به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,356
بازدید دیروز: 8,097
بازدید هفته: 10,453
بازدید ماه: 149,625
بازدید کل: 25,136,535
افراد آنلاین: 111
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ دی ۱٤۰۳
Sunday , 12 January 2025
الأحد ، ۱۲ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....

۱۴۰۳/۰۲/۳۰

کشور‌های عربی نمی‌خواهند سپر بلای اسرائیل در مقابل ایران باشند

مشاور ارشد دولت اوباما و استاد مطالعات خاورمیانه در دانشگاه جانز ‌هاپکینز می‌گوید: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند از عربستان و کشورهای عربی به عنوان سپر بلا در مقابل ایران استفاده کنند، اما سپر بلا شدن و خسارت دیدن، چیزی نیست که کشورهای عربی بخواهند.
ولی نصر در گفت‌و‌گو با رادیو فردا اظهار کرد: شرایط خاورمیانه تغییر کرده و باید یک راهبرد دیپلماتیک جدید تهیه شود. وضعیت میان ایران و اسرائیل چنان است که اگر آمریکا یک راهبرد دیپلماتیک پیدا نکند، دوباره به وضعیت چند هفته قبل برمی‌گردیم. آمریکا به صورت تاکتیکی از دیپلماسی برای جلوگیری از وضعیتی که می‌تواند به جنگ منجر شود، استفاده کرده است، اما نتوانسته وضعیت را در منطقه تغییر دهد. وضعیت چنان است که اگر آمریکا یک راهبرد دیپلماتیک پیدا نکند، دوباره به وضعیت چند هفته قبل برمی‌گردیم.
می‌توانیم بگوییم که چیزی تغییر نکرده و در عین حال تغییر بزرگی رخ داده است. این منطقه و خصوصاً کشورهای حوزه خلیج [فارس] اگرچه به شدت می‌خواهند بر توسعه اقتصادی، تجارت و رابطه با آمریکا و چین تمرکز کنند، متوجه شده‌اند که مسائل اقتصادی بر همه چیز احاطه ندارد و منطقه همچنان به لحاظ مشکلات ژئواستراتژیکی حل نشده، آسیب‌پذیر است. مثلاً بعد از هفت اکتبر اتفاقی که حوثی‌ها با مزاحمت در تجارت دریایی در دریای سرخ رقم زدند. در همین حال، حال‌ و هوای خیابان‌های این کشورهای عربی تغییر کرد. صحبت جمعیت‌های این کشورها از اقتصاد به سمت غزه رفت. حکومت‌ها به هر جهت مجبورند که مردم خود را همراه داشته باشند.
وضعیت ایران به موضوع، یک فوریت بیشتر هم داده است؛ چگونه می‌توان درباره توسعه اقتصادی و پروژه‌های عظیم فکر کرد وقتی موشک‌ها بالای سرشان پرواز می‌کنند و فرودگاه‌ها ممکن است تعطیل شوند. تمرکز روی عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان بوده، اما به دور از واقعیت است. با توجه به آن‌چه در غزه می‌گذرد یا فضا در خود اسرائیل، دولت اسرائیل نه‌تنها به پایان جنگ فکر نمی‌کند بلکه نمی‌تواند وجود کشور فلسطینی را بپذیرد. حالا فکر کنیم عربستان دست به عادی‌سازی روابط به اسرائیل می‌زند، مثل این است که فکر کنیم عربستان جمعیتی نداردکه در این ماه‌ها کشته‌شدن حدود ۴۰هزار فلسطینی و ۱۵هزار کودک را دیدند. خوب است که بایدن، عربستان و اسرائیل، ایده عادی‌سازی را روی میز داشته باشند و به راه‌حلی بیندیشند ‌که به بزرگ‌ترین موضوع (یک کشور فلسطینی) بپردازد. اما فکر نمی‌کنم این ممکن باشد. اگر قبل از هفت اکتبر به رسمیت شناخته شدن از سوی عربستان برای اسرائیل بسیار وسوسه‌برانگیز بود، اما امروز این کار مشکلات امنیتی اسرائیل را حل نمی‌کند.
