به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 14,072
بازدید دیروز: 26,992
بازدید هفته: 49,161
بازدید ماه: 188,333
بازدید کل: 25,175,226
افراد آنلاین: 97
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲٤ دی ۱٤۰۳
Monday , 13 January 2025
الاثنين ، ۱۳ رجب ۱٤٤۶
دی 1403
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
در جلسه بررسی کابینه برنامه‌ای ارائه نشد که نقد و بررسی شود ۱۴۰۳/۰۵/۲۷
در جلسه بررسی کابینه برنامه‌ای ارائه نشد که نقد و بررسی شود
۱۴۰۳/۰۵/۲۷

‫‌مهدی طلوع‌وند‌ در فارس : "دومین جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت از  حوالی ساعت 14 امروز آغاز شد و نمایندگان موافق و مخالف کلیات کابینه  دیدگاه‌ها و نظرات خود را‬‎

بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت، دیروز صبح در جلسه علنی مجلس آغاز شد و در نوبت عصر نیز با موافقت نمایندگان جریان داشت. رئیس‌جمهور در آغاز جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در نوبت صبح و عصر سخنرانی کرد و از التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، لزوم تحول در وضعیت اقتصادی، یکصدایی پشت سر مقام معظم رهبری در جهت رسیدن به اهداف نظام و... گفت اما برنامه‌ای ارائه نکرد که قابل نقد و بررسی باشد.
تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامه‌ریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامه‌های عملیاتی، منظم و دارای زمان‌بندی مشخص داشته باشد.
حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی روحانی در دوره ریاست جمهوری خطاب به پزشکیان نوشت: جناب آقای رئیس‌جمهور نطق امروز‌تان در مجلس هم تعجب‌برانگیز بود. نطقی که از حداقل جذابیت برخوردار بود؛ مطالب تکراری و سخنان درهم ریخته‌ و خسته‌کننده‌تان همهمه نمایندگان را برمی‌انگیخت؛ حرف تازه‌ای نداشتید؛ هیچ راه‌حلی برای هیچ چیزی ارائه ننمودید؛ نه برنامه‌ای در کار بود، نه پیشنهادی و نه... تا بدانجا که کسی متوجه نشد که شما چه می‌گویید! نه مردم دریافتند که دولت جنابعالی به کجا خواهد رفت؛ و نه نمایندگان متوجه شدند که باید با چه چیزی موافقت کرده و یا با چه چیزی مخالفت کنند.
  پزشکیان: تحول در وضعیت اقتصادی محور برنامه‌های من خواهد بود
دکتر مسعود پزشکیان در آغاز جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی در نوبت صبح، التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق برنامه هفتم توسعه را محورهای همگرایی میان دولت و سایر قوا و همه ارکان نظام دانست و افزود: آنچه امروز در روند همکاری میان دولت و مجلس به صورت رسمی آغاز می‌شود، عرصه این همگرایی و همکاری است.
رئیس‌جمهور در ادامه سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری مبتنی بر شواهد و محاسبات به اتخاذ رویکرد علمی و کارشناسی و حل مسائل بر مبنای عقلانیت و خرد جمعی شایستگان و کارشناسان به جای اتکا به نظرات شخصی و سلائق و هیجانات دال مرکزی گفتمان دولت چهاردهم عنوان کرد.
وی «فسادستیزی» و «احترام به آزادی بیان و نقد» را از دیگر اولویت‌های دولت چهاردهم برشمرد.
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری با رویکرد عدالت‌خواهانه و فسادستیز، تایید سند چشم‌انداز و ابلاغ سیاست‌های کلی، مسیر تحقق چشم‌انداز و مبدأ مشترک همگان را فراهم آورده و همواره پشتیبان و حامی دولت در پیگیری این سیاست‌ها بوده‌اند، تصریح کرد‌: هماهنگی ایجاد شده بین قوا نقطه قوت بسیار بالایی است و به امید خدای متعال این هماهنگی با مجلس محترم عمیق‌تر، بهتر و برادرانه‌تر و دوستانه‌تر خواهد بود. همچنین برخورداری از حمایت و همکاری نهادهای تحت فرمان مقام معظم رهبری با دستور ایشان، کمک بزرگی به دولت در جهت تحقق چشم‌انداز و اهداف ترسیم شده است.
