پزشکیان در محاصره«زاویهدارها» و «محکومان امنیتی» ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
این هشدار را جدی بگیرید!
پزشکیان در محاصره«زاویهدارها» و «محکومان امنیتی»
۱۴۰۳/۰۴/۲۹
اخیرا بارها درباره حضور افراد نااهل در اطراف آقای پزشکیان هشدارهای متعددی دادهایم. در همین شرایط، احاطه رئیسجمهور منتخب توسط فتنهگران و افراد زاویهدار با انقلاب اسلامی ادامه دارد. برخی اعضای این حلقه محاصره، فاسد و از اوباش سیاسی شامل پادوهای آمریکا، انگلیس و اسرائیل در فتنه 88، حامیان تحریم انتخابات، مسببان و عاملان ناراضیتراشی و ناکارآمدی عمدی در دولت اشرافی روحانی، متهمان فساد اقتصادی، متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، شریک نزدیک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، متهمان پرونده فساد کرسنت، متهمان اجرای سند ضدفرهنگی و ضد اسلامی 2030 و... هستند، این افراد تباه میخواهند اعضای کابینه را معرفی کنند.
آقای پزشکیان، آیا تذکر رهبر حکیم انقلاب به نامزدهای انتخابات را که روز عید غدیر بیان کردند، از یاد بردهاند؟
رئیسجمهور منتخب دقت کنند که ایشان فرمودند؛
من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
۲- آن کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
۴- کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
۵ - اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود.
آقای پزشکیان! شما از رهبر انقلاب یاد میکنید و نسبت به اجرای سیاستهای کلی نظام که از سوی ایشان ابلاغ میشود تأکید دارید اما به بیانات و رهنمودهای آن رهبر عظیمالشأن توجه کافی ندارید، در حالی که شایسته است معرکه نااهلان و منحرفان را به هم بزنید و از افراد سالم و متخصص استفاده کنید.
ارتباط پزشکیان با افکار عمومی پس از انتخابات، از سوی برخی مشاوران مانند ظریف و آذری جهرمی و ربیعی و صالحی امیری قطع شد و تنها تصاویری از خرید او همراه خانواده، شرکت در هیئتهای مختلف مذهبی و برخی دیدارهای اشخاص و مقامات برای تبریک گفتن منتشر میشود. امثال ظریف جای رئیسجمهور منتخب با مردم صحبت میکنند، این در حالی است که رئیسجمهور میبایست ارتباط و تعامل مستقیم با مردم داشته باشد. روز اول پس از اعلام ریاست جمهوری پزشکیان اعلام شد که وی نشست خبری داشته باشد اما این برنامه لغو شد.
در همین وضعیت، دو هفته بعد از انتخاب آقای پزشکیان، آمریکا و تروئیکای اروپایی حاضر نشدهاند به وی تبریک بگویند و بر روند شرارت و عهدشکنی خود اصرار دارند. رسانههای غرب میگویند ایران باید از درون تغییر کند و اصلاحطلبان متولی چنین کاری هستند. تغییر از درون، اسم رمز برنامه ناتوانسازی ایران قدرتمند است. حضور افرادی همچون ظریف که حتی متن برجام را هم درست نخوانده بود و به آمریکا خوشبین بود، طلبکاری و گستاخی طرف غربی را افزایش خواهد داد.
بیصداقتی افراطیون مدعی اصلاحات با نیروهای سیاسی
موضوع دیگر این است که این افراد دچار چندگانگی در معیارها هستند و در نسبت با نیروهای سیاسی دچار بیصداقتیاند. وقتی منفعتشان اقتضا کند، از نردبان آنها بالا میروند و در شرایط دیگر آنها را مورد اهانت قرار میدهند. از هاشمی رفسنجانی و خاتمی و منتظری و عارف بگیرید، تا بهزاد نبوی و ناطق نوری و لاریجانی و حسن روحانی. از قدیس اصلاحات و شیخ اعتدال و شیخ دیپلمات توصیف کردن، تا اردک فلج و
شاه سلطان حسین بیعرضه و متهم اول قتلهای زنجیرهای و دیکتاتور، و رحم اجارهای خواندن! که پیش از این به تفصیل در گزارشهای کیهان تشریح کردهایم.
از این جهت، دور از واقعیت است که این هرزههای سیاسی با پزشکیان رفتاری از روی صدق داشته باشند.
