حجتالاسلام صدیقی خطیب جمعه تهران: قوای سهگانه کمیته مشترک برای رصد مشکلات کشور تشکیل دهند ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
حجتالاسلام صدیقی خطیب جمعه تهران:
قوای سهگانه کمیته مشترک برای رصد مشکلات کشور تشکیل دهند
۱۴۰۳/۰۵/۰۵
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اهمیت همکاری بین قوا، گفت: جزیرهای عمل کردن موجب اختلال نظام میشود، قوای سهگانه کمیته مشترک برای رصد مشکلات کشور تشکیل دهند.
حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: هرکس تقوا دارد، در پناه خداوند است. تقوا پشتوانه خوبی است و چراغ راهنما و اکسیر اعظم است. در این پایگاه نور انشاءالله تصمیم بگیریم اهل مراقبه باشیم و همه کارها در مسیر رضای خدا باشد.
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: حضرت آقا در دیدار با نمایندگان ملت مجلس شورای اسلامی نکاتی را مطرح فرمودند که اینها راهبرد و نسخه است و باید رعایت شود.
وی افزود: من با قاطعیت عرض میکنم آنچه حضرت آقا میفرمایند، مبنای فقهی و عقلی دارد و حاصل تجارب بسیار طولانی با هوش سرشاری است که خداوند به ایشان داده است.
به گزارش مهر، حجتالاسلام و المسلمین صدیقی گفت: نکته اول این است که مجلس همیشه سؤالکننده نیست، بلکه پاسخگو نیز است. خداوند بر ما ناظر است و کرسی نمایندگی کرسی شخصی نیست و مربوط به ۸۰میلیون جمعیت است. هر نماینده صرفاً نماینده شهر خودش نیست، بلکه نماینده خانواده شهدا، جانبازان و نماینده همه است لذا هر کاری میکند باید در پیشگاه خداوند و وجدان خودش پاسخگو باشد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نکته دوم همکاری بین قوا است، بیان کرد: جزیرهای عمل کردن موجب اختلال نظام میشود، قوای سه گانه کمیته مشترک برای رصد مشکلات کشور تشکیل دهند.
وی خاطرنشان کرد: حضرت آقا به مجلس درخصوص معرفی کابینه توصیههایی داشتند که مجلس انقلابی باید این توصیهها را جدی بگیرد.
حجتالاسلام و المسلمین صدیقی با بیان اینکه رئیسجمهور باید کسی را به عنوان وزیر معرفی کند که آن فرد امین باشد، گفت: نکته دیگر اینکه باید وزرا و اعضای کابینه از بن دندان به نظام اعتقاد داشته باشند، نه اینکه نفاق داشته باشند و بگویند قبول دارم اما موضعگیریهایشان مخالف ولایت اصول و انقلاب باشد. از بن دندان باید به ولایت فقیه هم معتقد باشد، چرا که از لحاظ قانونی ایشان راهبر مجموعه سیاستهای کلی است و به عنوان حاکم اسلامی به جای امام زمان(عج) است و شرعاً اطاعتش واجب است و مخالفتش خلاف ائمه اطهار(ع) و امام زمان(عج) است.
امام جمعه موقت تهران گفت: مسئله تنفیذ ریاست جمهوری هم در قانون اساسی است و هم مبنای فقهی در اسلام ناب محمدی دارد و هم تنفیذ آرای ملت از جانب رهبر فرزانه و الهی ما برای مردم همیشه مورد احترام بوده است. طی مراسم رسمی نایب امام زمان، این آرا را تنفیذ میکنند و به رأی شما قداست میدهند.
وی افزود: رئیسجمهور جمهوریت و مقبولیتش با رأی مردم است اما مشروعیتش به این است که نایب امام زمان او را منصوب میکند و این چه افتخاری برای رئیسجمهور است.
حجتالاسلام تقوی: تقویت انسجام ملی و تعظیم شعائر دینی؛ دو کارکرد اصلی نماز جمعه است
حجتالاسلام سیدرضا تقوی، رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت: نماز جمعه در کشور ما به لحاظ کمی توسعه پیدا کرده و امروز در حدود ۹۰۰ شهر کشور نماز جمعه اقامه میشود و از سوی دیگر از لحاظ کیفی هم نماز جمعه توانسته به توسعه فرهنگ سیاسی و انسجام جریانات سیاسی کمک کند.
به گزارش ایکنا، وی درباره اثرگذاری مرحوم آیتالله طالقانی افزود: این عالم بزرگ نه شرقزده بود و نه غربزده بلکه فردی اسلامی بود و فراگیری تعلیمات اسلامی را دنبال میکرد. وجود آیتالله طالقانی به عنوان اولین امام جمعه تهران برای مردم یک نعمت بود.
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه حاکم اسلامی باید به گسترش فرهنگ نماز همت گمارد، گفت: علاوه بر حاکم اسلامی، همه دستگاهها به ویژه مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه که در حکومت اسلامی مسئولیت دارند، باید در این مسیر گام بردارند. اقامه نماز جماعت فضیلت بسیار بزرگی است و منجر به وحدت اجتماعی مؤمنان میشود و نظام قبیلهای را از بین میبرد دقیقاً مشابه کاری که حضرت محمد(ص) انجام دادند. رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور بیان کرد: اگر حکومت اسلامی میخواهد به اهدافش دست یابد، باید نماز جمعه و نماز جماعت را ترویج دهد. نماز جمعه مجموعهای از معارف دینی و اسلامی است و در اسلام عبادت دستهجمعی توصیه شده و به وسیله آن میتوان اتحاد و انسجام را به رخ دشمنان کشاند. وی گفت: نماز جمعه یکی از شعائر اسلامی است و شرکت در آن به معنای تعظیم شعائر است. همانطور که شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس تعظیم شعائر دینی و ملی محسوب میشود، شرکت در نماز جمعه هم تعظیم شعائر محسوب میشود. در نماز جمعه میتوان شعارهای استکبارستیز سر داد و آن را به دنیا صادر کرد همانطور که امروزه در دانشگاههای آمریکا شعارهای استکبارستیز سر داده میشود و لذا از طریق نماز جمعه میتوان شعارهای انقلابی را صادر و توطئههای دشمنان را خنثی کرد.
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه شرکت در نماز جمعه به معنای تجدید بیعت با ولی فقیه است، اظهار کرد: نماز جمعه فکر را با ذکر و عبادت را با سیاست پیوند میزند. در نماز جمعه میتوان فضاسازی فرهنگی، تربیت اجتماعی و تفاهم اجتماعی و پاسداری از ارزشها را دنبال کرد. در نماز جمعه نقد منصفانه مطرح میشود و لذا سیاست و رسالت امامان جمعه کمک به مسئولان است. هیچگاه در نماز جمعه تخریب مطرح نبوده و نخواهد بود و تحکیم برادری و انسجام ملی مطرح است.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۵/۰۶، ۰۶:۲۳:۳۵ بازدیدها: 62