولت ترامپ برای حمایت از سیاست‌های رژیم اسرائیل، از جمله انتقاد از تفاهم‌نامه پایان جنگ میان ایران و آمریکا است. 

 

موافقت با «تجارت برده» و حمایت از «تروریسم»
 
بقائی: آرای آمریکا، اسرائیل و آرژانتین در سازمان ملل گویای واقعیت روابط بین‌الملل است

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به چند قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره مقابله با تروریسم به دولت‌هایی که با این قطعنامه‌ها مخالفت کرده‌اند؛ پرداخت و نوشت: اشاره‌ای گذرا به چند قطعنامه، موضوع آنها و حامیان و مخالفان آنها برای شناخت واقعیت‌های امروز روابط بین‌الملل، مفید است. 
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه روز پنجشنبه ۲۵ تیرماه طی پیامی در شبکه ایکس با ذکر چند قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره مقابله با تروریسم و دیگر جنایات بین‌المللی در یک‌سال گذشته و مخالفت آمریکا و رژیم صهیونیستی و آرژانتین با آنها، نوشت:
اشاره‌ای گذرا به چند قطعنامه، موضوع آنها و حامیان و مخالفان آنها برای شناخت واقعیت‌های امروز روابط بین‌الملل، مفید است:
قطعنامه سازمان ملل درباره استراتژی جهانی مقابله با تروریسم در تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۲۶ با اکثریت قاطع به تصویب رسید.
این قطعنامه فقط ۳ رأی مخالف داشت: اسرائیل، آمریکا، آرژانتین. 
قطعنامه سازمان ملل درباره توصیف تجارت برده از طریق اقیانوس اطلس (در دوران استعمار) به‌عنوان جنایت علیه بشریت، در تاریخ ۲۵ مارس ۲۰۲۶ به تصویب رسید.
این قطعنامه فقط ۳ رأی مخالف داشت: اسرائیل، آمریکا، آرژانتین.
قطعنامه سازمان ملل درباره مقابله با قاچاق انسان در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۲۵ به تصویب رسید.
این قطعنامه فقط ۳ رأی مخالف داشت: اسرائیل، آمریکا، آرژانتین.
قطعنامه سازمان درباره تروریسم و حقوق بشر در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۲۵ به تصویب رسید. 
این قطعنامه فقط ۳ رأی مخالف داشت: اسرائیل، آمریکا، آرژانتین.
حمله به بیمارستان کودکان مصداق جنایت جنگی است
 سخنگوی وزارت خارجه همچنین روز پنجشنبه ۲۵ تیرماه در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس با اشاره به اینکه بیمارستان شهید بقایی، مرکز درمان سرطان کودکان در اهواز، شب گذشته پس از حمله ایالات متحده به یک محل در نزدیکی آن، تخلیه شد؛ نوشت: این حمله وحشیانه که یادآور حملات اسرائیل به مراکز درمانی و بهداشتی است، رنج و اضطراب شدیدی را به کودکان بستری در بیمارستان تحمیل کرد و باعث شد ۲۱۱ بیمار که تحت درمان شیمی‌درمانی بودند، به‌طور اضطراری تخلیه شوند.
بقائی تاکید کرد: این اقدام، جنایتی بزدلانه و مصداق جنایت جنگی علیه بی‌گناه‌ترین انسان‌هاست؛ کودکانی که با شجاعت برای نجات جان خود مبارزه می‌کنند.
به گزارش ایرنا، وی خاطرنشان کرد: کسانی که بی‌وقفه از حقوق بشر سخن می‌گویند، اما عامدانه حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را نادیده می‌گیرند، هرگونه اعتبار اخلاقی خود را از دست داده‌اند. 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰٤/۲۷، ۰۷:۳۳:٤۹       بازدیدها: 47