به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,491
بازدید دیروز: 5,371
بازدید هفته: 26,777
بازدید ماه: 41,400
بازدید کل: 24,741,546
افراد آنلاین: 48
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۱ آبان ۱٤۰۳
Friday , 1 November 2024
الجمعة ، ۲۹ ربيع الآخر ۱٤٤۶
آبان 1403
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
اعتراف پنتاگون به آسیب‌پذیری در برابر حملات موشکی ایران ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

اعتراف پنتاگون به آسیب‌پذیری در برابر حملات موشکی ایران

  ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

‫حملات موشکی ایران تا ساعاتی دیگر آغاز می‌شود‬‎
مقام‌های وزارت دفاع آمریکا در یک جلسه استماع در کمیته فرعی «قوای راهبردی کمیسیون نیروهای مسلح» مجلس سنای آمریکا به ناتوانی این کشور در مهار حملاتی با سبک و اندازه‌ حمله موشکی ایران به اسرائیل در عملیات «وعده صادق» اعتراف کردند.
«آنگوس کینگ»، رئیس این کمیته فرعی در جلسه مذکور که چهارشنبه گذشته برگزار شد سؤالات سختی از مقام‌های وزارت دفاع آمریکا درباره توان دفاعی این کشور برای دفع حملات موشکی پرسید.
«جان هیل»، معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور پدافند موشکی و فضائی در پاسخ به سؤالات کینگ اعتراف کرد که واشنگتن از توان دفاعی کافی برای مقابله با موشک‌های ‌هایپرسونیک برخوردار نیست.
کینگ گفت: «واقعیت این است که ما هیچ دفاعی در برابر موشک‌های ‌هایپرسونیک نداریم. همین‌طور هست یا نیست؟ آقای هیل، ما هیچ دفاعی در برابر موشک‌های ‌هایپرسونیک داریم؟ شما فرمانده یک ناو هواپیمابر در شکاف‌گرینلند (منطقه‌ای در شمال اقیانوس اطلس) هستید.»
وی اضافه کرد: «اگر شاهد شلیک یک موشک ‌هایپرسونیک از مورمانسک با سرعت 6000 مایل در ساعت باشیم شما چکار خواهید کرد؟»
 
جان هیل در پاسخ گفت: «ما سیستم‌هایی داریم که در مراحل پایانی خود هستند اما به سیستم‌های بیشتری نیاز داریم. حرف شما درست است. پدافند موشکی ما در برابر موشک‌های ‌هایپرسونیک ناکافی است... بحثی نیست، ما لازم است روی پدافند موشکی تمرکز کنیم.»
کینگ در بخش دیگری از اظهاراتش درباره اینکه آیا آمریکا توان دفع حملات موشکی با حجم و اندازه‌ای که تهران در روز 14‌آوریل به اسرائیل حمله کرد را دارد یا خیر. «گئورگی گیلوت»، ژنرال نیروی هوائی و فرمانده دفاع هوافضای آمریکای شمالی به این سؤال پاسخ منفی داد.
این سناتور پرسید: «بگذارید سؤالم را این‌طور مطرح کنم. فرض کنید اتفاقی که روز 14‌آوریل رخ داد بر فراز اقیانوس شمالگان رخ بدهد، یعنی 300 موشک و پهپاد از اقیانوس شمالگان به سمت کانادا و شمال آمریکا حرکت کنند. آیا ما می‌توانیم این موشک‌ها را ساقط کنیم؟»
گیورت گفت: «خیر رئیس.» ژنرال آمریکایی در توضیح درباره دلیل اینکه چرا آمریکا در آن حالت فرضی قادر به مهار موشک‌های ایران در این حجم نخواهد بود گفت: «یکی از دلایل آن آقای رئیس این است که  آنها نیروی مستقر دارند.»
به گزارش تسنیم، وی خاطرنشان کرد: «در حال حاضر، ما توانمندی‌های لازم را در نیروهای مسلح خودمان داریم ولی آنها در حوزه فرماندهی آمریکای شمالی به کار گرفته نشده‌اند. به علاوه، این تعداد از ابزارهایی که ما هم‌اکنون در منطقه داریم برای پاسخ دادن به حملات در اندازه‌ای که ایرانی‌ها انجام دادند نخواهد بود.»

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۲/۲۵، ۰۹:۱٤:۲۹       بازدیدها: 59