به‌علاوه، اسرائیل در موقعیتی نیست که حداقلی را که عربستان می‌خواهد، بدهد؛ این‌که جنگ در غزه را پایان دهد، وارد رفح نشود و همچنین گام‌هایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطینی بردارد. عادی‌سازی نمی‌تواند نقطه آغازین اقدام آمریکا باشد. نقطه ‌آغاز باید پایان دادن به جنگ در غزه، به رسمیت شناختن کشور فلسطینی و رسیدگی به وضعیت میان حزب‌الله، ایران و اسرائیل باشد. 
در نگاه اسرائیل، عادی‌سازی، ایجاد یک اتحاد علیه ایران است فکر نمی‌کنم این چیزی باشد که عربستان بخواهد؛ این‌که تبدیل به خط‌مقدم تقابل با ایران شود. بله، آنها در مورد ایران نگرانی‌هایی دارند، اما تئوری عربستان این است که بهترین راه، ایجاد رابطه با ایران است. این چیزی است که در منطقه تغییر کرده است.
جهان عرب به این نتیجه رسیده که ضرورت دارد در یک فضای خاکستری باشد. همان‌طور که در عرصه جهانی هم می‌خواهد روابط خوبی با آمریکا داشته باشد، هم در پی تعمیق روابط با چین است. آنها می‌دانند که ایالات‌متحده نمی‌تواند آنها را در مقابل موشک‌های ایران محافظت کند.
ایالات‌متحده به نوعی می‌خواهد از آنها بهره بگیرد تا از اسرائیل در مقابل موشک‌های ایران حفاظت کند. اما آنها به این نتیجه رسیده‌اند که رابطه با ایران می‌تواند آنها را در مقابل موشک‌ها محافظت کند. دقیقاً بعد از حمله ایران به اسرائیل، از آمریکا خواست از خاک این کشور برای حمله به یمن و عراق که نیروهای تحت حمایت ایران در آن‌جا هستند، استفاده نکند. این کشورها نمی‌خواهند تبدیل به هدفی برای ایران شوند. آنها تمایل به رابطه با اسرائیل دارند، اما نمی‌خواهند این رابطه درباره ایران باشد؛ اما طرف مقابل بیش از هر چیز این موضوع را پیرامون مسئله ایران می‌بیند. امارات روابط با ایران را بهبود داده‌ و حتی رابطه اقتصادی را تا جایی که تحریم‌ها نقض نشود، گسترش می‌دهد. کشورهای منطقه فکر می‌کنند ایالات‌متحده در این هفت ماه همواره عقب‌تر از تحولات بوده و نتوانسته بر تصمیمات اسرائیل تأثیر داشته باشد.


بی‌بی‌سی: دولت و ارتش اسرائیل مسئولیت شکست را گردن هم می‌اندازند

شبکه دولتی انگلیس با اشاره به افزایش اختلافات میان نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد شکاف دولت نتانیاهو و ارتش عمیق‌تر ‌شود.
خبرنگار بی‌بی‌سی عربی، در گزارشی از بیت‌المقدس نوشت: یوآو گالانت وزیر دفاع اسرائیل سکوت خود را شکسته و انتقاد از سیاست‌های نخست‌وزیر و رهبر حزب حاکم لیکود را آغاز کرده است؛ حزبی که خود او هم عضوی از آن است. گالانت خواهان موضع‌گیری شفاف بنیامین نتانیاهو، درباره آینده جنگ در غزه شده و درخواست بحث و گفت‌وگو درباره جایگزین حماس در نوار غزه را مطرح کرده است. اما نتانیاهو می‌گوید قبل از حذف نظامی حماس در عملیات غزه، درباره این موضوع صحبت نمی‌کند.
