به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,646
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 12,744
بازدید ماه: 151,916
بازدید کل: 25,138,825
افراد آنلاین: 184
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
روزی نامه های غــرب گــدا     ۱۴۰۱/۱۰/۱۰
روزی نامه های غــرب گــدا   

 ۱۴۰۱/۱۰/۱۰

دلواپسی اصلاحات برای معاونت سیاسی تمامی ندارد!/ سکوت روزنامه‌های زنجیره‌ای  درباره اهانت به پیامبر اکرم – صاحب نیوز

گزارش بلومبرگ از شورش جهانی برای پایان سلطه دلار 
خبرگزاری بلومبرگ از شورش کشورهای مختلف علیه سلطه دلار خبر داد و نوشت: برخی از اقتصادهای بزرگ دنیا به دنبال راه‌هایی برای دور شدن از دلار آمریکا هستند.
بلومبرگ می‌نویسد: استفاده از دلار از سوی آمریکا به عنوان سلاح‌، کشورها را تشویق کرد تا خود را از سلطه دلار بیرون بکشند برخی از اقتصادهای بزرگ دنیا که از قدرت دلار و کاربرد آن به عنوان سلاح خسته شده‌اند‌، به دنبال راه‌هایی برای دور شدن از ارز آمریکا هستند. کشورهای کوچک‌تر از جمله برخی کشورهای آسیایی هم تلاش می‌کنند از دلار فاصله بگیرند. شرکتهای سراسر دنیا بخش قابل توجهی از بدهی خود را با ارزهای داخلی می‌فروشند تا مانع قدرت گرفتن بیشتر دلار شوند. در واقع همه به دنبال جایگزینی برای دلار هستند گویی که شورشی علیه پادشاهی پول ملی آمریکا در دنیا به راه افتاده است. 
همه می‌دانند نمی‌توان سلطه دلار را به این زودی‌ها از بین برد‌، اما قبلا حتى تصور هم نمی‌شد بتوان از مکانیسم‌های پرداخت دیگری به دور از دلار آمریکا یا شبکه سوئیفت که زیربنای سیستم مالی جهانی است استفاده کرد. 
حالا استفاده از دلار توسط آمریکا برای تحریم روسیه در سال جاری و فناوری‌های جدید‌، کشورها را تشویق کرده است خود را از سلطه دلار بیرون بکشند. تحلیلگران عقیده دارند دولت بایدن در استفاده تسلیحاتی از دلار آمریکا و سیستم جهانی پرداخت اشتباه کرده‌، چون سرمایه‌گذاران غیرآمریکایی را مجبور می‌کند دارایی‌های خود را به خارج از آمریکا که زمانی یک منطقه ‌ایمن بوده است؛ منتقل کنند و این در حالی است که اتحادیه اقتصادی اوراسیا به‌زودی استفاده از دلار را متوقف می‌کند.
روسیه و چین همین حالا هم طرح‌هایی برای ارتقاء ارزهایشان در پرداخت‌های بین‌المللی در نظر دارند که شامل استفاده از فناوری‌های بلاکچین می‌شود. این طرحها به دنبال حمله روسیه به اوکراین تسریع شده‌اند. روسیه برای مثال درآمد فروش انرژی خود را به روبل دریافت می‌کند.
بنگلادش‌، قزاقستان و لائوس هم مذاکراتی با چین برای تقویت استفاده از یوآن انجام داده‌اند. هند علنا بین‌المللی شدن روپیه را اعلام کرد و مکانیسم پرداخت دوجانبه با عربستان با ارز داخلی خود را به راه‌انداخت.
اصلی‌ترین انگیزه برای چنین اقداماتی تصمیم آمریکا و اروپا برای قطع دسترسی روسیه از سیستم مالی سوئیفت بوده است. فرانسه این اقدام را یک «سلاح هسته‌ای مالی» می‌داند. بدین ترتیب ارتباط اکثر بانک‌های بزرگ روسیه از شبکه‌ای که دهها میلیون نقل و انتقال مالی در روز دارد؛ قطع شده است. بنابراین بانک‌ها مجبورند بر مکانیسم‌های مالی خود تکیه کنند. 
