شهادت 1000 نفر از کادر درمان در غزه طی یک سال تجاوزگری رژیم صهیونیستی ۱۴۰۳/۰۷/۱۷
شهادت 1000 نفر از کادر درمان در غزه
طی یک سال تجاوزگری رژیم صهیونیستی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
طبق اعلام منابع رسمی، چیزی نزدیک به 1000 دکتر، پرستار و دانشجوی پزشکی و پرستاری در طول یکسال گذشته بر اثر حملات مشترک آمریکا و رژیم تروریستیِ اسرائیل، در غزه به شهادت رسیدهاند.
دیروز شمار شهدای حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به غزه به عدد حیرت انگیز 42هزار نفر رسید و با توجه به 8 هزار جسدی که هنوز زیر آوارها ماندهاند، میتوان شمار شهدای غزه طی یک سال گذشته را 50 هزار نفر اعلام کرد. تقریبا تمام جمعیت 2 میلیون نفری این باریکه نیز آواره شدهاند و شمار مجروحین نیز به چند صد هزار نفر رسیده است. در این میان دیروز سازمان بهداشت جهانی آمار تکان دهنده دیگری از شهدای «کادر درمان» در غزه منتشر کرد. بر اساس این گزارش از اکتبر سال گذشته (اواسط مهر) رژیم تروریستِ صهیونیستی تاکنون به ۳۶ مرکز بهداشتی در غزه حمله کرده است. این حملات کاملا به عمد صورت گرفته و بعضا که اعتراضی صورت گرفته است، صهیونیستها مدعی شدهاند، در زیرزمین بیمارستان، چند مبارز فلسطینی پنهان شده بودند!
اما ادامه گزارش سازمان بهداشت جهانی نشان میدهد، تروریستهای صهیونیست، دروغ میگویند. در گزارش این سازمان آمده است که نزدیک به ۱۰۰۰ نفر از کادر درمان در غزه نیز طی این یک سال به شهادت رسیدهاند. یعنی 1000 پزشک، پرستار، دانشجوی پزشکی و پرستاری و... با بمبهای اهدایی آمریکا و حمایتهای تسلیحاتی، اطلاعاتی و مالیِ طیفی از کشورهای غربی و حتی عربی، جان خود را از دست دادهاند.
نخستوزیر پیشین فرانسه: آبرو و اعتبارمان در خطر است
نخستوزیر سابق فرانسه هم ضمن انتقاد از جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا عنوان کرد، دیگر نمیتوان از کشتارهایی که در خاورمیانه اتفاق میافتد، حمایت کرد. به نوشته فارس،«دومینیک دو ویلپن»، گفت: «دیگر نمیتوان چشمهای خود را به روی قتلعامهایی که در خاورمیانه رخ میدهند و سراسر خاورمیانه را در معرض خطر قرار دادهاند، بست.» به گزارش «میدل ایست مانیتور»، اظهارات دو ویلپن در جریان گفت وگوی وی با «فرانس اینفو»، رادیوی خبری فرانسه و در شرایطی مطرح شد که بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی به دنبال جلب حمایتهای فرانسه و سایر کشورهای غربی برای مقابله با دشمنانش در منطقه غرب آسیاست. وی در بخشی از صحبتهایش اینطور بیان کرد: «در تاریخ 7 اکتبر ما حق اسرائیل را برای محافظت از امنیتش و دفاع از خودش پذیرفتیم اما این حق به معنای ارائه یک مجوز نامحدود برای بمباران منطقه و مداخله و نادیده گرفتن امنیت سایر کشورهای همسایه نیست... اسرائیل امروز درگیر عملیاتی در منطقه شده است که دیگر کنترلی بر آنها ندارد و حمایت از اقداماتش در چنین وضعیتی میتواند اعتبار فرانسه و جامعهبینالمللی را زیر سؤال ببرد... اگرچه امنیت اسرائیل بایستی تضمین شود، اما این اقدام نباید با حمایتهایی از اقدامات بدون حساب و کتاب نتانیاهو انجام گیرد. اعتبار ما در خطر است زیرا که هر آنچه در اسرائیل اتفاق میافتد، عواقبی هم برای ما دارد... ما حق نداریم تنها به استفاده از زور تکیه کنیم. امروز نتانیاهو به دنبال انجام کاری است که آمریکاییها پس از 11 سپتامبر برای انجام دادنش تلاش کردند... من عمیقا بابت این موضوع که نتانیاهو به دنبال حل و فصل مسائل منطقه با استفاده از به کارگیری زور است، متاسف هستم. این تاسف تحت تاثیر این موضوع است که راههای دیگری به غیر از به کارگیری زور هم برای حل مسائل منطقه وجود دارد.»
زخمی شدن 48 تروریستِ صهیونیست طی یک روز اما این طور نیست که صهیونیستها کشتار راه بیندازند و فلسطینیها ساکت بمانند. جوانان مسلح فلسطینی با وجود تمام جنایات این رژیم تروریست، همچنان از غزه و بیرون از غزه مشغول کوبیدن صهیونیستها هستند. ارتش رژیم صهیونیستی دیروز اذعان کرد که در 24 ساعت گذشته 48 نظامی این رژیم در جبهههای مختلف زخمی شدند که حال 7 نفر از آنها وخیم است. همزمان اعلام شد، یحیی سنوار رهبر محبوب و قدرتمند حماس با مقامات قطری تماس گرفته است. آن طورکه بیبیسی جهانی اعلام کرده است، رسانههای منطقه گزارش دادهاند که یحیی سنوار، رهبر حماس، پس از چند هفته قطع ارتباط با مقامات خارجی مجددا اخباری مبنی بر حضورش درز کرده است. برخی از رسانهها گزارش دادهاند او با میانجیهای قطری فعال در مذاکرات آتشبس و آزادی گروگانها صحبت کرده است. هفته گذشته، زمانی که ارتش رژیم اسرائیل عکسی از هرتزلهالوی، رئیس ستاد ارتش، منتشر کرد که روی میز او یک اینفوگرافی دیده میشد که در پسزمینه آن یک علامت سؤال روی صورت مردی تحت تعقیب حک شده بود، عدم اطمینان از وضعیت او را برجسته کرد. ایستگاه رادیویی کان رژیم اسرائیل به نقل از یک «منبع آگاه» گزارش داد که در پی حضور مجدد یحیی سنوار، به نظر نمیرسد حماس خواستههای خود را در مذاکرات آتشبس تغییر داده باشد.
بی اعتمادی گسترده در سرزمینهای اشغالی
اما روزنامه «نیویورک تایمز» آمریکا تاکید کرده است که ساکنان اراضی اشغالی علیرغم همه اختلافاتشان، تا حدود زیادی بر سر یک مسئله اتفاق نظر دارند و آن بیاعتمادی به مسئولان سیاسی خود است. به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین، این روزنامه اشاره کرده است که «بسیاری از اسرائیلیها میگویند ناکامی در استرداد اسرای اسرائیلی از غزه منجر به از بین رفتن مسئولیتپذیری متبادل بین مسئولان اسرائیلی شده است... میزان مهاجرت اسرائیلیها در سال 2023 نیز در مقایسه با سال 2021 سه برابر افزایش یافته است.» این روزنامه در پایان نتیجه گرفته است که پس از گذشت یک سال از جنگ، هنوز بسیاری از اسرائیلیها در تلاش برای یافتن پاسخی برای ناکارآمدی دولت تا این حد هستند و همین مسئله موجب شده تا باور به اینکه دولت از آنها حمایت میکند، از بین برود.
تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۷/۱۸، ۰۵:۵۰:۲۹ بازدیدها: 55