گالانت نماینده دیدگاه تشکیلات نظامی و امنیتی اسرائیل است که ماه‌هاست تلاش می‌کند نگرانی خود را درباره این مسئله ابراز کند که اسرائیل ممکن است نتایج حاصل از دستاوردهای نظامی خود در میدان جنگ را به دلیل ملاحظات سیاسی داخلی از دست بدهد.
حدود دو ماه پیش هرتزل لوی، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، در پیامی روشن به کابینه جنگ، درباره خطر مطرح نشدن موضوع جایگزین سیاسی حماس در آینده نوار غزه هشدار داده بود. این پیام راه به جایی نبرد و نتانیاهو به صراحت اعلام کرد که قبل از حذف حماس هیچ بحثی درباره برنامه‌های بعد از جنگ برای غزه در کار نخواهد بود. در سوی مقابل، دیدگاه گالانت را می‌توان به این صورت خلاصه کرد که «بدون ایجاد یک جایگزین سیاسی، حذف حماس امکان‌پذیر نیست».
تحلیلگران اسرائیلی بر این باورند که این اظهارنظرها ممکن است پیامی خطاب به مردم اسرائیل درباره ناکامی در دستیابی به اهداف جنگ و مقدمه‌چینی برای توجیه افکار عمومی در رو‌به‌رو شدن با این سؤالات باشد: چه کسی مسئول نتایج جنگ است؟ این مسئولیت به گردن دولت می‌افتد یا ارتش؟
چرا تشکیلات نظامی اسرائیل نگران خلأ سیاسی در غزه است؟ گالانت می‌گوید ادامه یافتن سیاست‌های نتانیاهو درباره آینده غزه، موفقیت‌های نظامی به دست‌ آمده در میدان نبرد را به خطر می‌اندازد و نتیجه آن یا بقای نظامی حماس خواهد بود یا هرج و مرجی که ارتش را مجبور خواهد کرد که خود مسئولیت نظامی و اداری نوار غزه را به دست بگیرد.
امیر بار شالوم،‌ تحلیلگر نظامی رادیو ارتش اسرائیل، می‌گوید: اظهارات گالانت خطر باقی ماندن ارتش اسرائیل در نوار غزه را گوشزد می‌کند، وضعیتی که می‌تواند توانایی نیروهای ارتش در صورت وقوع یک رویارویی تمام عیار با حزب‌الله لبنان در جبهه شمالی اسرائیل را محدود کند. در گفت‌وگو با تعدادی از ناظران نظامی، این موضوع برای بی‌بی‌سی روشن شد که ایده پذیرش مسئولیت آینده نوار غزه از سوی ارتش، برای اقتصاد اسرائیل گران تمام می‌شود و ارتش مجبور خواهد شد هزاران نیرو را برای استقرار در نوار غزه به این منطقه اعزام کند. چنین کاری توانایی اسرائیل برای رویارویی در جبهه‌های مختلف در آینده را محدود خواهد کرد، و شمار تلفات نظامی را افزایش خواهد داد.
بعد از اظهارات وزیر دفاع اسرائیل، صدای راستگرایان افراطی بلند شد که از نتانیاهو می‌خواستند بلافاصله وزیر دفاع را برکنار کند. این اولین‌بار نیست که دو طرف به این صورت رو در روی هم قرار می‌گیرند. ست فرانتزمن، پژوهشگر سیاسی در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، معتقد است که اگر گالانت به هر شکلی مجبور به کناره‌گیری شود، بحران بسیار بزرگ‌تری در سطح بین‌المللی و منطقه‌ای برای اسرائیل ایجاد خواهد شد. کناره‌گیری گالانت و حتی استعفای اعضای کابینه جنگ از جمله گادی آیزنکوت و بنی گانتس، یک «بحران داخلی» در اسرائیل ایجاد خواهد کرد که می‌تواند توجه اسرائیل را از اقدام علیه دشمنانش منحرف کند.
