به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,544
بازدید دیروز: 5,371
بازدید هفته: 27,830
بازدید ماه: 42,453
بازدید کل: 24,742,599
افراد آنلاین: 52
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۱۱ آبان ۱٤۰۳
Friday , 1 November 2024
الجمعة ، ۲۹ ربيع الآخر ۱٤٤۶
آبان 1403
جپچسدیش
4321
111098765
18171615141312
25242322212019
3029282726
آخرین اخبار
خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۳/۰۵/۰۵

خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... 

 ۱۴۰۳/۰۵/۰۵

کاخ سفید: در ۶ ماه آینده بر رفتارهای ایران تمرکز داریم

جان کربی سخنگو و هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه بایدن در ۶ ماه آینده از دولت خود چه سیاستی در مقابل ایران اتخاذ خواهد کرد؟ گفت: در ۶ ماه آینده دولت بایدن با همکاری با کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور بر رفتار ایران تمرکز خواهیم داشت و به پاسخگو کردن آن ادامه خواهیم داد.
وی در ادامه با تکرار ادعاهای واشنگتن علیه ایران تصریح کرد: به این معنی که ایران را به خاطر تمام رفتارهای بی‌ثبات‌کننده آن، از جمله حمایت‌های آن از حزب‌الله لبنان، حماس حمایت از حوثی‌ها (انصارالله یمن) برای ادامه حمله به کشتی‌ها در دریاها و همچنین حملات مستقیم ایران به این کشتی‌ها و از سوی دیگر ادامه حمایت از روسیه در جنگ علیه اوکراین ‌پاسخگو خواهیم کرد.
به گزارش ایرنا، کربی خاطر نشان کرد: دولت بایدن در سه سال و نیم گذشته بیش از ۶۰۰ تحریم علیه ایران وضع کرده و به این تمرکز ادامه خواهد داد. این سخنگوی دولت بایدن در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل روز چهارشنبه معترضان به خود در آمریکا را احمق‌های حامی ایران توصیف کرد، نظر دولت آمریکا در مورد این امر چیست؟ افزود: «ما از چنین عباراتی استفاده نمی‌کنیم.» او گفت: ما می‌دانیم که ایران در مواردی سعی کرده دخالت و تفرقه ایجاد کند و از برخی معترضان حمایت کرده است اما گفتن اینکه همه توسط ایران تامین مالی شده‌اند، «جای تاسف است» و انعکاس درستی از واقعیت اعتراضات نیست. 
کربی ادامه داد: اینکه همه اعتراض‌ها را به ایران نسبت بدهیم، درست نیست. اکثر اعتراضات به صورت خودجوش هستند و نشان‌دهنده نگرانی واقعی مردم هستند که این نشان‌دهنده یک دموکراسی واقعی است. به گزارش ایرنا، همزمان با سخنرانی‌های بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، هزاران معترض در واشنگتن دی‌سی به خیابان‌های نزدیک ساختمان کنگره آمریکا آمدند تا به حضور نتانیاهو اعتراض کنند. پلیس کنگره آمریکا پیش از سخنرانی نتانیاهو گزارش داد که برخی اعترض‌ها در نزدیکی کنگره و چند ساختمان به خشونت کشیده و پلیس از اسپری فلفل استفاده کرده است.
 شبکه خبری سی‌ ان ان نیز آمریکا گزارش داد همزمان با سخنرانی نتانیاهو در کنگره‌، پلیس کنگره  ۵ معترض را دستگیر کرد.
 
