خبر ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۳/۰۵/۲۱
وحشت صهیونیستها از پاسخ ایران به ترور اسماعیل هنیه:ترس بر سرزمینهای اشغالی سایه افکنده است
با نزدیک شدن به موعد پاسخ و مجازات رژیم صهیونیستی توسط جمهوری اسلامی ایران سایه ترس بر سرزمینهای اشغالی سایه افکنده است.
در طی روزهای اخیر و بهخصوص با نزدیکتر شدن به موعد مجازات رژیم صهیونیستی و پاسخ جمهوری اسلامی ایران به گستاخیهای اخیر این رژیم از جمله در مسئله ترور شهید هنیه، سایه ترس و وحشت در میان صهیونیستها آشکار شده است.
رسانههای عبری، غربی و عربی در روزهای اخیر تمرکز ویژهای بر این موضوع داشتند.
«اسرائیلهیوم»: ایران این هفته حمله میکند
رژیم صهیونیستی کماکان در نگرانی پاسخ ایران به ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر جنبش سیاسی حماس به سر میبرد و روزنامه
اسرائیل هیوم پیشبینی کرد که تهران، این هفته به این ترور پاسخ دهد.
روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» با اشاره به گذشت بیش از ۱۰ روز از ترور شهید هنیه، اعلام کرد که زمان پاسخ ایران و حزبالله به حمله اسرائیل فرارسیده و احتمالا این هفته، سرزمینهای اشغالی هدف قرار خواهد گرفت.
این رسانه صهیونیستی پیشبینی کرد که حمله محور مقاومت به رژیم اشغالگر، هماهنگ شده باشد و نوشت: هماهنگ بودن حمله، لزوما به معنای همزمان بودن آن نیست.
پایگاه خبری صهیونیستی «والا» نیز در گزارشی از هراس «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران نوشت و افزود: در این مدت، گالانت در بعضی روزها، ۲ بار با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا صحبت کرده و آخرین تحولات و اطلاعات را با وی در میان گذاشته است.
این رسانه صهیونیستی از هشدار دستگاههای نظامی و امنیتی رژیم اشغالگر به سران آن خبر داد و افزود: مقامات امنیتی هشدار دادند که یک تغییر راهبردی در منطقه در حال وقوع است، زیرا همه کانونهای ضداسرائیلی از جمله لبنان، عراق، یمن و ایران به طور همزمان فعال شدهاند.
اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور اخیر شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فؤاد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش مییابد.
رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیستها را دربر گرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.
بر اساس این گزارش، سرویسهای اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش میکنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.
رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابانها و نگرانیهایی که در چهره تک تک صهیونیستها موج میزند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.
یک فرمانده پیشین ارتش رژیم صهیونیستی نیز رایزنی گسترده مقامات جهان با ایران و سفرهای دیپلماتیک آنها به منطقه؛ پس از تاکید تهران بر گرفتن انتقام ترور شهید هنیه را بیانگر قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: اسرائیل در انتظار این پاسخ روزهای سختی را میگذراند.
«اسرائیل زیف» درباره وضعیت رژیم صهیونیستی پس از تاکید ایران بر پاسخ به ترور شهید هنیه به رادیوی رژیم اسرائیل گفت: اسرائیل «روزهای سخت و پرتنشی» را تجربه میکند و دلیل آن، منتظر بودن پاسخ احتمالی ایران است.
وی تاکید کرد: «این زمان گفتن حقیقت است. روند امور از کنترل ما خارج شده است. باید نسبت به آنچه در روزهای آتی رخ میدهد، کاملا هوشیار باشیم».
عطوان: انتظار اجرای حکم اعدام از اعدام دردناکتر است!
عبدالباری عطوان تحلیلگر سیاسی در تحلیلی جدید عنوان داشت: محور مقاومت حق دارد شتابزده اقدام نکند و نقشه راه داشته باشد، وحشت اسرائیل تا جایی است که جلسه کابینه را در زیرزمین برگزار میکند. انتظار اجرای حکم اعدام از اعدام دردناکتر است!
