کوثری: مجلس و دولت آینده باید برای رفع مشکلات کشور تعامل داشته باشند ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
کوثری: مجلس و دولت آینده باید
برای رفع مشکلات کشور تعامل داشته باشند
۱۴۰۳/۰۴/۱۸
اسماعیل کوثری در گفتوگو با مهر، با تاکید بر اهمیت تعامل میان دولت آینده و مجلس دوازدهم، اظهار کرد: قطعاً تعامل بین دولت و مجلس تحت لوای مقام معظم رهبری ایجاد میشود و جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد، اما بالاخره همان طور که همه دولتهای ما تاکنون یکسری نقطه نظر درباره مسائل مختلف کشور داشتهاند، دولت چهاردهم نیز از این قاعده مستثنی نیست و دیدگاههای خاص خودش را دارد.
وی در ادامه گفت: البته این موضوع درباره مجلس شورای اسلامی هم صدق میکند و قطعاً مجلس هم دیدگاه و نقطه نظرات خودش را درباره مسائل کشور دارد و این مسئله منافاتی با همکاری و تعامل دولت و مجلس ندارد و با وجود نظرات مختلف، میتوان تعامل کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و مجلس باید برای عزت مردم و رفع مشکلات کشور با یکدیگر تعامل و همکاری جدی داشته باشند و به دنبال ایجاد تنش و درگیری نباشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ممکن است یکسری اختلاف نظرها از جمله درباره روشها بین دولت و مجلس وجود داشته باشد که کاملاً طبیعی است، چرا که مهم این است که دولت و مجلس درباره سیاستهای کلان نظام و قانون اساسی با یکدیگر وحدت، تفاهم و یکدستی داشته باشند.
تفاوت روش دولت و مجلس امری طبیعی است
کوثری با اشاره به اینکه تفاوت روش دولت و مجلس امری طبیعی است و جای نگرانی نیست، گفت: نگاه مجلس شورای اسلامی این است که باید با همکاری با دولت مشکلات کشور را مرتفع کرد و لازمهاش آن است که مجلس و دولت چهاردهم در جهت تحقق سیاستهای کلان نظام و عزت و سربلندی ملت ایران حرکت کنند و با یکدیگر هم افزایی داشته باشند. وی افزود: اگر دولت چهاردهم به واقع در این مسیر حرکت کند که رئیسجمهور منتخب هم وعده آن را داده است، انشاءالله مجلس و دولت میتوانند با یکدیگر کارها را جلو ببرند که نتیجه این هماهنگی دولت و مجلس، عزت و سربلندی ملت ایران و کشورمان خواهد بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره نوع رویکرد دولت و مجلس در معرفی و سپس بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، گفت: انتخاب وزرا بسیار مهم است و این حق قانونی رئیسجمهور است که وزرای پیشنهادی خود را برای اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کند. کوثری توضیح داد: از طرف دیگر بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت حق نمایندگان مجلس است و آنان باید صلاحیت و سوابق وزرای پیشنهادی را مورد بررسی دقیق قرار دهند. باید افرادی برای سکانداری وزارتخانهها به مجلس معرفی شوند که صلاحیت لازم را داشته باشند. قاعدتاً اگر افرادی به مجلس پیشنهاد شوند که اعتقادی به پیاده کردن سیاستهای کلی نظام نداشته باشند، طبعاً مجلس حساسیت نشان میدهد. باید افرادی به مجلس معرفی شوند که دقیقاً به سیاستهای کلان نظام عمل کنند و در نهایت هم پاسخگوی مجلس باشند.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰٤/۱۹، ۰۶:۱۹:۲۲ بازدیدها: 62