سؤال اصلی: آیا اسرائیل در غزه به دنبال یک هدف است یا حضورش تنها تاکتیکی است؟ این سؤالی است که مدام مطرح می‌شود و پاسخ آن می‌تواند سرنوشت گام بعدی را در آینده تعیین کند. نبود یک استراتژی مشخص، ارتش را به این سمت خواهد برد که بیشتر در مناطقی فعال شود که حماس توانسته کنترل آنها را پس بگیرد و مجبور خواهد شد که دوباره این مناطق را برای یافتن و بیرون کردن حماس تفتیش کند تا زمانی که به آخرین نقطه ممکن در غزه برسد، و بعد از آن به دلیل نبود راهبرد مشخصی که بتواند جایگزین سیاسی حماس را در غزه تضمین کند، در عمل خود را مسئول امور این منطقه بیابد.
بعضی تحلیلگران معتقدند که اسرائیل اکنون با دو دولت مجزا اداره می‌شود. اولی دولت راستگرایان افراطی که نتانیاهو را تحت فشار گذاشته‌اند و او را تهدید می‌کنند که اگر به خواسته‌های آنها تن ندهد، دولت ائتلافی را ساقط می‌کنند. دولت دیگر که گالانت و وزرای دیگر در کابینه جنگ اسرائیل نماینده آن هستند، متمایل به دیدگاه‌های آمریکا است و تلاش می‌کند توازنی در تصمیم‌های دولت اسرائیل ایجاد کنند.
در هر صورت این سؤال همچنان در اسرائیل مطرح است: آیا کابینه جنگ و دولت ائتلافی اسرائيل، با وجود ناکامی در دستیابی به اهداف اعلام ‌شده پس از گذشت چندین‌ماه از شروع جنگ، منسجم و متحد باقی خواهند ماند؟

مرشایمر: اسرائیل بازنده بزرگ و ایران برنده است
جان مرشایمر، استاد برجسته روابط بین‌الملل با اشاره به تحولات غرب آسیا بعد از طوفان‌الاقصی و تقابل ایران با رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه می‌گوید که رژیم صهیونیستی بازنده بزرگ است.

جان مرشایمر، استاد مشهور روابط بین‌الملل در جلسه‌ای که در مرکز مطالعات مستقل (CIS) استرالیا درخصوص تحولات خاورمیانه (غرب آسیا) برگزار شد درباره وضعیت غزه و اینکه چرا رژیم صهیونیستی و آمریکا در تقابل با ایران در منطقه شکست خورده‌اند سخنرانی کرد.
مرشایمر در ابتدا با اشاره به تحولات منطقه بیان می‌کند که در تقابل ایران و رژیم صهیونیستی و همچنین تقابل ایران و آمریکا در منطقه، اسرائیل و ایالات متحده بازنده هستند.
وی گفت: «اسرائیل بازنده بزرگ است. اسرائیل امروز به صورت جدی در دردسر عمیق است و امید کمی به خروج از این شرایط دارد.»
مرشایمر همچنین در ادامه بیان می‌کند: «معتقدم که آمریکا هم بازنده است اما نه به اندازه‌‌ای که اسرائیل باخته و ایران برنده شده است.»
این استاد روابط بین‌الملل در بخشی از سخنرانی خود با اشاره به تقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا با ایران اظهار داشت: «تا یکم ‌آوریل (حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه) جنگ بین ایران و اسرائیل و ایران و آمریکا جنگ در سایه بود. این خیلی مهم است که بفهمیم ما جنگ را نمی‌خواستیم. ما نمی‌خواستیم ببینیم که ایران و اسرائیل به سمت جنگ رو‌ در رو پیش می‌روند. ایرانی‌ها هم تشدید تنش را نمی‌خواستند. تنها کسی که خواستار تشدید اوضاع بود، اسرائیل بود.»
وی در ادامه با بیان اینکه اسرائیل تمام تلاشش را برای ورود آمریکا به جنگ با ایران کرد، گفت: «آنچه که در اول ‌آوریل اتفاق افتاد این است که اسرائیل سفارت ایران در دمشق را هدف قرار داد... ایران نیز تاکید کرد که تلافی خواهد کرد. آمریکا از این اقدام اسرائیل عصبانی شد.»