گزارش خبرنگار بیبیسی از انتظار کشنده مردم اسرائیل از ترس انتقام ایرانیان
کسری ناجی خبرنگار شبکه بیبی سی عنوان داشت: مردم اسرائیل نگرانند؛ خیابانها روز به روز خلوت و خلوتتر میشود؛ مردم از ترس حمله ایران اینجا خواب ندارند!
وی افزود: خطر حزبالله بسیار جدی است و آنها میتوانند ضربه زیادی به اسرائیل بزنند! فراموش نکنیم اسرائیل در جنگ غزه هم هیچ دستاوردی نداشته است!
اندیشکده آمریکایی: ترور هنیه به ضرر اسرائیل و به نفع ایران بود؛تهران فارغ از پاسخ نظامی میتواند در جبهه سیاسی برنده شود
مرکز استیمسون عنوان داشت: ترور اسماعیل هنیه در تهران میتواند فرصتی در اختیار ایران قرار دهد تا با هدایت خشم اعراب علیه اسرائیل و تقویت همگرایی شیعه و سنی، نفوذ منطقهایش را افزایش دهد..
این مرکز آمریکایی میافزاید: اکنون، در حالی که منطقه انتظار انتقام وعده داده شده ایران به خاطر قتل هنیه و پاسخ حزبالله به ترور چند ساعت قبلترِ یکی از رهبران شبهنظامی برجستهاش در بیروت، را میکشد، بسیاری از کشورها با ایران ارتباط برقرار کردهاند و از این کشور خواستهاند منطقه را، که پیشاپیش درگیر یک جنگ وحشتناک است، بیش از این به آتش نکشد. اردن، سوریه، و عراق همگی ترور هنیه را به عنوان اقدامی بیثباتکننده، که ثبات منطقه را به خطر میاندازد، محکوم کردهاند. دیپلمات ارشد اردن به دلیل نگرانی از تشدید تنشها، سفری نادر به ایران داشت. قطر، از میانجیگران اصلی در درگیریهای خاورمیانه، تأکید کرد ترور مذاکرهکننده ارشد حماس، تلاشهای جاری برای دستیابی به آتشبس در غزه را مختل میکند. در لبنان، «نجیب میقاتی» نخستوزیر، قتل هنیه را تهدیدی مهم برای صلح دانست و آن را محکوم کرد. «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر، نیز ترور هنیه را «خائنانه و شرمآور» دانست و آن را محکوم کرد. همچنین، مصر نیز بر عواقب این قتل برای حاکمیت و ثبات منطقه تأکید نمود.
این محکومیتهای دستهجمعی به طور بالقوه میتوانند ایران را قادر کند تا از این مخالفتها برای تقویت نفوذش در منطقه و، به طور گستردهتر، جهان اسلام استفاده کند.
روابط ایران و فلسطین، به طور خاص، شکل یک اتحاد راهبردی را به خود گرفتهاند؛ اتحادی که در آن ایران به دنبال افزایش نفوذ خود است، و فلسطینیان محروم، از حمایت دولتی بهرهمند میشوند
اتحاد ایران با گروههای مختلف فلسطینی، نقش این کشور را به عنوان مدافع ثابتقدم آرمان فلسطین تثبیت میکند. تهران حتی ممکن است بخواهد از اهرم ترور هنیه استفاده کند تا همچنان خود را به عنوان قهرمان اجتنابناپذیر مبارزات فلسطینیها معرفی نماید. ترور هنیه و جنگ غزه، علاوهبر بیانیههای حمایتیای که ایران تاکنون دریافت کرده، ممکن است منافع بیشتری نیز برای موقعیت راهبردی تهران داشته باشند.
تلویزیون موساد: حمله ایران قطعی و قریبالوقوع است
شبکه تلویزیونی وابسته به موساد میگوید: حمله ایران به اسرائیل، قطعی و قریبالوقوع است.