البته این تحریم‌ها تنها دلیل تسریع روند دورشدن از دلار نبوده‌، افزایش قدرت دلار آمریکا هم مقامات آسیا را در تلاش‌های خود برای پیدا کردن جایگزینی برای آن مصمم‌تر کرده است. ارزش دلار حدود ۷ درصد در سال جاری میلادی افزایش یافته و بیشترین رشد را از ۲۰۱۵ داشته است. بدین ترتیب‌، قیمت خرید مواد غذایی برای کشورهای آسیایی افزایش یافته و بار بازپرداخت بدهی‌های آنها سنگین‌تر شده است که فقر را در این کشورها گسترش می‌دهد. 
نقل و انتقال‌های مالی با سایر ارزهای دنیا رشد خواهد داشت. به این ترتیب توانایی دولت آمریکا برای استفاده از ارز خود در جنگ‌های ژئوپلیتیکی مانند آنچه در اوکراین انجام داد؛ کاهش می‌یابد. حالا بسیاری از کشورها می‌دانند که می‌توانند مستقیما از ارزهای داخلی خود استفاده کنند و این باعث به‌وجود آمدن سیستم‌های پرداخت متعادل‌تری در دنیا می‌شود.
 
 
دفاع مشکوک از متهمان بمب‌گذاری ناموفق در شیراز
روزنامه شرق ضمن مصاحبه با خانواده یکی از متهمان بمب‌گذاری در شیراز، به تبرئه این تروریست و همراهان وی پرداخت.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، پیش از این تیمی پنج نفره را در استان‌های اصفهان و فارس دستگیر کرد که شب حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شیراز، اقدام به بمب‌گذاری در خیابان معالی‌آباد شیراز که خیابان پرترددی است کرده بودند. این اقدام تروریستی در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر رویت بسته‌ای مشکوک، لو رفت و تیم چک و خنثی اقدام به خنثی‌سازی بمب کردند.
در حالی این عملیات تروریستی ناکام ماند و تیم تروریست بازداشت شدند که در صورت انفجار بمب در خیابان پر رفت و آمد معالی‌آباد، می‌توانست ده‌ها نفر از هم‌وطنان را مانند جنایت تروریست‌ها در حرم حضرت شاهچراغ به خاک و خون بکشد. اما با وجود این واقعیت و اسناد و مدارک موجود، روزنامه زنجیره‌ای شرق سراغ مادر یکی از متهمان بمب‌گذاری (امیر ارسلان مهدوی) رفته، و ضمن ورزشکار معرفی کردن وی و این که فقط یک زندگی معمولی می‌خواسته(!) سعی کرده متهمان را تبرئه کند.
شرق برای عاطفی کردن ماجرا و تحمیق مخاطب می‌نویسد: «وقتی اولین برف زمستان بارید، دوباره نامش بر سر زبان‌ها افتاد. تصاویرش روی کوه‌های سفیدپوش در حالی که مشغول اسکی است، بر صفحه توییتر و اینستاگرام دوستان و آشنایانش نقش بست. برف، بسیاری را یاد او انداخته‌ بود؛ یاد امیرارسلانی که در ویدئویی با شعف می‌گوید: «دربندسریم... برف خوشگلی داره میاد از این دونه‌درشت‌ها که مثل پر می‌شینه‌...». اما آخرین باری که خانواده، دوستان و آشنایانش او را دیده‌اند، به جای عینک اسکی، چشم‌بند سیاه بر صورت داشته و به جای انتظار برای نشستن برف نو، رو به دوربین چیزهایی گفته که مادرش می‌گوید «باور ندارم». امیرارسلان مهدوی یکی از پنج ورزشکار شیرازی بازداشت‌شده‌ است. اگرچه ورزشکاران بیشتری در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ بازداشت شدند، اما این پنج نفر با انتشار فیلم «اعتراف» به آنچه «قصد بمب‌گذاری» عنوان ‌شده، بیشتر شناخته شدند. چهارشنبه هفته گذشته دو نفر از این گروه پنج‌نفره با قرار وثیقه چهارمیلیاردی آزاد شدند؛  خبری که اگرچه خوشحالی از آزادی دنا شیبانی و محمد خیوه را به ارمغان آورد، اما نگرانی‌ها درباره تداوم بازداشت امیرارسلان مهدوی، اشراق نجف‌آبادی و حسام موسوی را تشدید کرد.