مرشایمر با اشاره به عملیات وعده صادق و تلافی و پاسخ ایران و هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم صهیونیستی در 14‌آوریل و همچنین عدم پاسخ متناسب از سوی رژیم اسرائیل به ایران بیان کرد که در این‌جا رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین بازنده بود.
وی درخصوص دلایل خود برای بازنده دانستن رژیم صهیونیستی گفت: «اول، اسرائیلی‌ها در حالی که در 2005 باتلاق غزه را ترک کردند، مجدد در همان باتلاق گیر افتادند. هیچ راه خروجی ندارند و هیچ راه‌حلی هم برای این مشکل ندارند... آن‌ها غزه را غیرقابل زندگی کردند و فلسطینی‌ها حاضر به خروج نیستند... آن‌ها در یک دردسر عمیقی افتادند.»
این استاد روابط بین‌الملل افزود: «دوم، اسرائیلی‌ها معتقد بودند که بازدارندگی آن‌ها بستگی به تشدید تسلط دارد. به این معنی که وقتی کسی به من ضربه‌ای زد من شدیدتر از او ضربه خواهم زد... اما اکنون خیلی واضح است که اسرائیل تسلط بر تنش با حزب‌الله و ایران ندارد... آن‌ها نمی‌توانند درگیری با حزب‌الله را متوقف کنند.»
به گزارش تسنیم، وی در ادامه درخصوص سومین دلیل بازنده بودن رژیم صهیونیستی تصریح می‌کند که اکنون ایران و دیگر گروه‌ها از جمله حزب‌الله، حماس و حوثی‌ها (ارتش ملی یمن) قادر به توسعه توانایی خود برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی هستند.
مرشایمر ادامه داد: « یکی دیگر از مشکلات اسرائیل این است که اکنون به یک دولت منفور نسبت به گذشته در جهان تبدیل شده است.»

 

رسانه‌های صهیونیستی:
حزب‌الله لبنان می‌خواهد سامانه‌های رصد اسرائیل را کور کند

تحلیلگران صهیونیست با اشاره به حملات پی‌در‌پی حزب‌الله و هدف قرار دادن تجهیزات رصد و جاسوسی رژیم صهیونیستی اعلام کردند: «حزب‌الله به دنبال کور کردن سامانه رصد ارتش این رژیم در شمال سرزمین‌های اشغالی است.»

منابع صهیونیست به تحلیل چرایی افزایش حملات مقاومت اسلامی لبنان به مواضع و تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی پرداخته‌اند. حزب‌الله لبنان طی هفته‌های اخیر، لحظه‌ای صهیونیست‌ها را آرام نگذاشته و بعضا در شلیک موشک و پهپاد و حملات ترکیبی، رکورد شکسته است. همین امر باعث شده صهیونیست‌ها به این موضوع ورود کنند. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرده که ما شاهد اقدامات بسیار آزاردهنده از سوی حزب‌الله هستیم که هدف آن «کور کردن سامانه رصد ارتش اسرائیل در شمال» است و در این راستا حزب‌الله پایگاه یگان رصد هوائی میرون را آماج موشک‌های خود و با موشک‌های ضدزره و سلاح‌های نقطه‌زن، دوربین‌های ارتش را در مرز لبنان هدف قرار داده است. می‌توان گفت که ارتش اسرائیل در برخورد با پهپادهای حزب‌الله که خسارات سنگینی به بار آورده، با دشواری روبه‌رو است.