وبسایت شبکه اینترنشنال به نقل از گزارشها، حمله ایران را قریبالوقوع خواند و نوشت: امانوئل مکرون رئیسجمهوری فرانسه از همه طرفهای درگیر میخواهیم که برای جلوگیری از به آتشکشیده شدن منطقه مسئولیت و خویشتنداری نشان دهند.
گروههای نیابتی جمهوری اسلامی از تشکیل اتاق عملیات مشترک برای حمله به اسرائیل خبر دادند و همزمان پایگاه خبری بلومبرگ به نقل از مقامهای اسرائیلی نوشت که حمله تلافیجویانه جمهوری اسلامی قریبالوقوع است.
کانال ۱۲ اسرائیل خبر داد جمهوری اسلامی از طریق دیپلماتها به کشورهای همسایه اسرائیل اطلاع داد که قصد دارد به اسرائیل حمله کند.
پیشتر آکسیوس به نقل از سه منبع خبر داد آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، به همتایان خود از کشورهای گروه هفت گفت که حمله جمهوری اسلامی و حزبالله لبنان علیه اسرائیل ممکن است از روز دوشنبه آغاز شود
وبسایت اینترنشنال میافزاید: رسانههای اروپایی از جمله در ایتالیا و آلمان با انتشار گزارشهایی به پیشبینیها درباره حمله قریبالوقوع ایران به اسرائیل پرداختهاند. شرکت هواپیمایی لوفتهانزای آلمان اعلام کرد که تعلیق پروازهای خود به تلآویو و بیروت را تا دوشنبه هفته آینده تمدید کرده است. پس از لوفتهانزا شرکتهای دلتا، فلای دوبی، یونایتد ایرلاینز، ایر ایندیا و خطوط هواپیمایی اتریش و بروکسل پروازهای آینده خود به اسرائیل را
لغو کردند.
همزمان محمدقسیم عثمانی، نماینده بوکان در مجلس، خواستار «انتقامجویی» جمهوری اسلامی از اسرائیل به دلیل کشته شدن اسماعیل هنیه شد و گفت: «ما به کشته شدن کمتر از بنیامین نتانیاهو راضی نمیشویم.»
پیشتر روزنامه کیهان در یادداشت روز خود نوشت در عملیات تلافیجویانه علیه اسرائیل، موشکها و پهپادهای دورزن و نقطهزن جمهوری اسلامی حتما جزو گزینههای تهاجم هستند. به نوشته این روزنامه، اما برخلاف حمله فروردینماه به اسرائیل، احتمالا گزینهها به دو یا سه مدل موشک و پهپاد شلیک شده از فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری و فقط از سمت ایران محدود نمیشوند و عملیات پیش رو «متنوعتر، پراکندهتر و غیرقابل رهگیریتر» است. این مطلب خاطرنشان کرد «دردناکترین ضربات» حملههایی است که از مسافت نزدیکتر صورت
میگیرد.
اینترنشنال در پایان گزارش داد: ارزش شکل، واحد پول اسرائیل، برای ششمین روز سقوط کرد و به ۳/۸۳ در ازای هر دلار رسید. این پایینترین ارزش واحد پول اسرائیل از نوامبر سال گذشته است. همچنین بلومبرگ خبر داد بازار سهام اسرائیل تحت تاثیر حملات احتمالی ایران بیشترین افت را از ماه اکتبر سال گذشته تاکنون تجربه کرد. در این روز شاخص سهام معیار بازار سهام ۲/۷ درصد سقوط کرد.
روزنامه عبریزبان هاآرتص:تجاوز جنسی به اُسرا در زندانهای اسرائیل فراتر از چیزی است که رسانهای شد!
روزنامه عبری زبان «هاآرتص» چند روز پس از افشای رسوایی بزرگ زندانِ «سدی تیمان» نوشت: «تجاوز جنسی به اسرای فلسطینی بیش از چیزی است که مستندسازی شده است.»