این منافقین، حیات خود را از دوقطبیسازی جامعه دارند و با استفاده از موقعیت خود در اطراف پزشکیان درصدد قلع و قمع نیروهای انقلاب هستند که هویت زشت و ضد منافع ملت و کشور آنها را برملا کردهاند. یک روز میگویند باید شهردار تهران برکنار شود، روز دیگر سراغ جلیلی میروند و نسخه کنار گذاشتن او از شورای عالی امنیت ملی را میپیچند و... همین طور رئیس و معاون صدا و سیما، و مدیرمسئول کیهان و فلان اعضای مجلس خبرگان و ائمه جمعه برخی شهرها و...! این اقلیت فریبکار و بیصداقت (حداکثر هزار نفری)، طوری هم وانمود میکنند که انگار هشتاد و پنج میلیون ایرانی به آنان وکالت دادهاند! این در حالی است که اگر بنابر کاربست ادبیات همیشگی خود آنها بود، باید از تعبیر رئیسجمهور حداقلی برای آقای پزشکیان استفاده میشد که پایینترین رای را در میان همه رؤسای جمهور منتخب (۲۵ درصد رای کل واجدان حق رای) کسب کرده است.
اعضای شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم
در همین شرایط، محمدجواد ظریف فهرست اسامی اعضای «شورای راهبری انتخاب اعضا کابینه دولت چهاردهم» را به شرح ذیل اعلام کرده است؛
محمد جواد آذری جهرمی، نورالدین آهی، رحمتالله بیگدلی، علی تاجرنیا، احمد ترکنژاد، سمیه توحیدلو، محمدرضا جلاییپور، محسن حاجی میرزایی، الیاس حضرتی، هادی خانیکی، علی ربیعی، محسن رنانی، محمد رهبری، فیاض زاهد، علی شکوریراد، ابراهیم شیخ، سید رضا صالحی امیری، محمد صدوقی، علی طیبنیا، محمد جواد ظریف، امین عارفنیا، علی عبدالعلیزاده، حسین عبده تبریزی، عباس عبدی، رئوف قادری، محمد قائمپناه، محمد کبیری، حسین مرعشی، شهیندخت مولاوردی، مصطفی مولوی، فاطمه مهاجرانی. در میان این افراد همانطور که در صدر گزارش اشاره شد، افرادی هستند با سوابق مجرمانه و خیانتآلود.
همسویی با آمریکا، انگلیس و اسرائیل در ضدیت با تشیع
محمدجواد ظریف چهارشنبه شب در سمت رئیس شورای راهبردی دولت چهاردهم! و متأسفانه به نمایندگی از پزشکیان، در شبکه خبر حاضر شده و از روند انتخاب کابینه گزارش داده است. ظریف درباره ملاکهای نامزدهای حضور در کابینه، شیعه بودن را آن هم در جمهوری اسلامی ایران امتیاز منفی به حساب آورده و همسو با آمریکا، انگلیس و اسرائیل در ضدیت با تشیع، گفته؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»!
آقای پزشکیان، جملات سخیف ظریف با حضور جنابعالی در مجالس عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام چه نسبتی دارد؟!
به نظر میرسد در مقابل این جریان ضد دین و مقدسات باید با قوت بیش از پیش ایستاد، در غیر این صورت منافقان و معاندان متظاهر به اصلاحطلبی فرهنگ اسلام را نابود خواهند کرد. آقای پزشکیان، این جملات سخیف با حضور جنابعالی در مجالس عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام چه نسبتی دارد؟ انتظار است رئیسجمهور منتخب این اهانت به ساحت تشیع؛ مذهب رسمی کشور و به آستان ملت عزیز و متدین ایران از سوی ظریف را فورا اصلاح کنند.
التماس ظریف
در شورای روابط خارجی آمریکا
ظریف که به عنوان رئیس شورای راهبردی دولت چهاردهم فعالیت میکند، التماس حزب و طیف سیاسی متبوع خود برای انتخابات مجلس دهم را نزد شورای روابط خارجی آمریکا برده بود! وی ادعا میکرد که سیاست خارجی حوزه درگیری منافع جناحی نیست اما چندین بار سیاست خارجی را به حوزه درگیری منافع جناحی بدل کرد. ظریف شهریور 93 در شورای روابط خارجی آمریکا و در پاسخ هاله اسفندیاری، فعال براندازی نرم در اظهارنظری تأملبرانگیز گفت: «ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاشهای ما برای تعامل، این تلاشها بینتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی (مجلس دهم) برگزار میشود، به این عملکرد ما پاسخ دهند. وقتی قبلاً در سالهای۲۰۰۴ و ۲۰۰۵، توافقهایی کردیم و تلاشهای ما برای عملکرد شفاف، از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیسجمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد(!) حالا بار دیگر من زنده شدهام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که میخواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند.»