ضربات حزب‌الله دردناک است
از سوی دیگر، «طال باری» رئیس مرکز مطالعات چالش‌های امنیتی موسوم به علما رژیم صهیونیستی گفت: «آنچه ما طی روزهای گذشته شاهد بودیم، دردناک است. ما تحلیلگران شاهد تحرکی برای ممانعت حزب‌الله نیستیم. عملا حزب‌الله ابتکار عمل را در دست گرفته است. هنگامی که حزب‌الله ساکت است، اسرائیل نیز ساکت است. موضوع این نیست که درگیری گسترده چه زمانی رخ خواهد داد، بلکه موضوع این است که حزب‌الله چه زمانی به دنبال این رویارویی است.» وی افزود: «احساس می‌شود که طرحی وجود ندارد. حزب‌الله از تابستان ۲۰۲۲ به دنبال کشاندن اسرائیل به جنگ و سیر تحولات گواه آن است، از حمله مگیدو (در داخل سرزمین‌های اشغالی) تا برپایی چادر در مزارع شبعا و شلیک موشک در عید پسح گذشته و سپس شلیک موشک‌های ضدزره. نیروهای رضوان به همراه ۳۰هزار نیروی دیگر و نیروهای ذخیره رقمی بالغ بر ۱۰۰هزار نفر را به وجود می‌آورند که این آمار بسیار زیادی است.»
حزب‌الله زیرساخت‌ها را می‌زند
«امیر بوخبوط»، تحلیلگر رسانه صهیونیستی والا نیز گفت: «از زمان شروع جنگ حزب‌الله به دنبال وارد کردن ضربه کاری به اسرائیل بوده و به پهپادهای مسلح روی آورده است. استفاده از این پهپادها برنامه‌ریزی شده است. در ابتدا حزب‌الله تلاش کرد که شیوه‌های واکنش تل‌آویو و میزان دقت سامانه‌ها در تشخیص و رهگیری را بسنجد و پس از آن به دنبال درک زمان واکنش نیروی هوائی اسرائیل هنگام شلیک و فعال کردن پهپادها برآمد و سپس به مرحله پیشرفته‌تر با هدف قرار دادن سیستم‌های رصد و نظارت ارتش در مسافت نزدیک و دور روی آورد و یگان رصد در کوه میرون بخشی از نبرد حزب‌الله است.» وی افزود: «از آغاز جنگ (علیه نوار غزه) حزب‌الله صدها پهپاد به سمت اسرائیل روانه کرده که شمار زیادی از آنها زیرساخت‌ها را هدف قرار داده است. می‌توان گفت که حزب‌الله ضعف ارتش اسرائیل در دفاع را تشخیص داده است. حمله به تجهیزات رصد و هشدار تصادفی نیست، زیرا پس از آن زیرساخت‌های نظامی هدف قرار گرفته است. منابع امنیتی از گام دیگری سخن می‌گویند که هدف آن کور کردن نیروی هوائی اسرائیل در برابر تهدیداتی است که از لبنان و سوریه انجام می‌شود.»
چرا این روزها نتانیاهو کمتر خط و نشان می‌کشد؟
«عبدالباری عطوان»، تحلیلگر معروف فلسطینی و سردبیر روزنامه رای‌الیوم، در یادداشت جدید خود درباره تحولات مربوط به نبرد طوفان‌الاقصی و عملکرد جبهه‌های حامی غزه در این نبرد نوشت، بعد از شکست‌های پی‌در‌پی ارتش رژیم صهیونیستی در سه جبهه اصلی جنگ یعنی در غزه، الجلیل و دریای سرخ و دریای عرب در برابر گروه‌های مقاومت و ضربات دقیق و دردناکی که مقاومت به صهیونیست‌ها وارد کرده و نیز افزایش تلفات و خسارت‌های نظامیان و ژنرال‌های اسرائیلی، شاهد کمرنگ شدن اظهارنظرها و تهدیدات نتانیاهو در روزهای گذشته هستیم. در ادامه این مقاله به جبهه جنوب لبنان که روزبه‌روز شگفتی‌های بیشتری خلق می‌کند و غافلگیری‌های زیادی برای صهیونیست‌ها دارد اشاره شده و آمده است، در این‌جا باید به جبهه دوم نبرد با دشمن صهیونیستی که روزبه‌روز گرم‌تر می‌شود یعنی جبهه جنوب لبنان برویم؛ جایی که تحولات این جبهه موجب تشدید وضعیت رعب و وحشت در صفوف رهبری نظامی و سیاسی رژیم اشغالگر شده است. سرنگونی بالن جاسوسی بسیار پیشرفته ارتش رژیم صهیونیستی که تحرکات در لبنان، اردن، مصر، عراق و عمق اراضی اشغالی را رصد می‌کرد، توسط حزب‌الله و با پهپادهای انفجاری مجهز به موشک‌های دقیق یک ضربه نظامی مهلک به رژیم صهیونیستی به‌شمار می‌رود. همچنین باید عملیات‌های پهپادی حزب‌الله به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در «طبریا» برای اولین‌بار طی سال‌ها را هم به مجموعه ضرباتی که حزب‌الله به اشغالگران وارد کرده اضافه کنیم.