به رژیم اسرائیل که میرسیم، همه چیز متفاوت میشود. نوشتن درباره جنایات این رژیم، سخت است و متفاوت است. هم در شکل و جنسِ جنایات و هم در میزان و تعداد این جنایات، صهیونیستها یک سرو گردن از سایر جنایتکاران بالاترند. وقتی مشغول پوشش گزارشهای مربوط به بمباران مساجد و خانهها و کلیساهای غزه از سوی این رژیم هستی، خبر بمباران وحشیانه مدرسه «تابعین» از راه میرسد.
وقتی در حال تهیه گزارش راجع به تعداد شهدا و بمبهای مورد استفاده در این حملهای، خبر تجاوز جنسی به زندانیان فسطینی در زندان «سدی تیمان» از راه میرسد. به علت عمق فاجعه و جنایت، هنوز نتوانستهای آن را درک و تحلیل کنی که دوباره خبر بعدی از راه میرسد مبنی بر این که «آنچه درباره تجاوز به اُسرای این زندان گفته شده که چیزی نیست. موضوع و میزان این نوع جنایت بسیار فراتر از این حرفهاست.» این را، کیهان نمیگوید، رسانههای عبری زبان میگویند.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اعلام کرده است که «نتایج یک تحقیق امنیتی داخلی احتمال میدهد که تجاوز جنسی به اسرای فلسطینی بسیار بیشتر از آن چیزی باشد که سازمانهای حقوقی مستندسازی کردند و این مسئله تنها به بازداشتگاه «سدی تیمان» نیز محدود نمیشود.»
گفتنی است زندان «سدی تیمان» در یک پایگاه نظامی واقع در صحرای النقب و در فاصله ۳۰ کیلومتری نوار غزه به سمت شهر «بئر السبع» تأسیس شده است. این زندان بلافاصله پس از عملیات تاریخی «طوفان الاقصی» تأسیس شد و بسیاری از افرادی که در غزه بازداشت شده بودند، شامل زنان و کودکان و افراد سالخورده به این زندان منتقل میشوند.
جان مرشایمر، نظریه پرداز مشهور آمریکایی اخیراً گفته بود: «میزان حمایت از تجاوز جنسی سربازان اسرائیلی [به اُسرای فلسطینی] در این رژیم بسیار قابل توجه و بالاست. در نظرسنجی که در شبکه 12 اسرائیل راجع به مناسب بودن تجاوز جنسی به تروریستها (اشاره به کلمهای که صهیونیستها درباره فلسطینیها به کار میبرند) منتشر شد، 47 درصد کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده بودند گفتند این کار اشکالی ندارد و 42 درصد هم گفتند این کار اشکال دارد. این نظرسنجی چه چیزی را درباره جامعه اسرائیل نمایان میکند؟ این که با چنین جامعهای روبهرو هستیم، بسیار زننده است....»
طنز خیلی تلخ
یکی از تلخترین طنزهای روزگار، نوع واکنشهای آمریکا و به طور کلی حامیان رژیم صهیونیستی به جنایات هولناک صهیونیستها در غزه است. طبق گزارشهای تکمیلی، صهیونیستها صبح روز شنبه با 3 بمب پیشرفته و یک تنی مدرسه «تابعین» غزه را هدف قرار دادند و در چشم بر هم زدنی، نزدیک به 120 غیر نظامی را تکه تکه کردند. این جنایت آنقدر هولناک و وحشیانه بود که، با محکومیتهای جهانی مواجه شد. طبق گزارشهایی که منتشر شده، حتی یک نفر از این قربانیان، عضو حماس نبود. در این بین واکنش آمریکا از همه مضحکتر بود.
کامالا هریس، معاون رئیسجمهور آمریکا و نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، بدون کوچکترین اشارهای به این که این زنان و کودکان و سالمندان، با بمبهای اهدایی خود او قتل عام شدهاند، نسبت به «هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در غزه ابراز نگرانی کرد.»(!) وی در سخنانی با اذعان به نقش رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن غیرنظامیان در جنایت اخیر در مرکز غزه مدعی شد که «اسرائیل» به مسئولیت خود در جلوگیری از کشته شدن غیرنظامیان پایبند باشد.