 
رویترز: صادرات نفت ایران به چین افزایش یافته، آن هم با قیمتی بالاتر 
«از اواخر سال گذشته میلادی، نفت خام ایران به شهر بندری و پالایشگاهی دالیان در شمال شرقی چین سرازیر شده، روندی که به حفظ سطح بالای خرید نفت از ایران کمک قابل توجهی کرده است».
این خبر را خبرگزاری رویترز در گزارشی بر مبنای ارزیابی شرکت‌های ردیابی نفتکش‌ها و منابع تجاری عنوان کرد. در گزارش رویترز آمده است: تغییر مقصد نفت ایران در مقطعی صورت می‌گیرد که بحران ناشی از افزایش قیمت نفت و پایین آمدن حاشیه سود شرکت‌های کوچک، تقاضا برای نفت خام ایران را از سوی خریداران کوچک در مرکز پالایشی مستقل استان شاندونگ را کاهش داده بود. آنها از سال ۲۰۱۹ میلادی خریداران اصلی ایران در چین هستند.
ایران در زمستان سال گذشته ارسال محموله‌های نفتی به چین را متوقف کرد. تهران با این کار به دنبال چانه‌زنی و دریافت قیمتی بالاتر برای نفت خام صادراتی خود به چین بوده است.
نفت ایران، از جمله، مشمول تحریم‌های ایالات متحده آمریکا است که در سال ۲۰۱۸ با تصمیم دونالد ترامپ به خروج از برجام دوباره اجرائی شدند. اما چین خرید نفت ایران را متوقف نکرد و در حالی که شرکت‌های بزرگ دولتی نسبت به تحریم‌ها محتاط بودند، پالایشگاه‌های کوچک مستقل جای خالی آنها را پر کردند.
پیشتر، مؤسسه مالی استاندارد چارترد در گزارشی اعلام کرد که آب‌های مالزی تبدیل به مسیری برای انتقال کشتی به کشتی نفت ایران و عاملی برای افزایش صادرات نفت ایران شده است. واردات نفت خام ایران توسط چین از طریق مالزی در ماه ژوئن به یک میلیون و ۴۵۶ بشکه در روز رسیده است.
اخیراً وزیر نفت ایران گفت که صادرات نفت ایران به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است و در مقایسه با روزهای پایانی دولت روحانی، یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه افزایش داشته است. هر ۱۰۰ هزار بشکه افزایش نفت در روز سالانه بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار عایدی برای کشور دارد.
به گزارش وورتکسا (Vortexa)، یک شرکت مشاوره که حرکت نفتکش‌ها را ردیابی می‌کند، ۲۳ محموله یا در مجموع ۴۵ میلیون بشکه نفت ایران بین اکتبر ۲۰۲۳ تا ژوئن ۲۰۲۴ در بندر دالیان و جزیره چانگ‌شینگ چین تخلیه شده است. وورتکسا، نسل جدیدی از شرکت‌هایی است که با استفاده از هوش مصنوعی و تمامی داده‌های در اختیار خود، بر بازارهای جهانی انرژی نظارت می‌کند.
همچنین گزارش شرکت دیگری به نام کپلر(Kpler)، حاکی است که چین در همین مدت ۳۴ میلیون بشکه نفت به دالیان وارد کرده است. این ارقام معادل ۱۲۴ هزار تا ۱۶۴ هزار بشکه در روز است که تقریباً ۱۳ درصد از کل واردات نفت چین از ایران در نیمه اول سال جاری میلادی است.
وزارت خارجه چین درباره واردات نفت به دالیان، به خبرگزاری رویترز گفت که چین و ایران همیشه تجارت عادی و قانونی را تحت چارچوب حقوقی بین‌المللی حفظ کرده‌اند. چین می‌گوید با تحریم‌های یکجانبه مخالف است. با این حال، به گزارش رویترز، ردیاب‌ها و دلالان نفتکش‌ها می‌گویند که تاجران، نفت ایران با مقصد چین را به‌عنوان نفتی با مبداء از جاهای دیگر مانند مالزی، عمان یا امارات متحده عربی تغییر نام 
می‌دهند.
این نقل و انتقالات نیز شامل یک «ناوگان پنهان» متشکل از گروهی از نفتکش‌های قدیمی است که به ندرت یک بیمه‌گر قابل شناسایی دارند. 
گمرک چین به طور رسمی از ژوئن ۲۰۲۲ هیچ‌گونه واردات نفت از ایران را گزارش نکرده است.
در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، تولید نفت ایران از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز در اوایل سال ۲۰۱۸ به کمتر از ۲ میلیون بشکه در روز در اواخر سال ۲۰۲۰ کاهش یافت.


مؤسسه استاندارد چارتر : صادرات یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه‌ای نفت ایران به چین
تحلیلگران مؤسسه استاندارد چارتر در گزارشی صادرات نفت ایران به چین در ماه ژوئن (خرداد) سال جاری میلادی را در حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه در روز محاسبه کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از اویل پرایس، تحلیلگران مؤسسه استاندارد چارتر با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران مدعی شده‌اند، آب‌های مالزی تبدیل به مسیری برای انتقال کشتی به کشتی نفت ایران شده است.
طبق ادعای این موسسه، واردات نفت خام ایران توسط چین از مالزی در ماه ژوئن به یک میلیون و 456 هزار بشکه در روز رسیده است. یعنی دومین رکورد بزرگ ماهانه ایران. متخصصین کالا عقیده دارند تولید نفت خام مالزی حدود 350 هزار بشکه در روز است در حالی که صادرات این کشور معمولاً به طور متوسط به 200 هزار بشکه در روز می‌رسد. به علاوه، بیشتر نفتی که چین از مالزی وارد می‌کند، تولید این کشور نیست.
برخی منابع رسانه‌ای ادعا می‌کنند این نقل و انتقال‌ها از طریق ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی صورت می‌گیرد که بیمه‌کننده مشخصی ندارند. این نفتکش‌های قدیمی فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند.



 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۵/۰۶، ۰۶:۲۳:۱٤       بازدیدها: 47