عنوان اتهامی امیرارسلان در این ویدئو همه کسانی که او را می‌شناختند، شگفت‌زده کرد. مادر ارسلان هیچ اطلاعی از نحوه بازداشت و مکان آن ندارد. نمی‌داند فرزندش کجا برده‌ شده، نمی‌داند آیا محل نگهداری او از ابتدای بازداشت تا‌کنون تغییری کرده‌ یا نه. نمی‌داند الان کجا و در چه شرایطی نگهداری می‌شود. خانواده همان شب بالاخره از بازداشت ارسلان با‌خبر می‌شوند و نهاد بازداشت‌کننده، همان شب برای بازرسی به خانه آنها می‌رود. 
ارسلان مثل بسیاری از هم‌سالانش از سیاست یک زندگی معمولی می‌خواست. مادرش می‌گوید «ارسلان سیاسی نبود، موضوعات سیاسی روز را در آن حد که به زندگی روزمره‌ و آینده‌اش بستگی داشت، دنبال می‌کرد» و در پی یک «زندگی نرمال» بود. 
شرق توضیح نداده که آیا برای جذب سرویس‌های جاسوسی بیگانه و گروهک‌های تروریست شدن، فرد باید زیر بته عمل آمده باشد و فاقد هیچ سابقه هنری و ورزشی و شغلی و تحصیلی باشد؟! یا به هر حال، دشمنان برای جذب مزدور، سراغ افراد با گرایش‌های مختلف می‌روند و با توجه به نقطه ضعف‌‌های‌شان، آنها را به استخدام درمی‌آورند؟ به عنوان مثال سرکرده گروهک تروریستی منافقین تحصیل کرده رشته حقوق بوده و با این وجود اقدام به وطن‌فروشی و خیانت کرده و در شهادت 17 هزار شهروند ایرانی، نقش‌آفرینی و دستور دهنده اصلی بوده است.
یادآور می‌شود روزنامه‌های زنجیره‌ای مانند شرق و اعتماد، در هفته‌های اخیر به بهانه‌های مختلف اقدام به حمایت از اشرار اغتشاشگر و عناصر آدم‌کش کرده‌اند و این در حالی است که آنها متهمان اصلی حمایت از اغتشاشاتی هستند که طی آنها، رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه،‌ علناً دستور ساخت کوکتل مولوتف و بمب و ترور و جنایت می‌دادند.
 
 
گزارش رسانه‌ها از موج تورم و اخراج نیروها در غرب
روزنامه اقتصادی اصلاح‌طلب ضمن مرور گزارش‌های رسانه‌های غربی نوشت: کسب و کارهای اقتصادی در کشورهای مختلف جهان به ویژه آمریکا، روزهای سختی را سپری می‌کند و موج اخراج نیروها به خاطر افزایش نرخ تورم و ترس از رکود اقتصادی تشدید شده است.