اما با وجود این که صهیونیستها در جنگ، هیچ خط قرمزی نمیشناسند و به نوزادکُشیهای خود نیز افتخار میکنند، در میادین واقعی جنگ و هنگام روبهرو شدن با جوانان مسلح فلسطینی، حرفی برای گفتن ندارند. شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی در اینباره اعلام کرد که «افسران اسرائیلی در نامهای به رئیس ستاد کل ارتش گفتهاند با پیروزی در غزه فاصله زیادی دارند... این افسران که خود در جنگ غزه مشارکت داشتهاند، از اظهارات مکرر برخی مقامات عالیرتبه نظامی مبنی بر نزدیک بودن پیروزی نیز اظهار شگفتی میکنند.»
به گزارش کانال تلگرامی «مرکز اطلاعرسانی فلسطین» در این گزارش حتی میخوانیم: «آنها گفتهاند ما که در میدان جنگ در غزه حضور داشتیم، به خوبی میدانیم که فاصله زیادی با پیروزی داریم... این افسران در نامه خود تأکید کردهاند که فلسطینیان همچنان از پهپاد و توانمندی لازم برای عبور از مرزها برخوردارند.» این وضعیت، فقط در میادین جنگی نیست. صهیونیستها در مسائل اجتماعی و اقتصادی نیز، ضربات مرگبار و بیسابقهای خوردهاند.
اقتصادِ رو به پایان
دیروز اعلام شد، نتایج برخی بررسیها نشان میدهد که احتمالاً ۶۰ هزار شرکت رژیم صهیونیستی تا پایان سال ۲۰۲۴ تعطیل خواهند شد. روزنامه عبری زبان «معاریو» دهم جولای (بیستم تیرماه) بود که از «اسرائیل» به عنوان «کشور در حال فروپاشی» یاد کرده و نوشته بود ۴۶ هزار شرکت تجاری این رژیم در نتیجه جنگ جاری و تأثیر مخرب آن بر اقتصاد تعطیل شدهاند.
وقتی در گزارشی از مدیران ۵۵۰ کسب و کار از بخشهای مختلف تجاری رژیم صهیونیستی در مورد تأثیر جنگ بر تجارت آنها نظرسنجی شد نیز، نتیجه فاجعه بود. ۵۶ درصد گزارش دادند که گردش مالیشان به دلیل جنگ کاهش یافته است که رقم قابل توجهی است. در بخش پایانی این گزارش میخوانیم: «هیچ دولتی بر روی زمین نتوانسته است به اندازه خود دولت رژیم صهیونیستی به اقتصاد آن آسیب وارد کند.»
یک شبکه تلویزیونی عبرى نیز همزمان گزارش داده است که چندین شرکت هواپیمایی خارجی پروازهای خود را به فرودگاه بینالمللی بن گوریون در تلآویو لغو کردهاند... به نوشته «تایمز اسرائيل» و بر اساس این گزارش، هواپیماییهای ایر ایندیا، یونایتد، ایزی جت، شرکت هواپیمایی اسپانیایی وولینگ، کیالام، ایر کانادا و امریکن ایرلاینز پروازهای خود را لغو کردهاند که همه اینها نشاندهنده اوضاع وخیم رژیم صهیونیستی است.
کرانه باختری
اما کمی آنطرفتر از غزه یعنی در کرانه باختری نیز، اوضاع «بحرانی» است. درست یک روز پس از این که مقامات صهیونیستی گفتند کرانه باختری متعلق به ماست خبر رسید، چند جوان مسلح فلسطینی با گلوله یک صهیونیست را روانه جهنم و یک صهیونیست دیگر را هم زخمی کردند. منابع عبری نوشتهاند که این تیراندازی در منطقه «اغوار» واقع در شمال کرانه باختری رخ داده است. به دنبال این عملیات نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی تدابیر امنیتی شدیدی را به اجرا گذاشته و به شرق طوباس در کرانه باختری یورش بردند. منابع عبری زبان با اشاره به اینکه تیراندازی از داخل یک خودرو انجام شده، اعلام کردند که مجریان عملیات به سلامت محل را ترک کردند. به گزارش کانال تلگرامی مرکز اطلاعرسانی فلسطین، جنبش جهاد اسلامی فلسطین عملیات تیراندازی در منطقه اغوار را تبریک گفت و تأکید کرد که این عملیات در چارچوب پاسخ به نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه انجام گرفته است.