پزشکیان اصلی‌ترین شاخص نشان‌دهنده قدرت کشور و کیفیت زندگی جامعه در بعد اقتصادی را توان تولید کشور دانست و گفت‌: این تولید است که تعیین‌کننده اصلی قدرت ملی است،‌ بررسی روند رشد تولید بلندمدت و چند دهه گذشته ایران نشان می‌دهد که پایین بودن سطح رشد اقتصادی، بی‌ثباتی آن و ناعادلانه بودن توزیع درآمد اصلی‌ترین ویژگی‌های کاهش تولید است که به اینها باید تورم بالا و وابسته به نفت بودن را اضافه کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه پرسش اصلی این است که چرا با گذشت چند دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز نتوانسته‌ایم مشکلات اقتصادی را حل کنیم تا جایی که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم به صراحت بیان فرمودند که عملکردهای ضعیف اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است، اظهار داشت:‌ چالش بیرونی تحریم و توطئه‌های دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کم‌اثر و حتی بی‌اثر خواهد شد.
وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه، مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ اولویت نخست کشور را بهبود وضعیت اقتصادی اعلام کردند تصریح کرد‌: نظرسنجی‌های مختلف نشان می‌دهند اولویت نخست اکثریت مردم نیز حل مسائل اقتصادی است و به این اعتبار، محور برنامه‌های من نیز بر اساس این خواست مردم و دستور مقام معظم رهبری، تحول در وضعیت اقتصادی خواهد بود.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه اختلاف‌های درونی و فشارهای بیرونی فضای سیاست‌گذاری برای رفع مشکلات اقتصادی را بسیار محدود کرده است،‌ به مسئولیت هر سه قوه برای حل این دو مشکل تاکید و به 9 راهکار دولت برای حل مشکلات اقتصادی اشاره کرد و گفت‌: ما به اجماع‌سازی در داخل درباره اصلاحات اقتصادی و سیاسی نیاز داریم. ما همه بر روی اولویت حق و عدالت توافق داریم این نقطه شروع همگرایی ماست، ما بر روی موضوع ایران برای همه ایرانیان و دولتی که نماینده گروه‌های سیاسی باشد و اقوام و گرایش‌ها باشد توافق داریم، ما بر روی استفاده از روش‌های علمی و محوریت کارشناسی در اداره مملکت توافق داریم، باید با هم صریح باشیم و باید هدفمان تأمین منافع ملی، مردم، کشور و برون‌رفت از وضعیت کنونی باشد، نباید مصلحت‌های بلندمدت مردم را فدای رضایتمندی‌های کوتاه‌مدت خود کنیم، بنده تیم اقتصادی خودم را موظف کردم که به صورت پیوسته با عموم مردم با تمام نمایندگان محترم، ‌با همه نخبگان و کارشناسان در جهت رسیدن به اهداف چشم‌انداز و در سایه اجرای سیاست‌های کلی صحبت کنند و درهای وزارتخانه‌ها و سازمان‌های تحت مدیریت خویش را بر روی اندیشه‌های مختلف را بگشایند.
دکتر پزشکیان تمرکز راهبردی دولت چهاردهم بر تقویت توان تولید رقابت‌پذیر،‌ بهبود معیشت مردم، توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین مالی، ‌بهینه‌سازی مصرف انرژی، تبادل نیروی انسانی به جای مهاجرت نخبگان، همزمانی تلاش برای گشایش‌های بین‌المللی و اصلاحات اقتصادی، همزمانی کارآمدسازی دولت در عین توانمندسازی مردم، توسعه فقرزدایی و پیشگیری از فقر در روند توسعه را از دیگر راهکارهای 9گانه دولت چهاردهم برای حل مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: دولت معتقد است توسعه‌ای که فقط شامل عده‌ای خاص شود، توسعه نیست، چپاول است، چپاول عده کثیری توسط عده‌ای قلیل.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقتصاد محور اصلی مسائل کشور است اما تفکیک اقتصاد از سایر حوزه‌ها و تقلیل آن به مسائل متعارف اقتصادی خطای بزرگی است، اظهار داشت‌: امروز اصلاحات همزمان در مسائل داخلی و خارجی تنها راه خروج از شرایط فعلی است. این مهم میسر نمی‌شود الا با نگاه یکپارچه به مسائل اقتصادی و سیاسی داخلی و خارجی، نگاه یکپارچه و درک مشترک از مسائل امروز کشور که نیازمند همراهی و همدلی قوای سه‌گانه تحت رهبریت مقام معظم رهبری است.