در حالی که برخی محافل غربگرا اصرار دارند شرایط اقتصادی را صرفاً در ایران بحرانی نشان دهند، «دنیای اقتصاد» در گزارشی نوشت: اخیراً شرکت استلانتیس اعلام کرد که به دلیل هزینه‌های گزاف خودروهای الکتریکی، در فوریه ۲۰۲۳، حدود ۱۳۵۰ نیروی کارش را اخراج خواهد کرد. هفته گذشته نیز در خبرها آمد که پپسی، غول تولیدکننده اسنک و نوشابه‌های گازدار، درصدد تعدیل صدها نیرو و حذف صدها شغل شرکتی در آمریکای شمالی است. طبق گزارش وال‌استریت ژورنال، این بیشترین تعدیل نیرو از میان کارکنان واحد تولید نوشیدنی‌‌ها خواهد بود. اواخر سال گذشته نیز کوکا‌کولا اعلام کرد بیش از دو هزار نفر از کارکنانش را اخراج خواهد کرد. طی ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌‌های بزرگ، به ویژه در حوزه‌های تکنولوژی و رسانه به دلیل فشارهای ناشی از بی‌ثباتی اقتصادی، اقدام به تعدیل نیروی گسترده کرده‌‌اند. عامل این اخراج‌‌های دسته‌‌جمعی چیست؟ 
آخرین مورد، مربوط به شرکت استلانتیس است که طبق گزارش سی‌‌ان‌‌ان، قرار است در ابتدای سال آینده، کارخانه مونتاژ خود در ایلینوی را تعطیل و ۱۳۵۰ نیرویش را اخراج کند. وال‌استریت ژورنال نیز هفته گذشته در گزارشی نوشت که قرار است شرکت پپسی، صدها نیرو را در آمریکای‌شمالی تعدیل کند. «بیاند میت» و «ایمپاسیبل فودز» و پلتفرم سفارش و تحویل غذای «دوردش» نیز از جمله شرکت‌‌های فعال در حوزه غذا هستند که اقدام به تعدیل نیروی گسترده کرده‌‌اند. توئیتر که همیشه در صدر خبرها بوده، چندی پیش با انتشار خبری مبنی بر اخراج گسترده کارکنان، بار دیگر سوژه رسانه‌ها شد. با ورود ایلان ماسک به این شرکت، شک‌‌ها به یقین تبدیل شد. یک هفته بعد، متا اعلام کرد که به زودی، ۱۳ درصد از کارکنان خود، یعنی حدود ۱۱ هزار نفر را اخراج خواهد کرد؛ فرآیندی که اوایل نوامبر شروع شد و کماکان ادامه دارد. هر کدام از شرکت‌‌ها دلایل خاص خود را مطرح می‌کنند، اما به نظر می‌‌رسد که انگیزه همه آنها یکی است: «تهدیدی به نام رکود».
در سه سال گذشته، تقریبا تمام جنبه‌های زندگی مردم دنیا تحت تاثیر کرونا بوده. قرنطینه و خانه‌نشینی، باعث شد مردم برای کار، آموزش، خرید و سرگرمی، دست به دامان تکنولوژی شوند. بازار صنعت تکنولوژی داغ شد. پس از کرونا و همزمان با احیای اقتصادی، شرکت‌‌های تکنولوژی بیش از سایر حوزه‌ها اقدام به استخدام نیرو کردند. مایکروسافت، متا و آلفابت، نیروهای خود را حدود ۲۰ درصد افزایش دادند. حالا همان شرکت‌‌ها نمی‌‌دانند چطور از پس هزینه‌های آن استخدام‌ها بربیایند. سی‌ان‌ان در گزارشی ضمن اشاره به گسترش تعدیل نیرو و تعلیق استخدام در شرکت‌‌های بزرگ تکنولوژی می‌گوید: «این خبر خوبی برای اقتصاد نیست.» تعداد اخراج‌‌ها، هشداردهنده است. آمازون اعلام کرده که تا اطلاع ثانوی، هیچ نیرویی استخدام نخواهد کرد. ارزش سهام