حمایت آمریکا از مدعیان اصلاحات در انتخابات
مرداد 94 حدود یکسال پس از این اظهارات سخیف، جان کری، وزیر خارجه اسبق آمریکا در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «دوستان! اگر به توافق پشت کنیم، یک پیام بزرگ به افراطیها در ایران میفرستیم. چه کسی میداند در این صورت انتخابات (مجلس) چه میشود اما روحانی و ظریف که خود را در مذاکره با غرب به خطر انداختند، به نظرم به دردسر جدی میافتند.»
مرداد 95 حدود دو سال پس از این پالس غلط نیز جان برنان، رئیس پیشین سازمان سیا گفت: «توافق هستهای رئیسجمهور روحانی را که از دید ما بین عناصر فعال در ایران بسیار میانهروتر به شمار میآید، تقویت کرد. او باید دستاوردهای بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند، به این دلیل که در حکومت ایران بین تندروها و میانهروها رقابت وجود دارد... نگرانی من این است که خب بسیاری از ایرانیها انتظار داشتند با آزاد شدن داراییهای این کشور، پول به زندگی آنها سرازیر شود.»
فروردین 96 سنای آمریکا، یک ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری بررسی تحریمهای جدید را به تعویق انداخت. کورکر رئیسکمیته روابط خارجی گفت: «پیشنویس تحریم جدید، قبل از انتخابات ایران رسما وارد چرخه قانونگذاری نخواهد شد. علت، نگرانی اروپا از تأثیر تشدید تحریمها بر سرنوشت میانهروها در انتخابات است». او نگفت طیف مذکور چنان محترم هستند که به خاطر آنها، مردم ایران را تحریم نمیکنیم. بلکه تصریح کرد تحریمها را به خاطر به خطر افتادن طیف مذکور، به بعد از انتخابات موکول میکنیم.
و لازم به ذکر است، افتخار کیهان آن است که در زمانی که همه برای برجام کف و سوت میزدند، دست چدنی دشمن را دید و ماهیت و عاقبت برجام را گفت.
پرسش از صداوسیما
از صداوسیما باید پرسید، چرا چنین شخصی که منافع این ملت را به همراه دیگر بانیان خسارت محض برجام، بازیچه قرار داده بود و چندی پیش با رگبار دروغ و تحریف در برنامه تبلیغاتی پزشکیان در تلویزیون، امنیت روانی جامعه را هدف قرار داد، به صداوسیما دعوت میکنند و به او فضای فتنهانگیزی و فعال کردن اختلافات مذهبی و اهانت به مردم و مذهبشان را میدهند؟
رد اظهارات ظریف درباره شل کردن پیچ تحریمها
ظریف در آن برنامه تلویزیونی مدعی شده بود اگر صادرات نفت ایران در دولت رئیسی افزایش یافت به خاطر شل کردن پیچ تحریمها توسط دولت بایدن بود! برخلاف ادعای ظریف، راب مالی مسئول وقت میز ایران در وزارت خارجه آمریکا بهمن ۱۴۰۱ با تاکید بر این که دولت بایدن، هیچوقت پیچ فروش نفت را شل نکرده، درباره افزایش فروش نفت ایران به بلومبرگ گفته بود: «ما هیچ کدام از تحریمهای خودمان علیه ایران را کاهش ندادیم؛ به ویژه در مورد فروش نفت. حتی کشورها را از خرید نفت ایران منصرف میکنیم.»
دولت بایدن همچنین اخیرا در ادامه شل کردن پیچ تحریمها(!) سه شرکت و ۱۱ کشتی دیگر، مرتبط با ایران را تحریم کرد. دولت بایدن چند صد تحریم دیگر بر1700 تحریم دوران اوباما و ترامپ افزوده است. یادآور میشود، صادرات نفت ایران در دولت شهید رئیسی در مقایسه با دولت قبل دستکم دو و نیم برابر شده و صدای سناتورهای آمریکایی را درآورده است. با این وجود بلینکن وزیرخارجه آمریکا در واکنش گفته بود ما بیش از 600 تحریم جدید علیه ایران اعمال کردیم اما آنها در دور زدن تحریمها بسیار مصمم و جدی هستند.