دکتر پزشکیان گفت:‌ ما به گفته‌هایمان پایبند بودیم و بر اساس آن عمل کردیم، کابینه‌ای که به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده‌ایم، کابینه‌ای است که در حد بضاعت، بر اساس کار کارشناسی و نماد وفاق و همبستگی است و سعی کرده‌ایم از تمام دولت‌های گذشته شخصیت‌هایی که برای کشور و انقلاب زحمت کشیده‌اند را در کنار هم قرار دهیم. میثاق مشترک ما سند چشم‌انداز،‌ سیاست‌های کلی و قانون برنامه بوده و همه این عزیزان مصمم به اجرای آن هستند.
رئیس‌جمهور اظهار داشت: امروز این شما نمایندگان محترم هستید که برای تحقق این وفاق به ما کمک می‌کنید تا بتوانیم آن را به تمام ساختار اداری و اجرائی کشور تعمیم دهیم و صدای واحد ما و شما چه در داخل و چه در خارج انعکاس یابد.
وی گفت‌:‌ از شما درخواست دارم که ما را در مسیر رسیدن به وفاق یاری کنید و کاری کنید که دنیا بداند ما یکصدا با هم، پشت سر مقام معظم رهبری در جهت رسیدن به آن چشم‌اندازها تلاش و کوشش خواهیم کرد و همصدا خواهیم بود و اختلافات را کنار خواهیم گذاشت.
حاجی دلیگانی: انتظار ما ارائه راهکار است
پس از سخنان پزشکیان، نمایندگان موافق و مخالف با کلیات کابینه، دیدگا‌ه‌های خود را از تریبون مجلس بیان کردند.
حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس در مخالفت با کلیات کابینه چهاردهم خطاب به پزشکیان  گفت: نطقی که داشتید مشابه مناظراتی بود که بیان کردید، انتظار دیگری داشتم که به صراحت دیدگاه‌تان را در مورد مسائلی مطرح کنید. دیدگاه شما راجع به ارز چیست؟ این چند نرخی بودن ارز را قبول دارید یا خیر؟
وی اظهار داشت: در قانون برنامه هفتم توسعه آمده است که نرخ ۸ درصد رشد توسعه باید اتفاق بیفتد؛ چگونه می‌خواهید این رشد ۸ درصد را عملیاتی کنید. انتظار ما ارائه راهکار است.
حاجی دلیگانی خطاب به پزشکیان بیان داشت: امروز یکی از مشکلات عمومی مردم مسکن است برای این موضوع چه برنامه‌ و راهکاری دارید؟ دیدگاه دولت راجع به رشد نقدینگی و بهره بانکی چیست؟
  برنامه عملیاتی از دولت ندیدیم
مرتضی محمودی، نماینده مردم تهران در مجلس نیز در مخالفت با کابینه چهاردهم گفت: برنامه هفتم توسعه تکالیف و اهدافی را مشخص کرده است و اگر برنامه دولت این است، باید برای رشد 8 درصدی برنامه دقیق عملیاتی داشته باشید.
وی افزود: ما امروز برنامه عملیاتی از دولت ندیدیم که بخواهیم برای آن شاخص‌گذاری کنیم، گاهی تکالیفی در برنامه هفتم وجود دارد که زمان‌بندی سه ماهه دارد باید به این موضوع توجه کنید.
همچنین، روح‌الله ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مخالفت با کابینه پیشنهادی گفت: ما انتظار داریم وزیران به‌درستی در جهت کاهش شکاف نابرابری اقدام کنند نه اینکه وزیری رویکرد کاهش شکاف و نابرابری در حوزه بهداشت را اعلام کند و وزیر دیگری گسترش بیمارستان خصوصی را جزو برنامه‌های خود بداند، این موضوع با روحیه عدالت‌محوری همخوانی ندارد.