این شرکت در سال اخیر، بیش از ۴۷ درصد افت کرده. اپل هم مانند سایر شرکت‌‌های تکنولوژی، نگران کاهش سرعت رشد در فصل تعطیلات، افزایش نرخ بهره و کاهش مخارج مشتریان است. شرکت حمل‌ونقل آنلاین «لیفت» هم به دلیل افزایش نرخ تورم و ترس از رکود اقتصادی، نزدیک به ۷۰۰ نفر از کارکنانش را اخراج کرده. بنیان‌گذاران این شرکت گفتند: «امروز، روز سختی برای ماست. دیر یا زود با رکود مواجه خواهیم شد و هزینه بیمه حمل‌ونقل اشتراکی نیز رو به افزایش است.» استرایپ که غول پرداخت آنلاین است، ماه پیش از تعدیل ۱۴ درصد از کارکنانش خبر داد. «پاتریک کالیسون»، مدیرعامل این شرکت گفت: «ما زیادی نسبت به رشد کوتاه‌‌مدت اقتصاد اینترنتی در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ خوش‌‌بین بودیم و احتمال و اثرات رکود را دست‌کم گرفته بودیم.» طی ماه‌های اخیر، درآمد و ارزش سهام شرکت‌‌های تکنولوژی به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده. علتش تا حدی، هراس مشتریان از رکود احتمالی است که باعث شده کمتر خرج کنند. به این‌ترتیب، شرکت‌‌ها با کمبود درآمد مواجه شده‌‌اند و با توجه به پیش‌‌بینی‌‌های ناخوشایند اقتصادی، تصمیم به کاهش هزینه‌ها گرفته‌‌اند و ظاهرا، دیواری کوتاه‌‌تر از دیوار کارمندها نیست. وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشته: «همزمان با افزایش فشارهای اقتصادی، شاهد حذف مشاغل در شرکت‌‌های رسانه هستیم. سازمان‌های خبری، شبکه‌های تلویزیونی، استودیوهای فیلم‌‌سازی و غول‌‌های سرگرمی، یکی پس از دیگری در حال اخراج نیروهایشان هستند. فقط در هفته گذشته، صدها نفر از کارکنان این شرکت‌‌ها اخراج شده‌‌اند. تنها در سه ماه اخیر، دیزنی، دیسکاوری و پارامونت روی هم حدود 2/5 میلیارد دلار در حوزه استریمینگ از دست داده‌‌اند و حالا سعی دارند این ضرر بزرگ را جبران کنند. شبکه AMC گفته که به زودی ۲۰ درصد از نیروهای کارش در ایالات متحده را اخراج خواهد کرد. وضعیت روزنامه‌ها و ناشران نیز تعریفی ندارد. واشنگتن پست اخیرا اعلام کرده که دیگر نسخه چاپی «ساندی» را منتشر نخواهد کرد. این باعث از بین رفتن ۱۰ شغل می‌شود.
بسیاری از شرکت‌‌ها نگران رکود اقتصادی‌‌اند. این نگرانی‌‌ها و تعدیل نیرو توسط سایر رقبا، باعث می‌شود یک شرکت راحت‌‌تر اقدام به کاهش نیروهایش کند. نتفلیکس یکی از نخستین شرکت‌‌های استریمینگ بود که اقدام به تعدیل نیرو و کاهش هزینه‌ها کرد. اوایل امسال، این شرکت ۴۰۰ نفر از کارکنانش را اخراج کرد. برخی از مدیران حوزه رسانه می‌گویند این اقدام که به دنبال کاهش تعداد مشترکان این شبکه، برای نخستین بار در ۱۰ سال اخیر بود، باعث شد سایر شرکت‌‌های ارائه‌‌دهنده خدمات استریمینگ نیز درصدد کاهش هزینه‌ها و بهبود سودآوری برآیند. به نظر می‌‌رسد که این روزها، تعدیل نیرو حالت «مسری» دارد.