جان کری: ظریف تماس گرفت و گفت کشتی کمکهای انساندوستانه به یمن نخواهد رسید
اکنون به این واقعه توجه کنید! صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) طی بیانیهای اعلام کرده بود که هر ده دقیقه یک کودک یمنی در اثر سوءتغذیه جان خود را از دست میدهد. این سازمان همچنین آن زمان اعلام کرد حدود 2 میلیون و 200 هزار کودک یمنی نیز از سوءتغذیه شدید رنج میبرند و به کمک فوری نیاز دارند. اردیبهشت 1394 جمعیت هلال احمر ایران تصمیم گرفت تا کشتی «ایران شاهد» را با نام کشتی «نجات» حامل 2500 تن کمکهای ضروری و امدادی شامل700 تن آرد، 1200 تن برنج، 400 تن کنسرو، 50 تن دارو و اقلام پزشکی، 50 تن آب معدنی و 1000 سری ظروف آشپزخانه برای یاری مردم جنگزده یمن به بندر حدیده در این کشور اعزام کند اما این کشتی به بندر حدیده نرسید.
24 جولای 2015 (2 مرداد 1394) جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا درباره اینکه چرا این کشتی به مقصدش نرسید در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «چند ماه پیش، وقتی محمولهای از ایران به سمت یمن راهی شد، فورا با همتایم [ظریف] تماس تلفنی برقرار کرده و بهطور کاملا شفاف گفتم این میتواند یک رویارویی بزرگ باشد که ما آن را تحمل نخواهیم کرد. او بعد از مدت کوتاهی با من تماس گرفت و گفت: «آنها به مقصد نخواهند رسید، قرار نیست باری را تخلیه کنند، قصد ندارند از آبهای بینالمللی خارج شوند.» سپس آنها به کشورشان بازگشتند.» اظهاراتی که هیچگاه از سوی ظریف تکذیب نشد.
رسیدن به هر نوع توافقی، بهتر از عدم توافق است!
ظریف در اوج مذاکرات و دقیقا زمانیکه باید با دست بالا از طرف مقابل امتیازگیری کرد، گفت، رسیدن به هر نوع توافقی، بهتر از عدم توافق است! وی جمهوری اسلامی ایران را با رژیم کودککش آلسعود در یک کفه ترازو قرار داده و در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود؛ «ما (ایران و آلسعود) برای مستثنا کردن یکدیگر و تبدیل شدن به قدرتمندترین در منطقه، منطقه را نابود کردهایم» (!) ظریف گفته بود؛ «خبر خوب این بود که دوست من عادل الجبیر (وزیر خارجه رژیم آلسعود) با حضور ایران، به مذاکرات وین بیاید...۵۰۰ زائر ما در مراسم حج کشته شدند اما ما روابط خود را قطع نکردیم حتی روابط خود با عربستان را کاهش هم ندادیم» (!) وی علاوهبر اینها، آذر 92 در اظهارنظری حقارتآمیز گفت: «آیا فکر کردید آمریکا که میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد از سیستم دفاعی ما میترسد؟» (!)
ظریف گفت؛ ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم
او وزیری ناموفق و خسارتآور بوده است و به گفته خودش، برجام را درست نخوانده بوده. آنجا که متن برجام را در مجلس به او نشان دادند و گفتند در این قراردادی که امضا کردهاید، در موارد متعددی نوشته شده است Suspend این کلمه به معنای تعلیق است نه لغو، گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!»
اخیرا طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی سر کلاس درس در دانشگاه تهران درباره او گفته بود: «ایشان فردا رئیسجمهور بشود، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیفترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم. قویترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قویترین کارشناس، ضعیفترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای! ایشان اصلا آدم اجرائی نیست. قائممقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود.»
مطلب دیگر اینکه، ظریف به عنوان یکی از معماران برجام و اعتماد کنندگان به آمریکا گفته بود؛ «تعامل با غرب اعتبارش را در ایران از دست داده است. مردم دیگر به تعامل با جامعه جهانی توجهی ندارند. بنابراین، تعامل اعتبارش را از دست داده و به تبع آن، من نیز در حال از دست دادن اعتبارم هستم.»