مسلم صالحی، نماینده مردم اقلید در مجلس نیز اظهار داشت: انتظار داشتیم کابینه آقای پزشکیان تخصصی‌تر بود. این امکان وجود داشت تا وزیران تخصصی‌تر معرفی شوند. متاسفانه برخی از رزومه‌های وزرای پیشنهادی ضعیف است.
علاوه ‌بر اینها، محمدمهدی فروردین، نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین استان فارس در مجلس نیز در موافقت با کلیات کابینه پیشنهادی با تاکید بر اینکه وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور تلفیقی از گروه‌های سیاسی مختلف و بهره‌گیری از تمام استعدادها است، افزود: رهبر معظم انقلاب به صراحت فرمودند که موفقیت رئیس‌جمهور، موفقیت کشور است و مجلس با عنایت به شرایط خطیر موجود می‌تواند تکمیل‌کننده وفاق مدنظر رئیس‌جمهور باشد و مسئولیت دارد چنین راهبردی را توسعه دهد.
  هر کدام از وزرا که به حاشیه برود دیگر فرصتی برای اصلاح نخواهد بود
روح‌الله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هم با اشاره به سیاست‌گذاری بر مبنای وفاق ملی و پیشگیری از فقر در دولت چهاردهم، گفت: این مسائل موضوعاتی است که در سال‌های مختلف بیان شده و در دولت آیت‌الله رئیسی اقدامات مثبتی رخ داد و امید است دولت چهاردهم آن را ادامه دهد. بر همین اساس باید دولت با سرعت و شتاب مشغول کارهای اساسی شود و هر کدام از وزرا که به حاشیه برود، دیگر فرصتی برای اصلاح نخواهد بود.
رضا علیزاده، نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی نیز خاطرنشان کرد: از نکات مهم برنامه‌های دکتر پزشکیان تاکید ایشان بر رعایت قانون است. همان‌طور که در صحبت‌هایشان در زمان انتخابات هم تاکید داشتند اکنون هم با انتخاب وزرای پیشنهادی تاکید می‌کنند که باید میثاق ما قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم توسعه باشد.
همچنین، سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام، شیروان و چرداول در مجلس اظهار داشت: نقطه درخشان این کابینه معرفی یک بانوی باوقار، متعهد و متخصص است کسی که برخلاف بسیاری از مردان سیاست، آسانسوری بالا نرفته است، وزارتخانه مطبوعش را می‌شناسد و از جنس این وزارتخانه است.
سیدجلیل میرمحمدی، نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۲۳ سال همکاری خود با دکتر پزشکیان و صداقتی که در رئیس‌جمهور وجود دارد، تصریح کرد: مجلس باید با استفاده منصفانه از ابزارهای نظارتی با دولت تعامل کند تا دولت برنامه‌های خود را به مرحله اجرا برساند.
وی خطاب به دکتر پزشکیان اظهار داشت: نظام سلامت پاشنه آشیل دولت شما است و شما وعده‌های بسیاری در این حوزه ارائه کردید؛ عدالت جغرافیایی، صادرات یک میلیارد یورو واکسن و دارو، افزایش گردشگری سلامت، پوشش کامل بیمه، استقرار کامل پزشک خانواده از جمله برنامه‌های شما است که باید مورد توجه قرار داده شود.
همچنین، زهرا خدادادی، نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز که رئیس‌جمهور پرچم وفاق ملی را بالا برده است، باید بکوشیم جهت‌گیری دکتر پزشکیان برای به‌کار گرفتن سلیقه‌ها و گرایش‌های فکری، سیاسی و کارشناسی مختلف در درون دولت به ثمر نشسته و استقرار پیدا کند.
علی بابایی کارنامی، نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه توجه به فرمایشات رهبری که فصل‌الخطاب است در تمام راهبردهای رئیس‌جمهوری مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: از ایشان برای حمایت جدی از برنامه هفتم تشکر می‌کنیم؛ دکتر پزشکیان در زمانی که همکار ما بود ثابت کرد که با مردم است و صدای مردمی است که شنیده نمی‌شود.