 

 

 اذعان روزنامه اصلاح‌طلب: ترامپ از برجام خارج شد و بایدن طناب دار را گردن آن ‌انداخت

روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «احياي سودمند برجام، قرباني تحليل‌ اشتباه شد» اذعان کرد: «جرقه اين بحران را دونالد ترامپ در سال 2018 ميلادي با خروج از اين توافق زد، پس از آن ايران و 1+4 تلاش كردند با انتخاب واكنش‌هايي حساب‌شده- البته كه در اين ميان نقش ايران در حفظ توافق به‌رغم ناتواني 1+4 در جبران غيبت آمریکا قابل توجه است- شالوده اصلي برجام را به اميد روي كار آمدن چهره‌اي متفاوت از دونالد ترامپ در انتخابات 2020 ايالات متحده حفظ كنند. جو بايدن، نامزد دموكرات‌ها موفق شد دولت ترامپ را به يك دوره چهارساله محدود كرده و در كاخ سفيد مستقر شود». این روزنامه همچنین نوشت که تعلل ایالات متحده در حصول توافق برای احیای برجام منجر به از دست رفتن فرصتها و نهایتا تبدیل به طناب دار برجام شد. 

گفتنی است اذعان این روزنامه اصلاح‌طلب وحامی دولت تدبیر و امید به نقش آمریکا در نابودی برجام در حالی است که طی روزهای اخیر حسن روحانی رئیس‌دولت قبل با طرح این ادعا که می‌توانسته تحریم‌ها را رفع کند و برجام را به نتیجه برساند گفته بود: «اگر برخی موانع پیش نمی‌آمد ما می‌توانستیم در اسفند ۹۹ تحریم را تمام کنیم».
روحانی درحالی برای چندمین بار وانمود می‌کند که می‌توانسته برجام را در اسفند سال ۹۹ به نتیجه برساند که در همان موقع نیز تمامی نزدیکان، دولت آمریکا را مانع رسیدن به توافق اعلام کرده بودند همچنین تریتا پارسی، معاون اجرایی‌اندیشکده کوئینسی، موسس لابی «نایاک» (شورای ملی ایرانیان آمریکا )، فرد مورد اعتماد تیم ظریف و نزدیک به اصلاح‌طلبان و غربگرایان فاش کرده بود: تیم ایرانی در آخرین دور مذاکرات به طرف آمریکایی می‌گویند تضمین کلی نمی‌خواهیم، فقط تضمین بدهید در دوره خود بایدن به توافق ‎برجام عمل خواهیدکرد و آنها گفته‌اند نه! یعنی دولت بایدن نه تنها حاضر نشده بود درباره عدم تکرار عهدشکنی در دولت بعد از خود تضمین بدهد، بلکه نپذیرفته بود که همین موضوع را لااقل در دوره خود تضمین کند!
افزایش قیمت دلار باعث سقوط تمدنی می‌شود!
روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «بی‌کفایتی تا به کجا؟» نوشت: «دلار ترمز بریده و ساعت به ساعت رکورد میزند. این وضعیت خود بزرگ‌ترین برانداز است. با این اقتصاد زهوار دررفته دیگر نیاز به هیچ دشمن خارجی یا اپوزیسیون داخلی نیست.... جمهوری اسلامی با این دست فرمان اقتصادی خود بزرگ‌ترین دشمن خود شده است. اصلاً نیاز به برانداز نیست، خود راهبردهای کنونی کشور برانداز است. تحریم هم دروغی بیش نیست، درواقع خودش یک بیزینس است. دولت‌های مختلفی از جمله ترکیه، امارات و آمریکا بزرگ‌ترین کاسبان بیزینس تحریم می‌باشند... راستش کشور به علت عدم باز‌سازی زیرساخت‌ها و استهلاک منابع دیگر کلنگی شده است. در راهبردهای کنونی نیز افق نجات پیدا نیست. ادامه این روند می‌تواند به سقوط نه یک حکومت که یک تمدن بینجامد. تمام هنر دولت اداره روزمره کشور آن هم به بدترین شکل ممکن شده است. هرچه صحنه را تماشا می‌کنیم پر است از سردرگمی مسئولان و آشفته‌گویی آنان. هیچ تصمیم دلگرم‌کننده‌ای این روزها گرفته نمی‌شود.»
