دریادار سیاری: ارتش در حال مطالعه و کار درباره ۱۴ فناوری شالودهشکن است ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: باید از غافلگیری فناورانه پرهیز کرد. در این راستا، امروز ارتش ۱۴ فناوری شالودهشکن را در دستور کار خود داشته و روی آنها کار میکند.
دریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آئین ۹۰ سالگی دافوس ارتش، گفت: در سال ۱۳۶۹ با ادغام دافوسها، دافوس ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد. بنده دانشجوی اولین دوره دافوس مشترک ارتش هستم.
به گزارش فارس، وی افزود: اقدام ارزشمند اساتید دافوس ارتش در طراحی عملیاتهای مهم و سرنوشتساز دفاع مقدس یک نقطه عطف و افتخار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران است. یکی از این عملیاتها، عملیات بیتالمقدس برای آزادسازی خرمشهر است. عملیاتهای ثامنالائمه(ع) و طریقالقدس نیز از این جمله هستند.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه طراحی عملیاتهای مهم دفاع مقدس به ابتکار شهید صیاد شیرازی و با حضور اساتید دافوس در مناطق عملیاتی دفاع مقدس انجام شد، بیان داشت: دیگر ابتکار شهید صیاد شیرازی برگزاری دورههای کوتاهمدت برای فرماندهان حاضر در خط مقدم نبرد دفاع مقدس بود.
وی ادامه داد: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه و داشته یک سازمان است و اگر نیروی انسانی با کیفیت در سازمانی وجود نداشته باشد، آن سازمان موفق نخواهد بود.
دریادار سیاری با اشاره به نقشآفرینی نیروی انسانی با کیفیت در ارتش و دستاوردهای آن تصریح کرد: محصولات مورد استفاده در ارتش در خود این نهاد طراحی و ساخته شده است، حوزه جنگال، جنگنده، پدافند هوایی، ناوشکنها، تجهیزات مخابراتی، تجهیزات عمده نیروی زمینی و سایر تجهیزات و تسلیحات از این جمله هستند.
وی افزود: اهمیت نیروی انسانی کیفی به قدری است که فرمانده اسبق ناوشکن جماران در ارتباط تصویری با رهبر انقلاب گفت که ما از این گنج (ناوشکن جماران) به خوبی محافظت میکنیم و رهبر انقلاب در پاسخ گفتند؛ گنج خود شما هستید.
معاون هماهنگکننده ارتش ادامه داد: دورههای دافوس ارتش میتواند یک فرمانده و مدیر را صاحبنظر کرده و قابلیت فرماندهی و مدیریت را به او بدهد.
دریادار سیاری با اشاره به اقدامات اثربخش دورههای «دافوس ارتش»، بیان کرد: اقدامات و دورههای دافوس ارتش آنجایی خود را نشان میدهد که فرمانده کل ارتش در بازدید از یگانهای مختلف میگوید اثرات این دورهها به خوبی مشهود است.
وی با اشاره به ویژگیهای فرماندهان دافوس تصریح کرد: این ویژگیها ایمان به خدا و تقوا، ولایتمداری، شهادتطلبی، تعهد و مسئولیتپذیری، شجاعت، دشمنشناسی، اشراف عملیات، خلاقیت و ابتکار، اقتدار و قاطعیت، توجه به تربیت و آموزش و آمادگی برای نبردهای آینده دانست.
معاون هماهنگکننده ارتش علم و دانش برای حضور در صحنه را از مهمترین ویژگیهای فرماندهان و مدیران دورهدیده در دانشگاه ستاد آجا دانست و یادآور شد: ما در انجام کارها عملکرد و اثربخشی را داریم. ما به دنبال اثربخشی آموزشی هستیم.
دریادار سیاری با بیان اینکه اقدامات دافوس کاملاً اثربخش بوده است، خاطرنشان کرد: اثربخشی دورههای آموزشی دافوس بسیار حائز اهمیت است. ما باید برای آینده آماده شویم چرا که سرعت پیشرفت فناوری، پویایی محیط، تحولات در سلاحها و تغییرات بسیار بالاست.
وی ادامه داد: باید سناریوهای متعددی در دستور کار باشد و باید به آینده نگاه ویژهای داشته باشیم چرا که تغییرات زیادی در منطقه در حال شکلگیری است.
معاون هماهنگکننده ارتش به جنگ ترکیبی علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: سیر تحولی جنگها در نسل پنجم با تغییر رفتار دشمن در جنگ ترکیبی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که در این دوره، ورود رسانههای نوین و عملیاتهای نامتقارن را شاهد هستیم.
وی با تأکید بر اینکه باید تهدید را شناخت و آن را به فرصت تبدیل کرد، افزود: باید از غافلگیری فناورانه در آینده پیشگیری شود؛ بر این اساس، امروز تحقیق و بررسی
۱۴ فناوری شالودهشکن را در دستور کار خود داریم.
دریادار سیاری با بیان اینکه باید ریلگذاری مناسب برای انجام مأموریتهای آینده صورت گیرد، عنوان کرد: ارتش تجارب خوبی از دوران دفاع مقدس و صحنههای مختلف دارد که دانشگاههای کشور میتوانند از آن استفاده کنند.
تاریخ خبر: ۱٤۰۲/۰٤/۱۹، ۰۸:۱۲:۲۱ بازدیدها: 78