شاهرخ رامین، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه دولت و مجلس در شکل‌گیری کابینه وفاق ملی تلاش می‌کنند تا کابینه اصلح را معرفی کنند، اظهار داشت: رئیس‌جمهور با معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی نشان داد که اهتمام جدی برای تحقق این استراتژی دارد.
  پزشکیان: ما پایبند به قانون و چشم‌انداز اعلام و امضاء شده از سوی رهبر انقلاب هستیم
دکتر پزشکیان در جلسه نوبت عصر بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس و پس از استماع اظهارات نمایندگان موافق و مخالف، تاکید بر حق و عدالت را اصل تغییر‌ناپذیر راه و روش خود عنوان کرد و افزود: معتقدم استراتژی روش برون‌رفت از وضعیت موجود، بسیجی است که در هنگام حمله دشمن به خاک کشورمان ایجاد شد، آن هم بسیج همگانی، نه بسیج یک عده و یک گروه.
وی با اشاره به نظر مخالف یکی از نمایندگان مبنی بر تفاوت سلیقه وزرای پیشنهادی تصریح کرد‌: وقتی پایبند به قانون باشند، دیگر سلایق مختلف معنا ندارد. ما پایبند به قانون و چشم‌انداز اعلام و امضاء شده از سوی رهبر انقلاب هستیم.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه تا جایی که از دستم بربیاید و تا زنده باشم و بتوانم، حق و عدالت را پیگیری و اجرا خواهم کرد گفت: اما کسانی که مدیریت می‌فهمند، می‌دانند که حل مشکلات، دفعتاً ممکن نیست. ما باید دست به دست هم بدهیم و مسیری که مشخص است را بر اساس حق و عدالت پیش برویم و دنبال منافع خود و جناح‌مان نگردیم.
 بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
نمایندگان در جلسه نوبت عصر به بررسی صلاحیت علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و ستار‌ هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.
به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه احسان عظیمی‌راد، نظر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره علیرضا کاظمی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد و از موافقت این کمیسیون با برنامه‌های وی خبر داد.
در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش،‌ محمدباقر قالیباف رئیس‌مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه در بررسی برنامه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نماینده مخالفی ثبت‌نام نکرده است، وزیر پیشنهادی به تشریح برنامه‌ها و دفاع از خود می‌پردازد.
  وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: معلمی که سنگ بنای آینده‌سازان این سرزمین را شکل می‌دهد شایسته دریافت مزایای والاتر و شرایط کاری مناسب‌تر است
سپس وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که اینجانب مسیر حرفه‌ای خود را به عنوان یک معلم از مدارس نقاط صفر مرزی آغاز کردم و در تمامی سطوح مدیریتی آموزش و پرورش از معلمی تا سرپرستی وزارت آموزش و پرورش فرصت خدمت داشتم و از نزدیک با چالش‌ها و فرصت‌های آموزش و پرورش کشور آشنا هستم.
وی تلاش همه‌جانبه برای تحقق عدالت آموزشی و رفع تبعیض‌ها، به رسمیت شناختن حق همه فرزندان ایران در دسترسی به فرصت‌های آموزشی با کیفیت و برابر از پیش‌دبستانی تا دانشگاه، کاهش تنوع مدارس و رفع تبعیض‌ها و موانع موجود، ایجاد بسترهای مناسب برای دسترسی به آموزش و فرصت‌های برابر، حفظ و پاسداشت کرامت خدادادی حقوق کودکان و نوجوانان به عنوان سرمایه‌های اصلی کشور و آینده‌سازان سرزمین، پرهیز طبقه‌بندی و جداسازی‌های مخل انسجام در بین دانش‌آموزان، اتخاذ رویکردهای تمرکز‌زدایی و مدرسه‌محوری، افزایش توانمندی و اختیارات ارکان مدرسه، سپردن راهبری امر مهم تربیت به مدرسه در جهت بالندگی هرچه بیشتر مدارس و... را از جمله برنامه‌های خود برای این وزارتخانه عنوان کرد.