اما دیروز «کفاح ضبایا» ۳۳ ساله ساکن اردوگاه جنین -در شمال کرانه باختری- نیز به شهادت رسید. او که در حمله چند روز پیش اشغالگران اسرائیلی به این منطقه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
ابراز نگرانی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از پاسخ تلافیجویانه ایران و حزبالله
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی نسبت به پاسخ جمهوری اسلامی ایران و حزبالله لبنان به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران و فرمانده جهادی ارشد این جنبش در بیروت ابراز نگرانی کرد.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم اعلام کرد: دشمنان ما، ایران و حزبالله ما را به روشهایی تهدید میکنند که در گذشته انجام ندادهاند. آنها تهدید به آسیب رساندن به ما میکنند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از پاسخ حزبالله و ایران گفت: امیدوارم ایران و حزبالله جنگ را گسترش ندهند. اضطراب و آشفتگی روانی رژیم اسرائیل از پاسخ حتمی ایران به ترور اخیر شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و واکنش مقاومت اسلامی لبنان به ترور شهید «فواد شکر» فرمانده ارشد خود روز به روز افزایش مییابد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، رادیو رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که بعد از ترور شهید هنیه نوعی انتظار همراه با ترس و وحشت صهیونیستها را دربرگرفته و آنها هر لحظه منتظر پاسخ به این عملیات ترور هستند.
بر اساس این گزارش، سرویسهای اطلاعات رژیم صهیونیستی هم تلاش میکنند تا با کمک متحدان خود نوع، هدف و زمان انجام حمله را به دست آورند.
رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به خلوتی خیابانها و نگرانیهایی که در چهره تک تک صهیونیستها موج میزند، آن را شبیه به شرایط دوره کرونا توصیف کرده است.
رسانههای صهیونیستی همچنین از مختل شدن حرکت گذرگاهها و فرودگاهها و لغو بسیاری از پروازها و سردرگمی مسافران سخن میگویند.
اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، بامداد روز چهارشنبه ۱۰ مرداد به شهادت رسید.
فواد شکر از فرماندهان برجسته حزبالله لبنان نیز یک روز قبل در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور ترور شد و به شهادت رسید.
در پی شهادت اسماعیل هنیه و فواد شکر، مقامات و مسئولان ارشد محور مقاومت اعلام کردند که انتقام خون این شهیدان فرمانده را از رژیم صهیونیستی خواهند گرفت.
هشدار عضو کنگره آمریکا به دولت بایدن برای خودداری از درگیری مستقیم با ایران
یکی از اعضای کنگره آمریکا در پیامی درباره بروز درگیری مستقیم آمریکا با ایران در میان تنشهای منطقه هشدار داده و خواستار پرهیز از آن شد.
«توماس ماسی» یکی از اعضای کنگره آمریکا معتقد است که آمریکاییها باید از «جو بایدن» رئیسجمهور این کشور و دولت او بخواهند که از بروز درگیری جدی با ایران در میان تنشهای شدت یافته منطقه غرب آسیا پرهیز کند.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که ماسی، یکی از اعضای جمهوریخواه مجلس نمایندگان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بایدن و دولت پنهان مشتاق کشاندن ما به یک درگیری جدی با ایران هستند. ما باید به آنها بگوییم، نه.