حملات مستمر حزب‌الله
مقاومت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت پایدار فلسطین و پشتیبانی از مقاومت جسور، مبارزان مقاومت صبح روز یکشنبه پایگاه الراهب را با توپخانه هدف قرار دادند. پایگاه الراهب از جمله پایگاه‌هایی است که سامانه‌های فنی و تجهیزات جاسوسی ارتش رژیم اسرائیل در آن قرار دارد. حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه الرمثا را با موشک هدف قرار داده است. حزب‌الله از اصابت دقیق موشک پرتاب‌شده به هدف در این حمله خبر داد. حزب‌الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که پس از رصد دقیق نیروهای دشمن اسرائیلی در پایگاه المالکیه و با ورود یک دستگاه جیپ نظامی از نوع هامر به آن، مجاهدان مقاومت اسلامی با موشک هدایت‌شونده آن را هدف قرار دادند و موشک پرتاب‌شده مستقیماً به آن اصابت کرد و منجر به منهدم شدن این خودرو و کشته و زخمی شدن سرنشینان آن شد. مقاومت اسلامی لبنان در ادامه اعلام کرد: «پس از تجمع سربازان دشمن برای بررسی تلفات، مجاهدین مقاومت آنها را هدف گلوله توپ قرار دادند.» شبکه المیادین در این‌باره گزارش داد که در پی نفوذ چند پهپاد، آژیرهای خطر به طور همزمان در مناطق برعام، یرؤون و آویویم به صدا درآمده است.
شبکه الجزیره نیز در این‌باره از اصابت موشک به ۲ پایگاه الرمثا و زبدین رژیم صهیونیستی در مزارع اشغالی شبعا خبر داد. همزمان با این حمله چند پهپاد برخاسته از خاک لبنان یک هدف نظامی را در منطقه عرب العرامشه را هدف قرار دادند. طبق این گزارش، یک پهپاد مسلح پس از اصابت به هدف مورد نظر در عرب العرامشه منفجر شد. طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی، چند موشک نیز از خاک لبنان به سمت مواضع رژیم اشغالگر در منطقه هاردوف در مزارع اشغالی شبعا پرتاب شد. از طرف دیگر نیز، ارتش رژیم صهیونیستی نیز همزمان با حملات حزب‌الله، حملات توپخانه‌ای را به منطقه راشیا در جنوب لبنان انجام داد.
حمله جدید مقاومت اسلامی عراق به ایلات
خبر دیگر از مقاومت عراق است. مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که بامداد روز یکشنبه یک هدف حیاتی در ایلات (ام‌الرشراش) را با هواپیماهای بدون سرنشین مورد اصابت قرار داد. به گزارش ایسنا، مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که مبارزان این گروه، بامداد یکشنبه با پهپاد هدفی حیاتی در ایلات در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند. مقاومت اسلامی عراق همچنین تاکید کرد: «به انهدام سنگرهای دشمن ادامه خواهیم داد.»

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۲/۳۱، ۰۶:۰۹:۰۹       بازدیدها: 51