کاظمی خاطرنشان کرد: اهتمام و اولویت بخشیدن به دوره بنیادین ابتدائی و توجه به تعلیم و تربیت متناسب با اقتضائات کودکی و ایجاد شادابی و نشاط در برنامه‌های تربیتی و آموزشی این دوره با نگاه تخصصی ارتقای کیفیت و توسعه نظام‌مند، آموزش‌های پیش دبستانی به عنوان کلید عدالت آموزشی با همکاری نهادهای اجتماعی و مشارکت خانواده‌ها با تأکید بر مناطق محروم، ایجاد تحول در برنامه درسی و ارتقای کیفیت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تربیتی و زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگی و دانشگاه شهید رجایی برای تربیت مدیران و معلمان متعهد خلاق و کارآمد و ایجاد ارتباط نظاممند با دانشگاه‌های علوم تربیتی، توجه به اصل شایسته‌گزینی در انتخاب مدیران و پرهیز از سیاست‌زدگی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های افراد فارغ از انواع همه دسته‌بندی‌ها و... در برنامه تقدیمی به مجلس وجود دارد.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه به تبیین دو محور اصلی برنامه‌های خود پرداخت و گفت: این برنامه‌ها شامل اهمیت نقش محوری معلمان و رفع دغدغه‌های آنها و توجه و توجه به انتظارات و خواسته‌های دانش‌آموزان و خانواده‌ها می‌باشد. باور مشترک من و شما بزرگواران نمایندگان معزز و محترم مجلس این است که برای ایجاد هرگونه تحول و ارتقای کیفیت فرآیندهای تربیتی و آموزشی نقش بی‌بدیل معلمان باید در کانون توجه قرار گیرد بر اساس فرامین حکیمانه رهبر معظم انقلاب حفظه الله تعالی معلمان باید به عنوان افسران سپاه پیشرفت کشور شناخته شوند. بیان دقیق ایشان در مورد تکریم معلمان باید برای همه ما حجت شرعی و قانونی و سرلوحه کار ما باشد. ما همه باید از معلمین شکرگزار باشیم. همه ملت و یکایک مردم در سراسر کشور در هر رتبه‌ای در هر شغلی باید از معلمین تشکر کنند و رهبر انقلاب می‌فرمایند همه ما زیر بار منت معلمین هستیم. همچنین مطابق اشاره ایشان تکریم زبانی کافی نیست اما لازم است بیانگر دغدغه و عنایت ایشان به ضرورت تکریم و حمایت‌های واقعی و عملی از معلمان عزیز دلالت دارد.
کاظمی افزود: باید اعتراف کنیم که پرداخت‌های رفاهی و مزایای جنبی برای معلمان تا حد زیادی نادیده گرفته شده است. برای جبران منصفانه زحمات ارزنده این قشر و جذب نیروهای کارآمد در آموزش و پرورش آینده کشور به یک نظام پرداخت مستقل، شایسته، فراگیر و عادلانه تاکید می‌کنم. نظام پرداخت مستقل نیاز داریم که با جایگاه والا و ارزشمند معلمان تناسب داشته باشد. معلمی که سنگ بنای آینده‌سازان این سرزمین را شکل می‌دهد شایسته دریافت مزایای والاتر و شرایط کاری مناسب‌تر است.
  بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر همچنین به بررسی صلاحیت ستار ‌هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.
در ابتدای این جلسه احمد راستینه، نماینده چهارمحال و بختیاری با اشاره به مخالفت کمیسیون فرهنگی با برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که پس از بررسی‌های متعدد پیرامون برنامه‌ها و صلاحیت ستار ‌هاشمی، صلاحیت او مورد تأیید اعضای کمیسیون قرار نگرفت.
از طرف دیگر زهرا سعیدی، نماینده اصفهان در مجلس نظر کمیسیون صنایع و معادن درباره وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات را قرائت کرد و از موافقت این کمیسیون با برنامه‌های  ستار هاشمی خبر داد.
مسلم صالحی، نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی نیز از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا توضیح دهد آیا وعده رفع فیلترینگ که از سوی رئیس‌جمهوری مطرح شده‌ است قابلیت تحقق و دست یافتن دارد یا خیر.
ولی داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس هم با بیان اینکه در کشور مشکل اینترنت داریم، گفت: مردم چه گناهی کردند پول فیلترشکن بدهند؟ با مافیای فروش فیلترشکن مبارزه کنید.
حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در  مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: برنامه اعلامی وزیر پیشنهادی در محورهای متعدد دارای عبارت‌های زیبایی است اما رویکرد ایشان مشخص نیست.
همچنین، احمد فاطمی، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای ‌هاشمی مدیری است که در پست‌های قبلی خود چه در قوه مجریه و چه در قوه قضائیه چه در بخش خصوصی و چه در مراکز دانشگاهی با چالش‌هایی که درباره آن سخن گفته‌ایم دست و پنجه نرم کرده است.
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نمی‌توانید عرصه‌ای را در کشور در زمینه آی‌تی، دولت الکترونیک، ایجاد پلتفرم‌ها، گسترش فضای الکترونیکی و استفاده از فضای مجازی و فضای سایبر و اینترنت به نظر بیاورید که آنجا جای پای تاثیرگذاری جناب آقای ستار‌ هاشمی مشهود نباشد.
کمال حسین‌پور، نماینده مردم سردشت در مجلس شورای اسلامی هم در موافقت با گزینه پیشنهادی دولت چهاردهم برای تصدی سکان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: دکتر ‌هاشمی مراحل پیشرفت کاری خود را به صورت سلسله مراتبی و از مدیرکلی در استان فارس گرفته تا معاونت نوآوری وزارت ارتباط با سختکوشی و پشتکار گذرانده است و با 
پیچ و خم‌های این وزارتخانه به‌خوبی آشنایی دارد و این مزیت می‌تواند به ایشان در تعامل پویا با بدنه وزارتخانه و چالش‌های آن کمک ارزشمندی نماید.
  وزیر پیشنهادی ارتباطات:  اگر دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم راهکار آن رسیدن به مرزهای دانش است
در ادامه این جلسه ستار ‌هاشمی، وزیر پیشنهادی فناوری و ارتباطات در دفاع از برنامه‌های خود برای این وزارتخانه گفت: اگر ما دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم راهکار آن رسیدن به مرزهای دانش است. بی‌گمان یکی از وزارتخانه‌هایی که می‌تواند در این راستا پیشرفت کشور را تضمین کند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشران بسیاری از صنایع مختلف در کشور خواهد بود، این صنایع شامل حوزه کشاورزی، بهداشت، صنعت هوایی، خودرو، معدن و همه صنایع عملاً با این حوزه شدند.
وی افزود: در حوزه‌های علوم انسانی در علوم حوزوی بدون امکان استفاده از ظرفیت‌های اثرگذاری در فضای مجازی و در دنیای پیرامونی میسر نخواهد بود اما از چالش‌هایی که در این حوزه بایستی به صورت جدی توجه قرار بگیرد؛ بحث انسجام حکمرانی در فضای سایبری و دسترسی عادلانه به اینترنت پرسرعت است ارتقای سهم صادرات محصولات دانش‌بنیان و همچنین بحث‌های مرتبط با مخاطرات سایبری نقض حریم خصوصی مردم و سرمایه‌گذاری مناسب در بحث‌های زیرساختی در کشور خواهد بود.
وی با اشاره به توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات، گفت: این یکی از موضوعاتی است که در صورت اعتماد شما نمایندگان عزیز مردم به‌جد در برنامه ما قرار خواهد گرفت.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه‌اش در حوزه صنعت فضائی اظهار داشت: این موضوع را با جدیت و با نگاه تثبیت جایگاه کشور دنبال کرده و از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد اقتصاد فضائی استفاده می‌کنیم.
هاشمی، رضایتمندی مردم از خدمات پست با محوریت هوش مصنوعی و بهینه‌سازی فرآیندها را از دیگر برنامه‌های خود عنوان و بیان داشت: امیدواریم با استفاده از خدمات سکویی و مشارکت بخش خصوصی و تعامل با شرکت‌های بین‌المللی پستی و حمل‌ونقل دنبال کنیم.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات حمایت از سکوها و محتواها و خدمات داخلی را از برنامه‌های دیگر خود برشمرد.

 


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۵/۲۸، ۱۲:۵۷:۱۲       بازدیدها: 61