این اظهارات ماسی در پی افزایش جنگافزارهای آمریکا در منطقه غرب آسیا طی روزهای اخیر و از بیم پاسخ ایران و گروههای مقاومت به 2 اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(جنبش حماس) و شهید «فؤاد شکر» از فرماندهان ارشد حزبالله لبنان مطرح شده است.
ایران و گروههای مقاومت وعده «مجازات سخت» را دادهاند
دولت آمریکا به بهانه «حق اسرائیل برای دفاع از خود» به حمایت تمامعیار از رژیم صهیونیستی بدون توجه به پیامدهای آن برای منطقه گستردهتر ادامه میدهد.
خبرگزاری اسپوتنیک در ادامه نوشت: پنجشنبه گذشته، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا گفت که پیامدهای حمله مستقیم ایران به اسرائیل چشمگیر خواهد بود.
این عضو کنگره همچنین در پیام خود با اشاره کنایهآمیز به حمایتهای نظامی دولت بایدن از کییف در جنگ با روسیه و بار مالی هنگفت آن برای کنگره و دولت، نسبت به بروز درگیری با ایران در منطقه هشدار داده و گفت: باید پیش از آن که هر کاری با ایران داشته باشی، کار اوکراینت را تمام کنی.»
ماه گذشته، کمیتهای درباره راهبرد دفاع ملی آمریکا که از سوی کنگره ایجاد شده است، ارزیابی کرده بود که آمریکا با خطر شکست در چندین درگیری با رقبای همسطح و تقریبا همسطح مواجه است.
فاکسنیوز: ایران از قدرتنمایی آمریکا در منطقه نمیترسد
رسانه آمریکایی اذعان کرد که ایالات متحده ناوها و جنگندههای خود را به منطقه آورده تا در برابر حمله احتمالی ایران، از رژیم صهیونیستی حفاظت کند، اما ایران مرعوب قدرتنمایی آمریکا نخواهد شد.
اندیشکدههای آمریکایی تاکید دارند افزایش حضور نظامی ایالات متحده در غرب آسیا نمیتواند بر واکنش احتمالی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس توسط رژیم صهیونیستی تاثیری بگذارد.
به گزارش ایسنا از فاکس نیوز، ایالات متحده اخیرا بخش زیادی از تجهیزات نظامی خود را به غرب آسیا منتقل کرده است تا در برابر حمله احتمالی ایران و جنبشهای مقاومت منطقه، از رژیم صهیونیستی حمایت کند؛ اما کارشناسان معتقدند که بعید است این قدرتنمایی تصمیم ایران برای انتقامگیری را تغییر دهد.
«ریچارد گلدبرگ» عضو ارشد اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسیها» میگوید پس از ماهها گشتزنی نیروی دریایی آمریکا در منطقه و انفعال آنها در برابر اقدامات ایران، بعید است که تهران اکنون از تهدیدات آمریکا نگران شود. به گفته گلدبرگ، مقامات ارشد ایران حضور نظامی آمریکا را بیشتر بهعنوان یک نمایش و قدرتنمایی میبیند تا یک تهدید واقعی.
پس از آنکه رژیم صهیونیستی شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس را در تهران و «فواد شکر» فرمانده ارشد حزبالله را در بیروت ترور کرد، ایران و حزبالله لبنان وعده انتقامی سخت را دادهاند. از این رو، رژیم اشغالگر و حامیانش هر لحظه انتظار پاسخ اقدامات خود را میکشند و آمریکا هم جنگندهها و ناوهای هواپیمابر خود را برای حفاظت از رژیم صهیونیستی به منطقه آورده است.
«جیمز کارافانو» عضو اندیشکده «بنیاد هریتیج» و کهنهسرباز ارتش آمریکا نیز در مورد تاثیر حضور نظامیان آمریکایی در منطقه بر پاسخ احتمالی ایران به جنایات صهیونیستها ابراز تردید کرد و گفت: «دیپلماسی آمریکایی کاملا بیفایده است. نمیتوانم جهانی را تصور کنم که در آن آنچه ما بهصورت علنی انجام دادهایم، تأثیری بر رفتار ایران داشته باشد.»