وی که در برجام با دادن امتیازات نقد و گرفتن وعدههای نسیه و عدم رعایت قواعد نگارش توافق، به همراه دیگر بانیان آن، خسارات جدی به کشور وارد کردند، در نشست وزیران خارجه 1+5 و ایران گفته بود: «بیست ماه پس از انعقاد برجام، نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم.» ظریف در سفر به آلمان با مشکل عدم ارائه بنزین به هواپیمایش مواجه شد و دولت آمریکا پس از انعقاد برجام نامزد ویژه روحانی برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل را دیپورت کرد و به وی ویزا نداد.
وزیر امور خارجه دولت روحانی تصریح کرده بود که توافق با آمريکا بهاندازه جوهر روي کاغذ هم ارزش ندارد.
همچنین لازم به ذکر است، جان كري وزير خارجه اسبق آمريكا، مهر 96 در يادداشتي در روزنامه واشنگتن پست نوشته بود: «ايران در توافق هستهاي (برجام) پيشاپيش همه امتيازاتش را پرداخت كرد.» كري در ادامه اين يادداشت نوشت: «آژانس تاييد كرد كه ايران 97 درصد از ذخاير اورانيوم خود را نابود، قلب رآكتور اراك را تخريب و غنيسازي اورانيوم در سايت فردو را متوقف كرده است و بيش از 13000 سانتريفيوژ را برچيده و برنامهاش را در معرض نظارت شديد قرار داده است.» اوباما نیز دی 95 در نطق خداحافظی خود در شیکاگو با افتخار اعلام کرد که برنامه هستهای ایران را بدون شلیک حتی یک گلوله متوقف کرده است.
پیش از دولت روحانی و بدون برجام، در روز 1/5 میلیون بشکه نفت میفروختیم اما با برجام به زیر 300 هزار بشکه رسید. اوباما و جان کری پس از برجام بارها اعتراف کردند که اگر توافق هستهای به دست نیامده بود، تحریمها در حال فروپاشی بود. دستاورد برجام «تقریبا هیچ» به گفته سیف و «نزدیک صفر» به گفته عراقچی بوده است. افراطیون مدعی اصلاحات به پرورشدهنده داعش دل بسته بودند و به جای بدگمانی به اوباما و جان کری، صاحبنظران هشداردهنده را مورد توهین قرار میدادند. همان دورهای است که شهید سلیمانی به واسطه شهید امیرعبداللهیان به ظریف توجه و هشدار میدهد، مبنی بر این که آمریکای مورد اعتماد شما، در حال تجهیز و تسلیح داعش در شمال عراق است.
جای محکومان امنیتی و عاملان فتنه، فساد و خسارت روی صندلیهای دادگاه است نه شورای انتخاب کابینه
اینها را آوردیم تا بخشی از خسارتها و اقدامات ضدامنیت ملی و ضدمنافع ملی ظریف و دیگر اطرافیان پزشکیان یادآوری شود. تا ثانیههای صداوسیما به افراد فاقد صلاحیت و عاملان پسرفت و پمپاژگر ناامیدی و تحریف تعلق نگیرد. تا یادآور شویم جای محکومان امنیتی، همکاران آمریکا و عاملان فتنه، فساد و خسارت روی صندلیهای دادگاه است نه در کارگروهها و شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت. تا رئیسجمهور منتخب، تذکر رهبر معظم انقلاب به نامزدهای ریاست جمهوری در روز عید غدیر را فراموش نکند. مأموریت محکومان امنیتی براندازی است. آنها مورد لطف مقامات آمریکا و اسرائیل قرار گرفتهاند و خباثتهایی را که با فتنهانگیزی و قدارهکشی نتوانستند علیه نظام اسلامی انجام دهند، امروز در پوشش مدنی و مصونیت قانونی دنبال میکنند. این هشدار باید جدی گرفته شود. بار دیگر رئیسجمهور منتخب را به خطر وجود این آفات و تباهیها در اطرافش توجه میدهیم و انتظار پیگیری و اقدام فوری و لازم را داریم.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰٤/۳۰، ۱۵:۱۰:۱۳ بازدیدها: 65