مدعیان اصلاحات در دوره دولت مورد حمایت خود که دلار هزارتومانی را تصویر‌سازی کرده بودند و در نهایت قیمت دلار سر به فلک کشید، سکوت پیشه کردند حالا که به خاطر اغتشاشاتی که آنها حمایت و هدایت کرده‌اند بازار و اقتصاد ملتهب شده و چند هزارتومان افزایش قیمت دلار رخ داده است، زمین و آسمان را به هم می‌بافند تا بگویند دولت سیزدهم در حل مشکلات کشور و مهار تورم، هیچ کاری نکرده و هیچ کاری هم از دستش بر نمی‌آید!
یک فعالیت صنفی معمولی با هدایت نهاد جاسوسی فرانسه!
زمانی که شخصی توسط دستگاه‌های امنیتی دستگیر می‌شود حال به جرم‌های امنیتی یا اقتصادی بلافاصله طیف روزنامه‌های موسوم به اصلاح‌طلب از در دفاع همه‌جانبه درمی آیند و در این روش دقیقا با تلویزیون‌های فارسی زبان آمریکایی، انگلیسی، بهایی_ صهیونیستی و سعودی همسو هستند.
این دفاع معمولا به گونه‌ای از سوی این طیف صورت می‌گیرد که گویی نسبت به آن فرد یا افراد ظلمی آشکار از سوی نظام صورت گرفته است. در تازهترین اقدام از این دست روزنامه شرق در مطلبی به نظام رتبه‌بندی معلمان پرداخته، کار بزرگی که دولت اصلاح‌طلبان (دولت تدبیر و امید) در 8سال گذشته جرات انجام آن را نیافت اما مجلس یازدهم (مجلس کنونی) و دولت فعلی (دولت سیدابراهیم رئیسی) با عزم و همتی قابل تقدیر این طرح را به سرانجام رساندند.
در این بین جالب توجه آن است که متن گزارش شرق به گونه‌ای مضحک و غیرحرفه‌ای نوشته شده که به گونه‌ای کاملا رو و عیان تکاپوی نویسنده گزارش برای آنکه تصویب طرح رتبه‌بندی معلمان در مجلس و اجرای این طرح در دولت رئیسی را ماحصل چند معلمی عنوان کند که فعالیت‌های غیرقانونی داشته‌اند.
در گزارش شرق می‌خوانیم: «11 سال تلاش و انتظار؛ زمان کمی نیست! چیزی بیش از یک‌سوم مجموع سال‌های خدمت یک معلم. 11 سال پیگیری برای اینکه وعده تکراری مسئولان در دولت‌های مختلف، محقق شود و بالاخره نظام رتبه‌بندی معلمان به سرانجام برسد. در این مسیر، تعدادی از معلمان پیگیرتر و فعال‌تر بودند. همان‌هایی که حالا در مظان اتهام قرار گرفته‌اند و گفته می‌شود تعدادی از آنها به دلیل انجام فعالیت صنفی در سال‌های اخیر، از این نظام محروم شده‌اند.»
در این باره لازم به ذکر است که مخاطبان محترم برای آگاهی از آنچه شرق آن را یک

«فعالیت صنفی» کاملا معمولی می‌خواند در اینترنت مستند «داستان یک ماموریت» را جست‌وجو کرده و آن را ملاحظه ‌نمایند. در این باره لازم به ذکر است که در این فعالیت‌های صنفی کاملا معمولی نامه‌نگاری از طریق ایمیل با دستگاه‌های جاسوسی غربی انجام می‌شده و آن قدر این فعالیت‌های صنفی برای دستگاه جاسوسی فرانسه مهم بوده که 2مامور کارآزموده خود را با مبالغ قابل ملاحظه‌ای ارز به ایران گسیل می‌دارند تا این ماموران هم در این فعالیت صنفی معمولی مبالغ قابل توجهی یورو تزریق کنند و هم در جلساتی با اعضای همان صنفی که شرق به دفاع تمام قد از آن پرداخته به آنها روش‌های انجام دادن «انقلاب» (بخوانید کودتا) را آموزش دهند

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۱۰/۱۱، ۱۸:٤۲:۳۹       بازدیدها: 93